παιδια, συγκινουμαι που διαβαζω κι αλλα αλανια να αναπολουν εποχες MIRC!!!
ειδατε ρε γαμωτο, ηταν ΤΟΣΟ πιο απλα τοτε όλα!...
ηταν νομιζω η εποχη που ολοι-ανδρες/γυναικες-ψαχνοντουσαν....1990'ς....
Θυμαμαι κιολας δλδ φασεις με συγκεκριμένες γκομενες που είχαμε σταμπαρει, και ανταλασσαμε αποψεις/γνωμες (όπως τωρα για τις ιεροδουλες)-΄χωσου εσυ σ αυτην κι εγω στην άλλη, και μιλαμε αργοτερα να δουμε τι παιζει'! Δεν κοιμομασταν πια ρε παιδια!!!
πολύ γελιο αλλα και σουρρεαλ σκινηικα, καθως δεν υπηρχε το 'φιλτραρισμα' που παιζει τωρα, οποτε δεν θηελε και πολύ να πεσεις σε περιπτωση!
Εδώ ενας περιμενε γκομενα 3 το βραδυ στο πεδιο του αδρεως, και του σκασαν κατι τυποι με μαχαιρι να τον φερμαρουν.......
joy.gr επαιζει φόρτωμα επισης, αλλα ηταν πιο κλειστος κυκλος-πιο μικρος-το κουτσομπολιο πηγαινε κι ερχοταν, οποτε μπαζωσε γρηγορα! προλαβα να φαω 2 από κει, στις αρχες, μετα δρομο!
adult.gr-πρωτοπορια της εποχης του, εκει κι αν παιζαν όλα τα αλμοβοδαρικα σκηνικα....εμπαινα για αρκετα καιρο, και μιλουσα με τα ΠΑΝΤΑ-τα ΠΑΝΤΑ όμως!
μου χει σκασει από μονη της παντρεμενη σε φαση 'θελω να γαμηθω τωρα' (ακομα δεν το πιστευω πως και τι', εχω σκασει σε ραντεβού και εσκασε τυπος τσαμπουκαλεμενος και επαιξε κυνηγι, χωρισμένες, χοντρες, μικρες, ο,τι θες! Γερα νευρα, υπομονή, και γρηηηηηγορα ποδια ηθελε εκει! Αλλα έτρωγες κατι καλα κομματια!
fatsa.gr=παρακμιακο/μπακαλικο σαη, πολύ μπαζο, απομεινάρια χοντρες από mirc κιολας, στραβοι κουτσοι στον αγ. παντελεημωνα.
τωρα, με το xhamster λιγα πραγματα, μπαινουν μεσα ταχα ολες καυλιαρες, οι μισες είναι πουστρακια, οι λοιπες απλα θελουν να βγαλουν τα υπααρξιακα τους!
Όλα αυτά ηταν αποτυχημένες αποπειρες λογω στοιχειώματος από ενδοξες εποχες mirc βασικα-πλεον πειστηκα ότι δεν αξιζει τον κοπο, και πλεον βαριέμαι απίστευτα την διαδικασια 'ποζα-φωτο-κουβεντουλες με ζωα-ποτο-κανονισμα-ρισκο του κωλου'.
Ισως απλα ξεψαρωσε ο κοσμος πλεον, και τα λιγουρια κυριασχησαν!