Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Γενικά ό Τζαμπά πέθανε . Ολα,πλέον με πληρωμή. Το tinder θελει πολλα προσωπικά στοιχεία και δεν είμαστε να πολυ φαινόμαστε ... Και νομίζω,πλέον οι Ελληνίδες έγιναν πολυ απρόσιτες . Παλιά μπαίνανε για το κρέας όπως και εμείς. Αλλα τωρα πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει ... Πηδιομασταν , να σαι καλα , τα λεμε... Τωρα πολλα ψυχολογικά και άμα μυριστεί το γκομενακι οτι εχεις φράγκα άσε βδέλλα !
Καλα τα λες, με μια ενσταση στα προσωπικα στοιχεια. Και τι εγινε αν μας δει κανενας γνωστος. Μπαινουμε να γαμησουμε. Δεν κανουμε κανενα κακο

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411
Επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη και μου εμφανίζει κι από Σκόπια, έχω κάνει match με 3 από Σκόπια κι έχω μιλήσει και με 3, χωρίς βέβαια να οδηγεί κάπου, αλλά με Ελληνίδες τίποτα. Με μία κατάφερα να μιλήσω κι εκείνη 1-2 μέρες, τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι Ελληνίδες ψάχνουν επιβεβαίωση πιο πολύ πλέον και το χω καταλάβει κι από συζητήσεις που έχω κάνει με γυναίκες.

• Like
Αντιδράσεις: eforos

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μπαίνω στο okc τώρα τελευταία αλλά πρέπει να είναι και εδώ μούφα. Αν υπάρχει κάτι θέλει χορηγία.
Συνήθως εύσωμες ανατολικές που δουλεύουν εσωτερικές νοσοκόμες, κτλ
Μου στέλνουν λίστες που πρέπει να αγοράσω γιατί ξέρουν και κάνουν σωστό match εκεί στο δίκτυο του OKC.
Μου λένε ότι είμαι και ωραίος άντρας και ενδιαφέρονται πολλές. Φυσικά αυτό φαίνεται και στο avatar μου.  :zombie: :zombie:
Εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω εδώ στο bou.
Αν έβαζα το ίδιο τότε μάλλον θα είχα ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!!
Δε γαμιούνται που θέλουνε να αγοράσω και λίστες τα λαμόγια αλλά, υπάρχουν πολλοί αφελείς πυρφόροι που το κάνουν.

:shit: :shit: :shit:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Καλα τα λες, με μια ενσταση στα προσωπικα στοιχεια. Και τι εγινε αν μας δει κανενας γνωστος. Μπαινουμε να γαμησουμε. Δεν κανουμε κανενα κακο
συμφωνώ φιλε μου αλλα άμα εχεις σχέση δύσκολα, θα γινει η στραβή

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τύπε δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα πέρα του αν έχει κάποιος σχέση μη ξεχνάμε και το εργασιακό περιβάλλον όπου μπορεί να γίνεις ρόμπα. Από το facebook κάποιοι έχουν απολυθεί κιόλα.
:zombie: :zombie: :zombie:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
συμφωνώ φιλε μου αλλα άμα εχεις σχέση δύσκολα, θα γινει η στραβή
Εδώ πάω πάσσο
Τύπε δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα πέρα του αν έχει κάποιος σχέση μη ξεχνάμε και το εργασιακό περιβάλλον όπου μπορεί να γίνεις ρόμπα. Από το facebook κάποιοι έχουν απολυθεί κιόλα.
:zombie: :zombie: :zombie:
Δεν πιστευω ότι απολύθηκε κάποιος ποτέ επειδή γαμούσε μέσω τιντερ. Άμα όμως κάθεσαι όλη  μέρα και μαλακίζεσαι το fb καλά θα σε κάνουν να σε απολύσουν, όπως επίσης αν έχεις μούρη σαν τον πάκη του προφίλ σου!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

fleshdiver

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2016
Like
21
Πόντοι
0
Οι εποχες του απολυτου privacy πχ myspace, joy, και ίσως του πρωιμου σταδιου του fb νομιζω οτι εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Η τωρινη τεχνολογια δίνει πιο πολλά αλλα ζητάει άλλα, ίσως πιο σημαντικά. Παραδειγμα το Tinder που ενώ αν είσαι σχετικά εμφανίσημος και ξέρεις να ελιχθείς την έχεις την Ελεεινιδα και σχετικά εύκολα (είχα σοκαριστεί τοτε με την αμεσότητα κάποιων απο εκεί) δεν είμαστε να δείχνουμε φάτσες σε σελίδες τοσο συγκεκριμένες οπότε με fb είναι μια χαρά να γίνονται τα κονέ διακριτικά και όμορφα.
Το θέμα όμως είναι τα fb των εργαζομένων και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να δημιουργηθεί ένα κάπως πιο κλειστό θρεντ όπου μέλη θα μπορούν να ανταλλάσουν προφιλ απο κορίτσια. Όσο και να πεις είναι άλλη φάση να πηγαίνεις για σφυροκόπι όταν έχεις μιλήσει με την κοπέλα πριν η σε έχουν φτιάξει οι οποιες φωτος της.  ;)

• Like
Αντιδράσεις: npap2

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
το τιντερ σου βγαζει μπολικες..απλα δεν κανεις λαικ σε οσες εχεις κοινους φιλους..βαλε και λιγα χλμ..οτι και να κανεις εχει ρισκο ειδικα αμα εχεις σχεση..αρα..τι σκατα μπουρδελιαρηδες ειμαστε

Επισκέπτης
Και φοράει και γαλότσες!
Επανερχόμενος, παλαιότερα έμπαινα στο Skype αρκετή ώρα και χάζευα στην πάρλα, όμως πλέον δεν το κάνω γιατί με είχανε πρήξει και διέγραψα (όπως και με διέγραψαν) διάφοροι & διάφορες.
Ξαφνικά πριν 1 ώρα, μου στέλνει κάποιο άτομο αίτηση, την αποδέχομαι και βουρ χωρίς να πει ένα γεια κλήση......
Ρε να σου χέσω λέω και ανταλλάσουμε τα μηνύματα που βλέπετε :grin:
Μόλις μου είπε ότι είναι γυναίκα άλλαξα μυαλά είπαμε εδώ η γειτόνισσά μου είναι η θεια Χαρίκλεια 80+ οπότε  :2funny: :2funny: πώς να μην μαλακιστώ για λίγο  :2funny: ακούγοντας ένα πιπί αντί μια γριά καρακάξα  :2funny:

Συνημμένα

• Κάθαρμα & πυρφόρος!.png
    Κάθαρμα & πυρφόρος!.png
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Tώρα τι να πεις;;;  :rolleyes: :huh:
Υποθέτοντας ότι είναι αληθινή η φωτογραφία, έτσι ξαφνικά να στην πετάξει στη μάπα!  :-
Τι να σου κάνω ρε πορνίδιο που είσαι χιλιάδες μίλια μακρυά..........
Αν σε είχα απέναντι και δεν σου έμενε το κωλάντερο στο χέρι να γινόμουνα πούστης στην Συγγρού :cussing:

Συνημμένα

• Gamisi pou sou xreiazetai.png
    Gamisi pou sou xreiazetai.png
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 93
  • πορνιδιο.jpg
    πορνιδιο.jpg
    354 KB · Εμφανίσεις: 74

moytro78

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλος τους μάγκες εδώ,..Μια βοήθεια λίγο..γνωρίζει κανείς κάτι για την παρακάτω?Ευχαριστώ

Typhoon76

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Like
210
Πόντοι
20
Την Καλημέρα μου σε όλους ...παίζει καμία κορασιδα σε Ηράκλειο Κρήτης?Σε fb ? Η σε κάποιο άλλο site που γνωρίζετε ? Ευχαριστώ

alexherpk

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
63
Πόντοι
0
Την Καλημέρα μου σε όλους ...παίζει καμία κορασιδα σε Ηράκλειο Κρήτης?Σε fb ? Η σε κάποιο άλλο site που γνωρίζετε ? Ευχαριστώ

Φίλε αν βρεις πράμα σφύρα κ απο δω γιατί έχουν πεσει τρελές βαρεμάρες... χαχαχα! ΕΔώ Ηράκλειο έχουμε λιγο ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά τα καλά...! αν ακούσεις κάτι σφύρα στο γείτονα σου! χεχεχε :) (σ εμένα εννοώ...χ εχεχεχε)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τύποι, έχει καταφέρει κανείς να βγάλει ξένη γκομενα τουρίστρια από Τιντερ ; Βλέπω πολλές το τελευταίο διάστημα στην εφαρμογή λόγω και της τουριστικής εποχής που φέρνει κοσμο στην Αθήνα αλλά ούτε ένα ματς δεν μου έχει προκύψει.

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
Την καλησπέρα μου σε όλος τους μάγκες εδώ,..Μια βοήθεια λίγο..γνωρίζει κανείς κάτι για την παρακάτω?Ευχαριστώ
Είναι ξεκάθαρα πραγματικό προφιλ.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολιά επ αυτού.
Μαλιστα νομίζω πως είναι καρδιτσιώτισα.

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
993
Πόντοι
1.011
Τύποι, έχει καταφέρει κανείς να βγάλει ξένη γκομενα τουρίστρια από Τιντερ ; Βλέπω πολλές το τελευταίο διάστημα στην εφαρμογή λόγω και της τουριστικής εποχής που φέρνει κοσμο στην Αθήνα αλλά ούτε ένα ματς δεν μου έχει προκύψει.
οι ξένες είναι πιο εύκολες ως προς το ψήσιμο άρα και έξοδο.
1)δεν είναι ελλεεινίδες, άρα δε το παίζουν ντίβες
2)θέλουν να δουν την πόλη, πόσο μάλλον με ένα ντόπιο
3)ίσως είναι πιο ανοιχτές στο σεξουαλικό
με 3 ξένες έχω βγει, νοστιμούλες και κυρίως άνετες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom