Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Χαχα ψάχνετε dating sites με εύκολες στο Ελλαδιστάν; Πλανάστε πλάνην οικτράν μερικοί. Όλες απαιτούν σοβαρή σχέση με το καλημέρα στην καλύτερη ή δε βγαίνουν από το ίντερνετ στη χειρότερη. Πόσες είναι εκεί μέσα απλά για να σκοτώσουν την ώρα τους ή απλά για να καυλαντίσουν κόσμο; Αμέτρητες.. Το καταλαβαίνεις εξάλλου όταν επιχειρήσεις να κάνεις μια λογική συζήτηση με Ελλεεινίδα για να μπεις λίγο στο κεφάλι της. Οι περισσότερες θα σου πουν ότι φοβούνται μην είναι κανένας 40άρης serial killer με ψεύτικο προφίλ, επειδή το είδαν στη 10η εντολή, ή απλά ότι δεν τους "βγαίνει" από το ίντερνετ γιατί αυτά τυχαίνουν. Είμαστε πολύ πίσω σαν λαός. Αν αυτά τα dating sites λειτουργούσαν σοβαρά όπως έπρεπε, δηλαδή να διατηρούν μόνο τα προφίλ όσων είναι εκεί μέσα για dating όπως λέει και το όνομα, δε θα είχε μείνει ούτε το 1/10 από αυτά. Θα ήταν 3 και ο κούκος όπως παλιά, αλλά τουλάχιστον δε θα επικρατούσε το χάος που υπάρχει τώρα, όπως πχ στο badoo. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απλά δοκιμάστε να φτιάξετε ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ, για να δείτε τι τόνους λιγούρικων μηνυμάτων δέχονται επί καθημερινής βάσης και να καταλάβετε ότι δεν είναι καθόλου μυστήριο πως την έχουν δει ιστορία εκεί μέσα.

Τέλος πάντων, επειδή μπαίνω στο μπαντού μήνες τώρα και έχω φάει αρκετές από εκεί μέσα, αν μπορούσα να σας δώσω μόνο μια συμβουλή αυτή θα ήταν η εξής. Έχω πειραματιστεί με πάρα πολλά στυλ παιχνιδιού, οπότε αυτό δεν είναι κάτι στάνταρ. Πέρα λοιπόν από το αυτονόητο να μη στέλνετε κοπλιμέντα και λιγούρικα μηνύματα ("γεια σου όμορφη", "γεια σου κουκλάρα", "τι χειλάρες είναι αυτές" κλπ), η συμβουλή μου είναι να μην ανταλλάσσετε πάνω από 5 μηνύματα με την καθεμία. Στο 5ο μήνυμα να προτείνετε συνάντηση ή μετάβαση σε facebook. Γιατί να ενθαρρύνετε την καθεμιά χασομέρισσα εκεί μέσα που καίγεται ώρες ατελείωτες να γράφει και να μας γράφει;  ;) Μπορεί να νομίζετε ότι με το μπλα-μπλα αυξάνετε τις πιθανότητές σας, αλλά δεν ισχύει. Η ίδια που θα σε απορρίψει στο 5ο μήνυμα είναι και η ίδια που θα απορρίψει στο 20ο ή το 100ο. Αλλά δε χρειάζεται να με εμπιστευτείτε. Πειραματιστείτε μόνοι σας κάνοντας 100-200 πεσίματα με τον πρώτο τρόπο και 100-200 με τον δεύτερο και θα δείτε ότι τα ποσοστά παραμένουν ίδια. Αυτά τα ολίγα και πάνω από όλα να θυμάστε ότι το πραγματικό παιχνίδι βρίσκετε έξω. Στο ίντερνετ είναι προπάντων, αν όχι αποκλειστικά, numbers game.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Χαχα ψάχνετε dating sites με εύκολες στο Ελλαδιστάν; Πλανάστε πλάνην οικτράν μερικοί. Όλες απαιτούν σοβαρή σχέση με το καλημέρα στην καλύτερη ή δε βγαίνουν από το ίντερνετ στη χειρότερη. Πόσες είναι εκεί μέσα απλά για να σκοτώσουν την ώρα τους ή απλά για να καυλαντίσουν κόσμο; Αμέτρητες.. Το καταλαβαίνεις εξάλλου όταν επιχειρήσεις να κάνεις μια λογική συζήτηση με Ελλεεινίδα για να μπεις λίγο στο κεφάλι της. Οι περισσότερες θα σου πουν ότι φοβούνται μην είναι κανένας 40άρης serial killer με ψεύτικο προφίλ, επειδή το είδαν στη 10η εντολή, ή απλά ότι δεν τους "βγαίνει" από το ίντερνετ γιατί αυτά τυχαίνουν. Είμαστε πολύ πίσω σαν λαός. Αν αυτά τα dating sites λειτουργούσαν σοβαρά όπως έπρεπε, δηλαδή να διατηρούν μόνο τα προφίλ όσων είναι εκεί μέσα για dating όπως λέει και το όνομα, δε θα είχε μείνει ούτε το 1/10 από αυτά. Θα ήταν 3 και ο κούκος όπως παλιά, αλλά τουλάχιστον δε θα επικρατούσε το χάος που υπάρχει τώρα, όπως πχ στο badoo. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απλά δοκιμάστε να φτιάξετε ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ, για να δείτε τι τόνους λιγούρικων μηνυμάτων δέχονται επί καθημερινής βάσης και να καταλάβετε ότι δεν είναι καθόλου μυστήριο πως την έχουν δει ιστορία εκεί μέσα.

Τέλος πάντων, επειδή μπαίνω στο μπαντού μήνες τώρα και έχω φάει αρκετές από εκεί μέσα, αν μπορούσα να σας δώσω μόνο μια συμβουλή αυτή θα ήταν η εξής. Έχω πειραματιστεί με πάρα πολλά στυλ παιχνιδιού, οπότε αυτό δεν είναι κάτι στάνταρ. Πέρα λοιπόν από το αυτονόητο να μη στέλνετε κοπλιμέντα και λιγούρικα μηνύματα ("γεια σου όμορφη", "γεια σου κουκλάρα", "τι χειλάρες είναι αυτές" κλπ), η συμβουλή μου είναι να μην ανταλλάσσετε πάνω από 5 μηνύματα με την καθεμία. Στο 5ο μήνυμα να προτείνετε συνάντηση ή μετάβαση σε facebook. Γιατί να ενθαρρύνετε την καθεμιά χασομέρισσα εκεί μέσα που καίγεται ώρες ατελείωτες να γράφει και να μας γράφει;  ;) Μπορεί να νομίζετε ότι με το μπλα-μπλα αυξάνετε τις πιθανότητές σας, αλλά δεν ισχύει. Η ίδια που θα σε απορρίψει στο 5ο μήνυμα είναι και η ίδια που θα απορρίψει στο 20ο ή το 100ο. Αλλά δε χρειάζεται να με εμπιστευτείτε. Πειραματιστείτε μόνοι σας κάνοντας 100-200 πεσίματα με τον πρώτο τρόπο και 100-200 με τον δεύτερο και θα δείτε ότι τα ποσοστά παραμένουν ίδια. Αυτά τα ολίγα και πάνω από όλα να θυμάστε ότι το πραγματικό παιχνίδι βρίσκετε έξω. Στο ίντερνετ είναι προπάντων, αν όχι αποκλειστικά, numbers game.
Ετσι ακριβως ειναι τυπε....!Ειδικα στο τελευταιο κοματι θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Να προσθεσω κατι ομως..να μην μιλατε σε οσες εχουν στημενες φωτο με σουφρωμενα χειλια....δεν ψαχνουν τπτ απολυτως περα απο αμετρημα pm στο inbox τους.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πολυ σωστος ο απο πανω.
επισης ποτε μην ξεχνατε: ΣΠΑΝΙΑ,μα πολυυυ ΣΠΑΝΙΑ να μην ειναι ψυχωσικη η γκομενα που ειναι στα τσατ.
οποιος αγαπουλης λοιπον πιστεψει πως θα κανει σοβαρη σχεση με μια απο εκει μεσα να ξερει δυο βασικα:
1.η λεγαμενη εχει μετρησει απειρες πουτσες απο εκει μεσα.και ας λεει το αντιθετο.
2.κουβαλανε τα αμετρητα ψυχοτρελοκομπλεξ τους
3.εχουν μπερδεψει τον εικονικο με τον πραγματικο κοσμο και θεωρουν πως ειναι οι βασιλισσες του μουνιου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πολυ σωστος ο απο πανω.
επισης ποτε μην ξεχνατε: ΣΠΑΝΙΑ,μα πολυυυ ΣΠΑΝΙΑ να μην ειναι ψυχωσικη η γκομενα που ειναι στα τσατ.
οποιος αγαπουλης λοιπον πιστεψει πως θα κανει σοβαρη σχεση με μια απο εκει μεσα να ξερει δυο βασικα:
1.η λεγαμενη εχει μετρησει απειρες πουτσες απο εκει μεσα.και ας λεει το αντιθετο.
3.εχουν μπερδεψει τον εικονικο με τον πραγματικο κοσμο και θεωρουν πως ειναι οι βασιλισσες του μουνιου
Δεν ειναι ετσι βρε αδελφε, μια χαρα κοπελες εχω βρει κατα κανονα στα τσατ. Πού το εβγαλες αυτο το συμπερασμα??? Και σοβαρη σχεση εχω κανει!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αδελφε Αλεξ απο εποχη mirc,icq μεχρι και σημερα εχω εντρυφήσει στα τσατ..
Σαφως και θα υπαρχουν εξαιρεσεις που ομως επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Οι περισσοτερες στα τσατ(εδικα στο zoo)ειναι τρυπιες.Κυριολεκτικα και μεταφορικα..
Το τι παλαβομάρα κυκλοφορει εκει μεσα,ειναι που δυσκολο να περιγραφει!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αδελφε Αλεξ απο εποχη mirc,icq μεχρι και σημερα εχω εντρυφήσει στα τσατ..
Σαφως και θα υπαρχουν εξαιρεσεις που ομως επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Οι περισσοτερες στα τσατ(εδικα στο zoo)ειναι τρυπιες.Κυριολεκτικα και μεταφορικα..
Το τι παλαβομάρα κυκλοφορει εκει μεσα,ειναι που δυσκολο να περιγραφει!
Eτσι ακριβως...!Η αλλη λεει ψαχνω σοβαρη σχεση και μετα τον καφε πας για ποτο με τελικο προορισμο το κρεβατι. Το καλυτερο.... μην με περασεις για ευκολη δεν ειμαι ετσι εγω και δεν ξερω τι με επιασε κτλπ κτλπ.το 90% εχουν θεματα και αποθημενα που δεν φαινονται πισω απο τον Η/Υ. Εαν η γκομενα ηταν οκ θα εβγαινε σε ενα μπαρ να ψαρεψει οσους γουσταρει και οχι πισω απο μια οθονη.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Eτσι ακριβως...!Η αλλη λεει ψαχνω σοβαρη σχεση και μετα τον καφε πας για ποτο με τελικο προορισμο το κρεβατι. Το καλυτερο.... μην με περασεις για ευκολη δεν ειμαι ετσι εγω και δεν ξερω τι με επιασε κτλπ κτλπ.το 90% εχουν θεματα και αποθημενα που δεν φαινονται πισω απο τον Η/Υ. Εαν η γκομενα ηταν οκ θα εβγαινε σε ενα μπαρ να ψαρεψει οσους γουσταρει και οχι πισω απο μια οθονη.
ετσι φιλε..
εχω ζησει τρομερες φασεις με κατι τετοιες..
πραγματικα κουβαλανε καθε ειδους τραυματικες εμπειριες και περιμενουν να τις...λουστεις εσυ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατι?

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πολυ σωστος ο απο πανω.

Έτσι ακριβώς.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει άλλωστε σ' αυτό το thread.

Στον ερωτικό τομέα, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης εφαρμόζεται με τον πιο αμείλικτο τρόπο.
Στην Ελλάδα, συγκεκριμένα, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στα θέματα αυτά- κυρίως επιλέγουν και σπανίως επιλέγονται (αντίστροφα ισχύει για τους άντρες).
Όταν λοιπόν όλες οι από ανθυπομέτριες και πάνω (αναφέρομαι στο ζήτημα της εμφάνισης, γιατί από επίπεδο, κουλτούρα κοκ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα) μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν και να επιλέξουν σύντροφο και μάλιστα αντικειμενικά πολύ ανώτερο από τις ίδιες (από τις προδιαγραφές τους σε επίπεδο εμφάνισης και προσωπικότητας), για ποιο λόγο να καταφύγουν στο chat, το fb, το skype και το στημένο dating;

Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτές που περισσεύουν και αναζητούν σύντροφο μέσω net είναι: κοπέλες με μεγάλα θέματα (εμφάνισης, σωματικής ή ψυχικής υγείας, συμπεριφοράς), σεξουαλικές μειονότητες (λεσβίες, bi, φετιχίστριες, bdsm) και (κρυφές ή φανερές) πουτάνες.
Στην τρελή χάση και στη φέξη, παίζει να κάτσει καμιά νοικοκυρά της απόγνωσης ή κάποιο κοριτσάκι ξένης υπηκοότητας,
υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι για διάφορους λόγους (πχ λόγω φόρτου δουλειάς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κοκ) δεν έχει κύκλο και ικανοποιητική κοινωνική ζωή.
Γιατί στην Ελλάδα, μια στοιχειωδώς ισορροπημένη γυναίκα, μη τρίμπαζο (τα δίμπαζα καλύπτουν τις ανάγκες τους μια χαρά), που έχει μια βασική κοινωνική ζωή (όχι τίποτα τρελό, καναδυό παρέες για καμιά έξοδο που και που και κανένα gym, δυο φορές τη βδομάδα), αυτομάτως αποκτά επιλογές και επομένως δεν προστρέχει στη βοήθεια του internet.
Είναι άλλο θέμα οι διάφορες που παίζουν στο net, μόνο και μόνο για να τρολάρουν κόσμο κλπ- εδώ μιλάμε για όσες ψάχνονται σοβαρά.

Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ σε βάρος μας, αλλά, εάν κάποιος εννοεί να χρησιμοποιεί το net γι' αυτές τις δουλειές, καλό είναι να αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα, για να ξέρει πού πατάει, αλλιώς τον περιμένουν εκπλήξεις, μάλλον δυσάρεστες.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
θα συμφωνησω με τους συντροφους πιο πανω,αλλα νομιζω οτι οποιος ασχολειται με το νετ και τις γνωριμιες απο εκει,ειναι ξακαθαρο για ποιο λογο το κανει.....απλα για να ΠΗΔΗΞΕΙ!!!!! Οποτε δεν υπαρχει λογος να το δουμε σοβαρα και σε βαθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θα συμφωνησω με τους συντροφους πιο πανω,αλλα νομιζω οτι οποιος ασχολειται με το νετ και τις γνωριμιες απο εκει,ειναι ξακαθαρο για ποιο λογο το κανει.....απλα για να ΠΗΔΗΞΕΙ!!!!! Οποτε δεν υπαρχει λογος να το δουμε σοβαρα και σε βαθος.
To να πηδηξεις ειναι ασόβαρο δηλαδη τύπε?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει άλλωστε σ' αυτό το thread.

Στον ερωτικό τομέα, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης εφαρμόζεται με τον πιο αμείλικτο τρόπο.
Στην Ελλάδα, συγκεκριμένα, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στα θέματα αυτά- κυρίως επιλέγουν και σπανίως επιλέγονται (αντίστροφα ισχύει για τους άντρες).
Όταν λοιπόν όλες οι από ανθυπομέτριες και πάνω (αναφέρομαι στο ζήτημα της εμφάνισης, γιατί από επίπεδο, κουλτούρα κοκ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα) μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν και να επιλέξουν σύντροφο και μάλιστα αντικειμενικά πολύ ανώτερο από τις ίδιες (από τις προδιαγραφές τους σε επίπεδο εμφάνισης και προσωπικότητας), για ποιο λόγο να καταφύγουν στο chat, το fb, το skype και το στημένο dating;

Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτές που περισσεύουν και αναζητούν σύντροφο μέσω net είναι: κοπέλες με μεγάλα θέματα (εμφάνισης, σωματικής ή ψυχικής υγείας, συμπεριφοράς), σεξουαλικές μειονότητες (λεσβίες, bi, φετιχίστριες, bdsm) και (κρυφές ή φανερές) πουτάνες.
Στην τρελή χάση και στη φέξη, παίζει να κάτσει καμιά νοικοκυρά της απόγνωσης ή κάποιο κοριτσάκι ξένης υπηκοότητας,
υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι για διάφορους λόγους (πχ λόγω φόρτου δουλειάς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κοκ) δεν έχει κύκλο και ικανοποιητική κοινωνική ζωή.
Γιατί στην Ελλάδα, μια στοιχειωδώς ισορροπημένη γυναίκα, μη τρίμπαζο (τα δίμπαζα καλύπτουν τις ανάγκες τους μια χαρά), που έχει μια βασική κοινωνική ζωή (όχι τίποτα τρελό, καναδυό παρέες για καμιά έξοδο που και που και κανένα gym, δυο φορές τη βδομάδα), αυτομάτως αποκτά επιλογές και επομένως δεν προστρέχει στη βοήθεια του internet.
Είναι άλλο θέμα οι διάφορες που παίζουν στο net, μόνο και μόνο για να τρολάρουν κόσμο κλπ- εδώ μιλάμε για όσες ψάχνονται σοβαρά.

Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ σε βάρος μας, αλλά, εάν κάποιος εννοεί να χρησιμοποιεί το net γι' αυτές τις δουλειές, καλό είναι να αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα, για να ξέρει πού πατάει, αλλιώς τον περιμένουν εκπλήξεις, μάλλον δυσάρεστες.

ετσι φιλε.
ακριβως ετσι εχει η κατασταση.

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1

Μην ορκίζεσαι.
Όταν οι ανάγκες δεν ικανοποιούνται και μαζεύεται ένα τζακ ποτ από σεξουαλικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες, όλα είναι πιθανά.
Εδώ οι άλλοι πάνε και τον δίνουν ακάποτα σε πουτάνες, δε διαβάζεις τι γίνεται;
Επίσης, μπορεί κάτι να ξεκινήσει ως ξεπέτα, αλλά να εξελιχθεί διαφορετικά.
Και τέλος, ακόμα και στην ξεπέτα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του τους κινδύνους.
Αν πχ η άλλη είναι ψυχάκι, μπορεί να σου την κάνει και στην ξεπετοφάση (πχ να σου σπάσει τα @@ στο sex, να σου ζητήσει περίεργα γούστα, να σε εκθέσει στον κύκλο ή την οικογένειά σου προσβάλλοντας το απόρρητό σου κλπ.)
Γι' αυτό λέμε ότι πρέπει να ξέρει κανείς τι παίζει στο net, ώστε να παίρνει τα μέτρα του.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
οταν ειπα οχι σοβαρα,δεν εννοω "απροσεκτα".....τα θεματα υγειας ειναι τα ιδια και σε μια σοβαρη σχεση και σε μια ξεπετα. Τωρα αν καποιος την "πατησει-καψουρευτει" καποια που γνωρισε απο το ιντερνετ,τοτε μαλλον εχει και αυτος τα "θεματακια του".Φυσικα δεν αποκλειω καποια καλη γνωριμια απο το διαδικτυο και καλη εξελιξη,αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει   μια φορα στις 20,ισως και λιγοτερο. Για μενα οι μονες νορμαλ γνωριμιες απο το ιντερνετ ειναι με χωρισμενες με παιδια,που ειναι απολυτως λογικο να μην εχουν την δυνατοτητα να βγαινουν και να κανουν γνωριμιες.

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
οταν ειπα οχι σοβαρα,δεν εννοω "απροσεκτα".....τα θεματα υγειας ειναι τα ιδια και σε μια σοβαρη σχεση και σε μια ξεπετα. Τωρα αν καποιος την "πατησει-καψουρευτει" καποια που γνωρισε απο το ιντερνετ,τοτε μαλλον εχει και αυτος τα "θεματακια του".Φυσικα δεν αποκλειω καποια καλη γνωριμια απο το διαδικτυο και καλη εξελιξη,αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει   μια φορα στις 20,ισως και λιγοτερο.

Μα, δε μίλησα για τα θέματα υγιεινής.
Τα ακά στις πουτάνες τα ανέφερα για να σου δώσω να καταλάβεις πόσος κόσμος με διάφορες ανικανοποίητες ανάγκες προσπαθεί να τις ικανοποιήσει με τα λάθος πρόσωπα και τον λάθος τρόπο.
Απλό παράδειγμα ήταν, δεν το κατάλαβες;
Και για να μη σπαμάρουμε: το γυναικείο κοινό των dating sites/chat/fb κλπ είναι (πλην εξαιρέσεων) αυτό που έγραψα παραπάνω.
Όποιος παίζει στα sites αυτά (μα για ξεπέτα, μα για σχέση κλπ) ας το έχει υπόψη του και ας πάρει τα μέτρα του.
Τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μα, δε μίλησα για τα θέματα υγιεινής.
Τα ακά στις πουτάνες τα ανέφερα για να σου δώσω να καταλάβεις πόσος κόσμος με διάφορες ανικανοποίητες ανάγκες προσπαθεί να τις ικανοποιήσει με τα λάθος πρόσωπα και τον λάθος τρόπο.
Απλό παράδειγμα ήταν, δεν το κατάλαβες;
Και για να μη σπαμάρουμε: το γυναικείο κοινό των dating sites/chat/fb κλπ είναι (πλην εξαιρέσεων) αυτό που έγραψα παραπάνω.
Όποιος παίζει στα sites αυτά (μα για ξεπέτα, μα για σχέση κλπ) ας το έχει υπόψη του και ας πάρει τα μέτρα του.
Τέλος.
Με μια φραση:
Κάνεις λάθος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Και προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας. Πραγματικά δεν κατανοώ γιατί όλες το παίζουν παρθένες και κυρίες, λες και είμαστε τόσο βλάκες δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Προσωπικά χίλιες φορές θα το εκτιμούσα η άλλη να μου πει ότι ψάχνει πούτσο, παρά όλες αυτές τις παπάτζες. Νομίζει ότι θα την κρίνω που είναι ένα υγιές, σεξουαλικό ον; Υγιές από την άποψη ότι απολαμβάνει το σεξ, μην παρεξηγηθούμε. Και απ' ό,τι βλέπω, οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε αυτή την άποψη. Οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω ποιος τους έχει βάλει αυτά τα σκατά μέσα στο κεφάλι τους.

Αλήθεια με αυτές που απαιτούν και καλά σχέση τι κάνετε; Το παίζετε κι εσείς σχεσάκηδες μέχρι το πήδημα; Τουλάχιστον εγώ απαντάω ότι είμαι της σχέσης, αλλά πρώτα ξεκινάω με την άλλη χαλαρά μέχρι να δω αν θα μου βγει. Τις περισσότερες φορές θα συμφωνήσει. Αν όχι, next please! Τότε τη ρωτάω πως εννοεί αυτή το χαλαρά. Δηλαδή βγαίνει κάποιο καιρό για καφέ ή και κάνει κάτι με τον άλλον; Αν πει απλά για καφέ, θα επιμείνω και θα ρωτήσω αν το αποκλείει να της βγει και κάτι όπως φιλί. Αν ναι, next please! Συνήθως απαντάνε πως όχι. Σε αυτή την περίπτωση θες 2-3 ραντεβού για να την πηδήξεις. Αν απαντήσει χαλαρά ότι θα κάνει και κάτι, είναι πολύ πιθανό να την πηδήξεις απ' το πρώτο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο zoo μονο εχω πηδηξει 50 το τελευταίο χρονο.εχει πέσει πολύ αφραγκια και οι γκομενες προτιμούν να ψαχνουν γαμια από το νετ για να μη χαλανε χρημα σε εξοδους.του μουνιου το πανηγύρι γίνεται μαγκιτες :erection:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Απο zoo μονο εχω πηδηξει 50 το τελευταίο χρονο.εχει πέσει πολύ αφραγκια και οι γκομενες προτιμούν να ψαχνουν γαμια από το νετ για να μη χαλανε χρημα σε εξοδους.του μουνιου το πανηγύρι γίνεται μαγκιτες :erection:

Μόνο 50 φίλε ?  :think:

Είσαι μετριόφρων  :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το zoo γενικά είναι ψόφιο. Πότε πρόλαβες; Μπορείς να μας δώσεις καμιά παραπάνω πληροφορία όπως το τάργκετ γκρουπ σου, πως παίζεις κλπ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom