vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Χαχα ψάχνετε dating sites με εύκολες στο Ελλαδιστάν; Πλανάστε πλάνην οικτράν μερικοί. Όλες απαιτούν σοβαρή σχέση με το καλημέρα στην καλύτερη ή δε βγαίνουν από το ίντερνετ στη χειρότερη. Πόσες είναι εκεί μέσα απλά για να σκοτώσουν την ώρα τους ή απλά για να καυλαντίσουν κόσμο; Αμέτρητες.. Το καταλαβαίνεις εξάλλου όταν επιχειρήσεις να κάνεις μια λογική συζήτηση με Ελλεεινίδα για να μπεις λίγο στο κεφάλι της. Οι περισσότερες θα σου πουν ότι φοβούνται μην είναι κανένας 40άρης serial killer με ψεύτικο προφίλ, επειδή το είδαν στη 10η εντολή, ή απλά ότι δεν τους "βγαίνει" από το ίντερνετ γιατί αυτά τυχαίνουν. Είμαστε πολύ πίσω σαν λαός. Αν αυτά τα dating sites λειτουργούσαν σοβαρά όπως έπρεπε, δηλαδή να διατηρούν μόνο τα προφίλ όσων είναι εκεί μέσα για dating όπως λέει και το όνομα, δε θα είχε μείνει ούτε το 1/10 από αυτά. Θα ήταν 3 και ο κούκος όπως παλιά, αλλά τουλάχιστον δε θα επικρατούσε το χάος που υπάρχει τώρα, όπως πχ στο badoo. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απλά δοκιμάστε να φτιάξετε ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ, για να δείτε τι τόνους λιγούρικων μηνυμάτων δέχονται επί καθημερινής βάσης και να καταλάβετε ότι δεν είναι καθόλου μυστήριο πως την έχουν δει ιστορία εκεί μέσα.
Τέλος πάντων, επειδή μπαίνω στο μπαντού μήνες τώρα και έχω φάει αρκετές από εκεί μέσα, αν μπορούσα να σας δώσω μόνο μια συμβουλή αυτή θα ήταν η εξής. Έχω πειραματιστεί με πάρα πολλά στυλ παιχνιδιού, οπότε αυτό δεν είναι κάτι στάνταρ. Πέρα λοιπόν από το αυτονόητο να μη στέλνετε κοπλιμέντα και λιγούρικα μηνύματα ("γεια σου όμορφη", "γεια σου κουκλάρα", "τι χειλάρες είναι αυτές" κλπ), η συμβουλή μου είναι να μην ανταλλάσσετε πάνω από 5 μηνύματα με την καθεμία. Στο 5ο μήνυμα να προτείνετε συνάντηση ή μετάβαση σε facebook. Γιατί να ενθαρρύνετε την καθεμιά χασομέρισσα εκεί μέσα που καίγεται ώρες ατελείωτες να γράφει και να μας γράφει; ;) Μπορεί να νομίζετε ότι με το μπλα-μπλα αυξάνετε τις πιθανότητές σας, αλλά δεν ισχύει. Η ίδια που θα σε απορρίψει στο 5ο μήνυμα είναι και η ίδια που θα απορρίψει στο 20ο ή το 100ο. Αλλά δε χρειάζεται να με εμπιστευτείτε. Πειραματιστείτε μόνοι σας κάνοντας 100-200 πεσίματα με τον πρώτο τρόπο και 100-200 με τον δεύτερο και θα δείτε ότι τα ποσοστά παραμένουν ίδια. Αυτά τα ολίγα και πάνω από όλα να θυμάστε ότι το πραγματικό παιχνίδι βρίσκετε έξω. Στο ίντερνετ είναι προπάντων, αν όχι αποκλειστικά, numbers game.
Τέλος πάντων, επειδή μπαίνω στο μπαντού μήνες τώρα και έχω φάει αρκετές από εκεί μέσα, αν μπορούσα να σας δώσω μόνο μια συμβουλή αυτή θα ήταν η εξής. Έχω πειραματιστεί με πάρα πολλά στυλ παιχνιδιού, οπότε αυτό δεν είναι κάτι στάνταρ. Πέρα λοιπόν από το αυτονόητο να μη στέλνετε κοπλιμέντα και λιγούρικα μηνύματα ("γεια σου όμορφη", "γεια σου κουκλάρα", "τι χειλάρες είναι αυτές" κλπ), η συμβουλή μου είναι να μην ανταλλάσσετε πάνω από 5 μηνύματα με την καθεμία. Στο 5ο μήνυμα να προτείνετε συνάντηση ή μετάβαση σε facebook. Γιατί να ενθαρρύνετε την καθεμιά χασομέρισσα εκεί μέσα που καίγεται ώρες ατελείωτες να γράφει και να μας γράφει; ;) Μπορεί να νομίζετε ότι με το μπλα-μπλα αυξάνετε τις πιθανότητές σας, αλλά δεν ισχύει. Η ίδια που θα σε απορρίψει στο 5ο μήνυμα είναι και η ίδια που θα απορρίψει στο 20ο ή το 100ο. Αλλά δε χρειάζεται να με εμπιστευτείτε. Πειραματιστείτε μόνοι σας κάνοντας 100-200 πεσίματα με τον πρώτο τρόπο και 100-200 με τον δεύτερο και θα δείτε ότι τα ποσοστά παραμένουν ίδια. Αυτά τα ολίγα και πάνω από όλα να θυμάστε ότι το πραγματικό παιχνίδι βρίσκετε έξω. Στο ίντερνετ είναι προπάντων, αν όχι αποκλειστικά, numbers game.