batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 606
ειναι βιτιο η βλεπεται!?
το βιτιο θελει κ άλλες πουτσες δεν χορτενει μου πε πριν λιγο που μιλησα μαζι της οποιος πιστως προσελθει!!!!!
ειναι βιτιο η βλεπεται!?
το βιτιο θελει κ άλλες πουτσες δεν χορτενει μου πε πριν λιγο που μιλησα μαζι της οποιος πιστως προσελθει!!!!!
εισαι σιγουρος;σε εμενα εχει απαγορευση εισοδου
TINDER φίλε η μέγιστη αποτυχια.perfectdate κι εκει ψιλο χαλια σε γενικες γραμμεςΑπο το Tinder έχει βγαλει κανεις γκομενα? ή το perfectdate.gr
TINDER φίλε η μέγιστη αποτυχια.perfectdate κι εκει ψιλο χαλια σε γενικες γραμμες
Απο τη μια μπαινουν μπαζολες κομπλεξικες αγαμητες. Απο την αλλη αν μια ειναι καλη συνηθως εχει καποιο εγκεφαλικο προβλημα. Δυσκολο να βρεις εκει φυσιολογικη. Το 95% ειναι καμμενεςαφου έχουμε γεμισει καθυστερημενες ρε φιλε. Αν και εγω πιστευω οτι μπαινουν να ψωνιζονται σε αυτά να παιρνουν like και ως εκει.
αφου έχουμε γεμισει καθυστερημενες ρε φιλε. Αν και εγω πιστευω οτι μπαινουν να ψωνιζονται σε αυτά να παιρνουν like και ως εκει.
Να ρωτήσω κάτι, μπήκα στο site, έκανα εγγραφή στο zoo, για να βρεις άτομα όμως, πρέπει να πας σε αναζήτηση. Εκεί όμως ζητάει να στείλεις ένα ευτελές ποσόν, μέσω κινητού ή κάρτας. Το ποσό είναι ελάχιστο,δεν θέλω όμως να κάνω χρήση κινητού ή κάρτας...to zoo.gr einai open
Προτείνω να φτιάξεις άλλο προφίλ χωρίς να κάνεις το λάθος να το συνδέσεις με facebook, γιατί πλέον εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο οι κοινοί φίλοι (άσχετα αν τους έχεις κάνει unfriend) και μπορεί να παιχτεί καμιά μαλακία. Εκτός πάλι αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνεις από τις Ρυθμίσεις επαναφορά δικτύου ;)Μπορεί να μου πει κάποιος αν στο badoo κάνουμε log in με το facebook ή καλύτερα με άλλο προφίλ;Τι προτείνετε και γιατί..
Ευχαριστώ
Φιλος που ασχολειται συστηματικα με αυτο εχει ριξει αρκετα μανικια. Βεβαια εχει φαει και φολες με φωτο σαν αυτον στο βιντεο.παιδια επειδη εχει φτασει τις 400+ καρτελες το θεματακι ..μπορειτε να συνοψισετε τα βασικα μια...; υπαρχει κανα καλο dating site με καριολιτσες για κανα πηδημα ή one night stand ..; το perfectdate τι παιζει ακριβως ,πρεπει να σκασεις 17 ευρω για ενα μηνα για να κανεις δουλεια ..κι αν ..;