Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
εισαι σιγουρος;σε εμενα εχει απαγορευση εισοδου

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
ευχαριστω τυπε να εισαι καλα  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο το Tinder έχει βγαλει κανεις γκομενα? ή το perfectdate.gr

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
TINDER φίλε η μέγιστη αποτυχια.perfectdate κι εκει ψιλο χαλια σε γενικες γραμμες

αφου έχουμε γεμισει καθυστερημενες ρε φιλε. Αν και εγω πιστευω οτι μπαινουν να ψωνιζονται σε αυτά να παιρνουν like και ως εκει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:wanker:
αφου έχουμε γεμισει καθυστερημενες ρε φιλε. Αν και εγω πιστευω οτι μπαινουν να ψωνιζονται σε αυτά να παιρνουν like και ως εκει.
Απο τη μια μπαινουν μπαζολες κομπλεξικες αγαμητες. Απο την αλλη αν μια ειναι καλη συνηθως εχει καποιο εγκεφαλικο προβλημα. Δυσκολο να βρεις εκει φυσιολογικη. Το 95% ειναι καμμενες

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

γιατί θέλεις να μάθεις κουτσομπόλα; Με το που θα σου πει κάποιος ναι, θα το σημειώσεις, και στις "δύσκολες μέρες" σου θα πεις: εσύ δεν είσαι που γάμησες από φου μπου, Tinder κτλ κτλ...;

ελπίζω να κατανοείς το αληθινό μέγεθος της Μαλακίας σου :rolleyes:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν ξερω ποσο μουφα ειναι το blinchat, μιας και παιζει ρολο και εμεις πώς το χειριζομαστε, το σιγουρο ειναι οτι 2 μηνες δεν καταφερα τιποτα.
Θα ξεκινησω μαλλον με κανενα fake facebook γιατι με τις πουτανες δεν εχουμε χαιρι...

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Το tinder φίλε μόνο αποτυχία δεν είναι........ Απλά μάλλον είσαι σε λάθος μέρος που το χρησιμοποιείς!!!!!!!

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
dating in asia.com.αμεσα αποτελεσματα εγγυημενα..

grooverider13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα και απο μένα.. να πώ και εγώ τις εμπειρίες μου.. απο greek-chat έχω βρεί 3 τεμάχια.. μία 50+ ελληνογερμανίδα τούμπανο σώμα απο μαπα σκυλί του πολέμου, αλλά είναι εκτός αθηνών.. μια αθηναία βαθμολογία 6 θα έβαζα με βυζάρες (αυτό με κράτησε) αλλά μου την είδε ιστορία μετά από λίγο καιρό και ήθελε σχέση κλπ, και ένα πιπίνι 18 ετών το οποίο είναι φωτιά και λάυρα και είναι η μόνη με την οποία έχω επαφές ακόμα.. πάντως πιστεύω είναι θέμα τύχης κυρίως και μετά θέμα προσέγγισης

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι, μπήκα στο site, έκανα εγγραφή στο zoo, για να βρεις άτομα όμως, πρέπει να πας σε αναζήτηση. Εκεί όμως ζητάει να στείλεις ένα ευτελές ποσόν, μέσω κινητού ή κάρτας. Το ποσό είναι ελάχιστο,δεν θέλω όμως να κάνω χρήση κινητού ή κάρτας...
Παίζει κάτι άλλο, κάνω κάτι λάθος ? μπορείς να βρεις άτομα με άλλον τρόπο??

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Μπορεί να μου πει κάποιος αν στο badoo κάνουμε log in με το facebook ή καλύτερα με άλλο προφίλ;Τι προτείνετε και γιατί..

Ευχαριστώ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπορεί να μου πει κάποιος αν στο badoo κάνουμε log in με το facebook ή καλύτερα με άλλο προφίλ;Τι προτείνετε και γιατί..

Ευχαριστώ
Προτείνω να φτιάξεις άλλο προφίλ χωρίς να κάνεις το λάθος να το συνδέσεις με facebook, γιατί πλέον εμφανίζονται σε ανύποπτο χρόνο οι κοινοί φίλοι (άσχετα αν τους έχεις κάνει unfriend) και μπορεί να παιχτεί καμιά μαλακία. Εκτός πάλι αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνεις από τις Ρυθμίσεις επαναφορά δικτύου ;)

panos.t

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
85
Πόντοι
1
παιδια επειδη εχει φτασει τις 400+ καρτελες το θεματακι ..μπορειτε να συνοψισετε τα βασικα μια...; υπαρχει κανα καλο dating site με καριολιτσες για κανα πηδημα ή one night stand ..; το  perfectdate τι παιζει ακριβως ,πρεπει να σκασεις 17 ευρω για ενα μηνα για να κανεις δουλεια ..κι αν ..;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παιδια επειδη εχει φτασει τις 400+ καρτελες το θεματακι ..μπορειτε να συνοψισετε τα βασικα μια...; υπαρχει κανα καλο dating site με καριολιτσες για κανα πηδημα ή one night stand ..; το  perfectdate τι παιζει ακριβως ,πρεπει να σκασεις 17 ευρω για ενα μηνα για να κανεις δουλεια ..κι αν ..;
Φιλος που ασχολειται συστηματικα με αυτο εχει ριξει αρκετα μανικια. Βεβαια εχει φαει και φολες με φωτο σαν αυτον στο βιντεο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom