πολλες φορες προσπαθω απλα να συμμετεχω στα θεματα για να βοηθησω καποιον με τις συμβουλες μου.απο οτι φαινεται ομως καποιοι με εχουν παρεξηγησει .βλεπε τρολ.επειδη οι αποψεις μου δεν ταιριαζουν με αυτες της κοινης γνωμης.ισως και να ειμαι βλακας.κανενας δεν μπορει να παρεξηγησει ενα βλακανα μην τρολαρεις σε ολα![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ma den eisai βλακας ;) τρολ εισαι μεγαλοπολλες φορες προσπαθω απλα να συμμετεχω στα θεματα για να βοηθησω καποιον με τις συμβουλες μου.απο οτι φαινεται ομως καποιοι με εχουν παρεξηγησει .βλεπε τρολ.επειδη οι αποψεις μου δεν ταιριαζουν με αυτες της κοινης γνωμης.ισως και να ειμαι βλακας.κανενας δεν μπορει να παρεξηγησει ενα βλακα
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.983
- Πόντοι
- 6.030
Φιλε οσο και να μην βρισκω γκομενα με αντρα ουτε που το σκεφτομαι να παω. Κατι κρυφολουγκρες λενε κατι τετοιες παπατζεςπολλες φορες προσπαθω απλα να συμμετεχω στα θεματα για να βοηθησω καποιον με τις συμβουλες μου.απο οτι φαινεται ομως καποιοι με εχουν παρεξηγησει .βλεπε τρολ.επειδη οι αποψεις μου δεν ταιριαζουν με αυτες της κοινης γνωμης.ισως και να ειμαι βλακας.κανενας δεν μπορει να παρεξηγησει ενα βλακα
καλα κανεις.και εγω μπουρδελακια παω.Φιλε οσο και να μην βρισκω γκομενα με αντρα ουτε που το σκεφτομαι να παω. Κατι κρυφολουγκρες λενε κατι τετοιες παπατζες
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.983
- Πόντοι
- 6.030
Τωρα εισαι σωστος και ωραιος!!καλα κανεις.και εγω μπουρδελακια παω.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
καλα κανεις.και εγω μπουρδελακια παω.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
γκόμενα από ίντερνετ έχεις βγάλει ποτέ?είτε σχέση είτε γαμίσι οτιδήποτε
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
2 μιλφ από ζοο αλλάξαμε σκαιπ η μία επαρχία οπότε χαμένο παιχνίδι εξ αρχής.η δεύτερη αθήνα αλλά τελικά δεν έκατσε γιατί πηγενοερχόμουν αθήνα λαρισα και χαθήκαμε τελικά.έχω φίλο που παίζει απο φβ και έχει βγάλει αξιόλογα μιλφ παντρεμένες και μη.καμια δικιά σας εμπειρια?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
2 μιλφ από ζοο αλλάξαμε σκαιπ η μία επαρχία οπότε χαμένο παιχνίδι εξ αρχής.η δεύτερη αθήνα αλλά τελικά δεν έκατσε γιατί πηγενοερχόμουν αθήνα λαρισα και χαθήκαμε τελικά.έχω φίλο που παίζει απο φβ και έχει βγάλει αξιόλογα μιλφ παντρεμένες και μη.καμια δικιά σας εμπειρια?
Δεν το ψάχνω απο το ιντερνετ πλεον να σου πω την αληθεια. Ειχα βγαλει αρκετες γκομενες παλια απο το chat του mad οταν εμπαινα πιο μικρος. Ηταν πολυ καλο το καναλι για τέτοιες δουλειες
πιο πολυ παιζω απεξω πλεον η πρωην μου ηταν απο κοινη παρέα οι φιλες μου επισης μια αλλη τωρα που εχω γνωρισει ειναι απο το video club που παω και παιρνω ταινιες
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
από ότι βλέπω εδώ γιατί ως πιό μικρός σε ηλικία δεν έχω πολύ καιρό που ψάχνμαι απο ιντερνετ γενικά παίζω από έξω βλέπω ότι πλεον το ίντερνετ έχει χαλάσει σε αυτό το κομάτι.είαι πιό δυσκολο πλέον.από έξω εσύ παίζεις από γνωστούς η την πέφτεις και σε άγνωστες?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
από ότι βλέπω εδώ γιατί ως πιό μικρός σε ηλικία δεν έχω πολύ καιρό που ψάχνμαι απο ιντερνετ γενικά παίζω από έξω βλέπω ότι πλεον το ίντερνετ έχει χαλάσει σε αυτό το κομάτι.είαι πιό δυσκολο πλέον.από έξω εσύ παίζεις από γνωστούς η την πέφτεις και σε άγνωστες?
Απο γνωστους μη περιμένεις , υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός σε αυτο το κομμάτι. Εγω προσωπικα έχω μια φιλη που ηταν παλια μου συμμαθητρια στο φροντιστηριο και πραγματικά εχει παρα πολλες φίλες. Με την μια απο αυτες τα ειχαμε για κάποιο καιρο φετος το χειμώνα.
Σε αγνωστες δεν την πέφτω άμεσα. Αλλα αμα κατσει η φάση καλά και στρωθεί δεν θα πω οχι. Θα κοιταξω να εκμεταλευτω την ευκαιρια.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Απο γνωστους μη περιμένεις , υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός σε αυτο το κομμάτι. Εγω προσωπικα έχω μια φιλη που ηταν παλια μου συμμαθητρια στο φροντιστηριο και πραγματικά εχει παρα πολλες φίλες. Με την μια απο αυτες τα ειχαμε για κάποιο καιρο φετος το χειμώνα.
Σε αγνωστες δεν την πέφτω άμεσα. Αλλα αμα κατσει η φάση καλά και στρωθεί δεν θα πω οχι. Θα κοιταξω να εκμεταλευτω την ευκαιρια.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
πο γνωστους μη περιμένεις , υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός σε αυτο το κομμάτι. Εγω προσωπικα έχω μια φιλη που ηταν παλια μου συμμαθητρια στο φροντιστηριο και πραγματικά εχει παρα πολλες φίλες. Με την μια απο αυτες τα ειχαμε για κάποιο καιρο φετος το χειμώνα.
γιατι χωρισατε τυπε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
γιατι χωρισατε τυπε?
Κολλημένη με μια παλιά ιστορια μετα τα έμαθα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Aσχετος και στο γαμησι ρε;Τι απογοητευση εισαι εσυ.Και ηθελα να γινω μπολντοτυπος.Κολλημένη με μια παλιά ιστορια μετα τα έμαθα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Κολλημένη με μια παλιά ιστορια μετα τα έμαθα
κριμα τουλαχιστον περασες καλα οσο κρατησε ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Aσχετος και στο γαμησι ρε;Τι απογοητευση εισαι εσυ.Και ηθελα να γινω μπολντοτυπος.
Οχι και άσχετος. Εγω φταιω? αμα αυτη ειχε τα ψυχολογικα της?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
κριμα τουλαχιστον περασες καλα οσο κρατησε ?
Καλά ηταν. Μια ακομα εμπειρια ;)
καλα να ειναι η κοπελα και της εύχομαι γρηγορα ξεπεράσματα !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K