διαφωνω οι γυναικες εχουν στοχο το χρημα περισσοτερο και λιγοτερο τις πουτσες.μονο αστεια μπορει να παρω αυτα που γραφεις .μαλλον τρολλαρειςΤης γυναίκας ο καημός πούτσα βόλτα και χορός. Οι γυναίκες σήμερα τα θέλουν όλα αυτά στο μέγιστο, και πούτσα τεράστια και μεγάλο πορτοφόλι και ομορφιά και εφε γενικότερα, σημεία των καιρών...λόγω απασχόλησης το έχω επιβεβαιώσει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
διαφωνω οι γυναικες εχουν στοχο το χρημα περισσοτερο και λιγοτερο τις πουτσες.μονο αστεια μπορει να παρω αυτα που γραφεις .μαλλον τρολλαρεις
Δεν τρολλάρω..από προσωπική εμπειρία που είχα με 35άρα το αναφέρω, αλλά και με πολλές μιλφάρες που έχω την "τιμή" να συνομιλώ λόγω λειτουργήματος, σου λέω ότι όσο είναι μικρές και πριν μπουν σε κάποια σχολή, έχουν λίγο ρομαντισμό στο θέμα σχέση. Όταν μπούν σε καμιά σχολή και είναι είτε από επαρχία είτε μακριά από το σπίτι τους τότε βγαίνουν όλα τα σεξουαλικά απωθημένα. Όταν δε, καταξιωθούν επαγγελματικά και αποκτήσουν χρήμα, πατώντας και τα πρώτα άντα, τότε, παράλληλα και λόγω της χαλάρωσης των οπών τους ζητάνε τα μεγάλα πουτσομεγέθη και τις εξτρίμ καταστάσεις..
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.199
- Πόντοι
- 506
εσυ πας φιρι-φιρι να τρεχεις για ραμματα παντως ;)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.199
- Πόντοι
- 506
τα μιλφ που τα βρίσκεις ρε τύπε?Δεν τρολλάρω..από προσωπική εμπειρία που είχα με 35άρα το αναφέρω, αλλά και με πολλές μιλφάρες που έχω την "τιμή" να συνομιλώ λόγω λειτουργήματος, σου λέω ότι όσο είναι μικρές και πριν μπουν σε κάποια σχολή, έχουν λίγο ρομαντισμό στο θέμα σχέση. Όταν μπούν σε καμιά σχολή και είναι είτε από επαρχία είτε μακριά από το σπίτι τους τότε βγαίνουν όλα τα σεξουαλικά απωθημένα. Όταν δε, καταξιωθούν επαγγελματικά και αποκτήσουν χρήμα, πατώντας και τα πρώτα άντα, τότε, παράλληλα και λόγω της χαλάρωσης των οπών τους ζητάνε τα μεγάλα πουτσομεγέθη και τις εξτρίμ καταστάσεις..
απο 32 και πανω ανυπαντρη συνηθως κομπλεξ,πουτανα στην ψυχη,ψυχικα διαταραγμενη,αχρηστη,τεμπελαΔεν τρολλάρω..από προσωπική εμπειρία που είχα με 35άρα το αναφέρω, αλλά και με πολλές μιλφάρες που έχω την "τιμή" να συνομιλώ λόγω λειτουργήματος, σου λέω ότι όσο είναι μικρές και πριν μπουν σε κάποια σχολή, έχουν λίγο ρομαντισμό στο θέμα σχέση. Όταν μπούν σε καμιά σχολή και είναι είτε από επαρχία είτε μακριά από το σπίτι τους τότε βγαίνουν όλα τα σεξουαλικά απωθημένα. Όταν δε, καταξιωθούν επαγγελματικά και αποκτήσουν χρήμα, πατώντας και τα πρώτα άντα, τότε, παράλληλα και λόγω της χαλάρωσης των οπών τους ζητάνε τα μεγάλα πουτσομεγέθη και τις εξτρίμ καταστάσεις..
εγω παντως δεν εχω δει αυτα που λες.αφου γνωριζω και φοιτητριες αλλα και μιλφαρες.οι περισσοτερρες ψαχνουν οικονομικη αποκαταστασηΔεν τρολλάρω..από προσωπική εμπειρία που είχα με 35άρα το αναφέρω, αλλά και με πολλές μιλφάρες που έχω την "τιμή" να συνομιλώ λόγω λειτουργήματος, σου λέω ότι όσο είναι μικρές και πριν μπουν σε κάποια σχολή, έχουν λίγο ρομαντισμό στο θέμα σχέση. Όταν μπούν σε καμιά σχολή και είναι είτε από επαρχία είτε μακριά από το σπίτι τους τότε βγαίνουν όλα τα σεξουαλικά απωθημένα. Όταν δε, καταξιωθούν επαγγελματικά και αποκτήσουν χρήμα, πατώντας και τα πρώτα άντα, τότε, παράλληλα και λόγω της χαλάρωσης των οπών τους ζητάνε τα μεγάλα πουτσομεγέθη και τις εξτρίμ καταστάσεις..
ρε γαμω τον αντιχριστουλη σου την χηρα με τα 5 ορφανα ξερεις μονο σπυριαρηεγω παντως δεν εχω δει αυτα που λες.αφου γνωριζω και φοιτητριες αλλα και μιλφαρες.οι περισσοτερρες ψαχνουν οικονομικη αποκατασταση
ναι μιλα και εσυ με το αυτιστικο τρολ μην του ΜΙΛΑΤΕ ΛΕΜΕΑυτές με βρίσκουν
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.199
- Πόντοι
- 506
παίζει να έχεις λεφτά?εγω παντως δεν εχω δει αυτα που λες.αφου γνωριζω και φοιτητριες αλλα και μιλφαρες.οι περισσοτερρες ψαχνουν οικονομικη αποκατασταση
η δουλεια τις ενδιαφερει τις περισσοτερες.εχω αρκετα για να με ενοχλουν καποιες γκομενες.πλουσιος δεν ειμαιπαίζει να έχεις λεφτά?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Γιατρός είσαι;η δουλεια τις ενδιαφερει τις περισσοτερες.εχω αρκετα για να με ενοχλουν καποιες γκομενες.πλουσιος δεν ειμαι
οχι.Γιατρός είσαι;
εισαι μαλακας;
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εισαι μαλακας;
ρητορικη ερωτηση
ρητορικη ερωτηση
εσυ θα μου πειςεισαι μαλακας;
και τρολ και αν δεν στρωσεις θα σε πηγαινω γαμιονταςεσυ θα μου πεις
τι σημαινει στρωσιμο για εσενα?και τρολ και αν δεν στρωσεις θα σε πηγαινω γαμιοντας
να μην τρολαρεις σε ολατι σημαινει στρωσιμο για εσενα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K