Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προχθές βράδυ ασχολήθηκα με το κώλο zoo και οι δύο που μου μίλησαν η μία ζήταγε paysafe γιατί είχε κάτι ζόρια και η άλλη έδινε αριθμό λογαριασμού τραπέζης γιατί ήθελε να φύγει από την επαρχία που ήταν και να έρθει Αθήνα και θα με «συναντούσε» και καλά.
Βρήκα και και μια τρίτη η οποία άφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο  είπε ότι κάνει βίζιτες στον χώρο της. Η ταρίφα είναι 50 Ευρώ και κάνει και ακάποτο γαμησάκι αν της δώσεις κάτι παραπάνω.

Έχουν ξεφύγει τελείως!

:jerking: :jerking:
Πριν 3 με 4 χρονια τυπε μου δεν υπηρχαν τοσο αυτα...αλλα αρμενικες βυζιτες και καλα σχεση...και αν εβλεπαν χρημα..σε ετρογαν με αλλουσ ς πονηρους τροπους...τωρα λογο της κρισης...ξηγιουνται ετσι.... :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ακριβώς όπως το περιγράφεις. Ακόμα παλιότερα «καθάριζες» και με κάνα καφεδάκι, ποτάκι κέρασμα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
με λίγη εμπειρία και σκέψη, μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις το 80 τις εκατό των "εκτός παιχνιδιού" (μποτς, χαβαλέδες, ψυχοπαθολογικές, για γάμο, επαγγελματίες κλπ.). Βέβαια παίζουν και οι ηλικίες, εγώ στα 51, ψάχνω για πάνω από 39, υποθέτω στα 20 - 30 γίνεται ο κακός χαμός. Εγχώρια σάιτς με ποσοστά real και αξιογάμητων, μόνο το Parea προς το παρόν, κι αυτό έχει δυσκολέψει Πλην όμως, δοκιμάστε international dating sites, κυρίως με σκανδιναβές και δυτικές, μακριά από ανατολικές. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά αν μη τι άλλο σε συνεννόηση. Για να μην παρεξηγούμαι, σε dating site γενικώς, το ποσοστό σαβούρας φυσικά και θα είναι συντριπτικό. ΣΥμβουλή: όχι copy paste μηνύματα σε όλες, προσωποποιήστε ανάλογα την περίπτωση, βρείτε κάτι  προσωπικό, συνήθως έχει αποτέλεσμα, τουλάχιστον στην αλλαγή πίστας σε πιο ρεαλιστική κατάσταση (fb, skype). Σκεφτείτε πάντα ότι η απέναντι είναι σαν κι εσάς λίγο πολύ. Καλή επιτυχία
Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόλογο international dating site, γιατί τα εγχώρια είναι επιοικώς δραματικά...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Mingle, turkish direct. Το δεύτερο φιλοξενεί πολλές μη Τουρκάλες, ιδίως Βορειοευρωπαίες. Εϊναι δωρεάν, η καλή χρήση ξένης γλώσσας (κυρίως μητρικής) βοηθά πολύ. Φυσικά κι εδώ χρειάζεται υπομονή. Προσωπικά, κι από τα 2 έχω ήδη επαφές που πρόκειται να έρθουν Ελλάδα να φιλοξενηθούν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, ενώ με μία ΣΚανδιναβή (45ρα) έχουν ήδη ανταλλαχθεί επισκέψεις. Καλή επιτυχία.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Να σημειώσω εδώ, το ότι να σου ζητά κάποια ψυχή από επαρχία να της βάλεις λεφτά για εισιτήρια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό δεν είναι τόσο τραγικό. Αυτό φυσικά όταν πια έχετε μιλήσει απ ευθείας και ξέρεις τον άλλο. Ο λογαριασμός άλλωστε έχει όνομα κι εύκολα μπορεί να γίνει ρόμπα σε στενό κύκλο. Προσωπικά μου έχει τύχει και όντως η κοπέλα ταξίδεψε Αθήνα να βρεθούμε. Μιλάμε φυσικά για 50ρικο.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα τις έχουν ξεσηκώσει δικέ μου. Το βρίσκω απίθανο αν βάλεις λεφτά σε λογαριασμό να την ξαναπετύχεις με το ίδιο ψευδώνυμο. Το μόνο που θα δεις είναι αυτό.

Ο χρήστης έφυγε από το chat.

Δεν υπάρχει περίπτωση με ένα τηλεφώνημα να μάθεις τον άλλον και πιό πολύ θα γίνεις εσύ ρόμπα παρά αυτή βάζοντας λεφτά στον λογαριασμό της. Λέγοντας μετά  την μαλακία που έκανες στους φίλους ή ακόμα και εδώ μέσα θα φας κράξιμο. Για αυτό συνήθως αυτοί που την πατάνε κάνουν το παγώνι αλλά υπάρχουν πολλοί από δαύτους και οι σκρόφες δεν χαμπαριάζουν.

:jerking:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα τις έχουν ξεσηκώσει δικέ μου. Το βρίσκω απίθανο αν βάλεις λεφτά σε λογαριασμό να την ξαναπετύχεις με το ίδιο ψευδώνυμο. Το μόνο που θα δεις είναι αυτό.

Ο χρήστης έφυγε από το chat.

Δεν υπάρχει περίπτωση με ένα τηλεφώνημα να μάθεις τον άλλον και πιό πολύ θα γίνεις εσύ ρόμπα παρά αυτή βάζοντας λεφτά στον λογαριασμό της. Λέγοντας μετά  την μαλακία που έκανες στους φίλους ή ακόμα και εδώ μέσα θα φας κράξιμο. Για αυτό συνήθως αυτοί που την πατάνε κάνουν το παγώνι αλλά υπάρχουν πολλοί από δαύτους και οι σκρόφες δεν χαμπαριάζουν.

:jerking:

Αδελφέ δεν ειμαι τόσο νούμερο να βάλω λεφτά από τσατ. Αν δεν προχωρήσει η φάση σε fb, skype, τηλέφωνο,  δε συνεχίζω. Μιλάω για προχωρημένη επαφή όπου έχει δει, έχω δει, έχουμε μιλήσει και ξέρουμε ονόματα και τόπους. ¨οταν ξέρεις όνομα κι έχεις μιλήσει σε σταθερό τηλέφωνο, υπάρχει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης προφανώς. Μιλάω για γυναίκες πάνω από 39 χρονών, στα 51 δεν κάθομαι να περνάω τις ώρες μου στο τσατ. Και όσες πραγματικά ψάχνονται (και σε διαβεβαιώ δεν είναι λίγες), ούτε αυτές έχουν όρεξη να χάνουν τον καιρό τους μιλώντας με νικ και περσόνες. Ξέρουν που βρίσκονται άλλωστε. Τώρα αν αρχίζεις με το "είσαι σέξυ" και "τι φοράς;" προφανώς θα σε γειώσουν (δεν μιλάω προσωπικά για σένα, αλλά γενικά όταν βλέπουν κοινοτοπίες και λιγουροσύνη  συνήθως φρικάρουν και αρχίζουν το δούλεμα φορές).

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δύσκολο να πετύχεις κάτι νορμάλ εκεί μέσα χωρίς να αποκλείεται τίποτε.
Μπορεί σε δύο λεπτά να πίνεις καφέ στην παραλία. Μπορεί να παλεύεις με τις μέρες και να μην έχεις ανταπόκριση. Μπορεί...μπορεί...μπορεί...
Έχω ασχοληθεί με το άθλημα και ξέρω τι μπορεί να αντιμετωπίσω. Έχω φάει και καλά μάλιστα στο παρελθόν.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι έχουν κατακόρυφα αυξηθεί τα paysafe και οι «επαγγελματίες» του   χώρου.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Δύσκολο να πετύχεις κάτι νορμάλ εκεί μέσα χωρίς να αποκλείεται τίποτε.
Μπορεί σε δύο λεπτά να πίνεις καφέ στην παραλία. Μπορεί να παλεύεις με τις μέρες και να μην έχεις ανταπόκριση. Μπορεί...μπορεί...μπορεί...
Έχω ασχοληθεί με το άθλημα και ξέρω τι μπορεί να αντιμετωπίσω. Έχω φάει και καλά μάλιστα στο παρελθόν.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι έχουν κατακόρυφα αυξηθεί τα paysafe και οι «επαγγελματίες» του  χώρου.

Παλιότερα όσες έμπαιναν ήταν πιο συνειδητοποιημένες, από την άλλη σήμερα μπαίνουν πολύ περισσότερες λόγω διάχυσης του ιντερνέτ. Τι να πω, δεν έχω παράπονο, έχω βρει κανά 5ρι fuck buddies από κάποια χρόνια, όποτε μπαίνω τακτικά, σε καμιά εβδοάδα προκύπτει συνάντηση, ανά μήνα σεξάκε (ενίοτε και σεξάρα). Θαρρώ ότι από τα προφίλ μπορείς να καταλάβεις τι παίζεται και πως να κινηθείς. Η αλήθεια είναι πάντως ότι τελευταία με εξiτάρει περισσότερο το διεθνές dating. Μαθαίνω ΟΥγγαρέζικα, χα χα. Ξαναλέω, μάλλον είναι θέμα εύρους ηλικίας που ψάχνομαι εγώ. Και στο tagged πάντως υπάρχουν ευκαιρίες.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Tωρα με την κριση πολλές ψαχνονται και απο το δύκτιο.Ουτε λεφτά για μπαράκια δεν παίζουν άσε που μπορεί μέσα να μην είναι κανείς.

ενας φίλος μου πηρε αρκετα μπαζα απο zoo και ήταν ευχαριστημένος  :cheesy:

για συτο που διαφημίζει ο αντεννα τι λετε? Λογικα θα εχει κινηση..

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Παλιότερα όσες έμπαιναν ήταν πιο συνειδητοποιημένες, από την άλλη σήμερα μπαίνουν πολύ περισσότερες λόγω διάχυσης του ιντερνέτ. Τι να πω, δεν έχω παράπονο, έχω βρει κανά 5ρι fuck buddies από κάποια χρόνια, όποτε μπαίνω τακτικά, σε καμιά εβδοάδα προκύπτει συνάντηση, ανά μήνα σεξάκε (ενίοτε και σεξάρα). Θαρρώ ότι από τα προφίλ μπορείς να καταλάβεις τι παίζεται και πως να κινηθείς. Η αλήθεια είναι πάντως ότι τελευταία με εξiτάρει περισσότερο το διεθνές dating. Μαθαίνω ΟΥγγαρέζικα, χα χα. Ξαναλέω, μάλλον είναι θέμα εύρους ηλικίας που ψάχνομαι εγώ. Και στο tagged πάντως υπάρχουν ευκαιρίες.

συμφωνω για το tagged. εχω πηδηξει αρκετα απο εκει μεσα, διαφορες ηλικιες και χωρις 1 γιουρο... ουτε καν καφε, κατευθειαν σπιτι μου...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το perfect date λέει σtην αρχή όλα δωρεάν. Μπαίνεις σε μια διαδικασία δίνοντας διάφορα στοιχεία κατά την εγγραφή και μετά ζητάει συνδρομές για εκείνο συνδρομές για το άλλο. Τζάμπα ο χρόνος που τρως για την διαδικασία αυτή.

Αρχίδια Καλαβρέζικα!

:bigdick:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για το badoo εχω ακουσει περιστατικά.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Απο τη άλλη αν είναι αληθινές οι όποιες γνωριμίες και οχι μούφα ίσως αξίζει.(perfect date)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Απο τη άλλη αν είναι αληθινές οι όποιες γνωριμίες και οχι μούφα ίσως αξίζει.(perfect date)

Ίσως αλλά νομίζω χωρίς να θυμάμαι 100% οι περισσότερες επιλογές που σου βγάζει μετά είναι από χώρες του εξωτερικού ανατολικές κυρίως ή σου δείχνει κάτι Αμερικάνες λέγοντας περιοχή πχ Νέων Ηράκλιον (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) το οποίο κάνει μπαμ ότι είναι μούφα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εμενα μου εχει κατσει φαση απο badoo παλιοτερα, αλλα δεν ειναι δωρεαν και γιαυτο την εκανα απο εκει

Nαι αλλα οσοι και οσες μπαινουν και πληρωνουν ενδιαφερονται σιγουρα για γνωριμια εισαι σιγουρος δηλαδη οτι δεν μιλας με το κοριτσακι πουτ μπηκε να ψωλάρει και να τρολαρει

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Nαι αλλα οσοι και οσες μπαινουν και πληρωνουν ενδιαφερονται σιγουρα για γνωριμια εισαι σιγουρος δηλαδη οτι δεν μιλας με το κοριτσακι πουτ μπηκε να ψωλάρει και να τρολαρει

οχι δεν ειμαι σιγουρος, δεν πληρωσα ποτε, την εκανα απο εκει. πληρωμη ζητουσε το σαιτ για να δεις καποιο προφιλ και τετοια σχετικα. η πχ αν ηθελες να στειλεις πανω απο 2-3 μνμτα στον ιδιο χρηστη και αλλα τετοια κουλα. εμενα παντως μου εκατσε φαση (κωλοφαρδια) και στο 2ο μνμ ειχαμε ανταλλαξει τηλ και βγηκαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom