Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την είχα πατήσει κι εγώ,30Ε είχα χαλάσει και αποτέλεσμα 0000Μόνο ένα Ασιάτικο πιπίνι με γούσταρε αλλά κι αυτό ήταν κάτω του μετρίου...Μακριάααα
δεν καταλαβες μου εχουνε στυλει μηνημα καμια δεκαρια ... αλλα μιlανε μονο απο εκει

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
δεν καταλαβες μου εχουνε στυλει μηνημα καμια δεκαρια ... αλλα μιlανε μονο απο εκει
Βρε κι εμένα μου στείλανε,αλλά μόνο αυτό μου έδειξε προκλητικές φωτογραφίες,και την έπεισα και μου τα έδειξε όλα,αλλά όταν θέλησε την ψώλα τις είπα χίλιες δυο δικαιολογίες.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106

Ψάχνεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδα του site σου?
Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Συνεργατών του Goomena.com!
5 Βασικοί λόγοι για να γίνεις συνεργάτης στο Goomena.com

Εκπληκτικά ποσοστά μέχρι και 40%
    Πληρωμή μέσω PayPal (τουλάχιστον €50).
    Αξιόπιστη και ακριβής παρακολούθηση των κερδών σας. Σας παρέχουμε συνεχή αναφορά. Γίνε συνεργάτης τώρα, και τα υπόλοιπα
    τα αναλαμβάνουμε εμείς.
    Συνεχής και άμεση υποστήριξη από τα στελέχη του Goomena.
    Το πιο σημαντικό: παίρνετε τα χρήματά σας στην ώρα σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Επισκέπτης
Ποιός είπε για ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΗ ;

Μιλάμε για ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΣΕΣ !

Για γράψου και πες μου τι βρήκες .

Αν είναι καμιά φοιτήτρια από Θεσ/νικη που σπουδάζει
στην Αθήνα ,και την πάρει κανείς με 100 ευρώ ,για 2 ωρες ,
δεν είναι καλά ;

Ρε φιλαράκι εννοείς για μας τους γαμιάδες ;;;
Καλά είναι.

Για το καυλάκι όμως, όταν μπορεί να βρει ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
να της αγοράσει τουτού των 25.000€
να την ταϊζει σε γκουρμάδικα των 150€ το κεφάλι
για να της ρίχνει έναν το 6μηνο κι αυτόν των 2 λεπτών ...
θεωρείς ότι είναι καλά να πάρει 100€
για να την ξεσκίζουμε 2 ώρες ;;;;;;;;;;;

Οι πυρφοροί κατέστρεψαν την ελλάδα φίλε ........

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Η ερωτική γνωριμία κατέληξε σε απόπειρα αυτοκτονίας[/size]

s10n5f.jpg

Άσχημη κατάληξη είχε μια ερωτική γνωριμία μέσω facebook. Ένας 48χρονος από τα Τρίκαλα γνώρισε και διατήρησε επί δύο χρόνια σχέση μέσω διαδικτύου με 45χρονη από την Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα trikalanews.gr, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισαν να συναντηθούν και η 45χρονη ταξίδευσε στα Τρίκαλα. Όμως μετά από λίγες ημέρες, ο 48χρονος αρνήθηκε να συνεχίσουν την σχέση που ξεκίνησαν μέσω διαδικτύου και η 45χρονη επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της παίρνοντας 10 υπνωτικά χάπια σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Πλέον η 45χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: zougla.gr 04_02_2014
:headbang:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
οποιος γαμησει από αυτό το σαιτ καλο μουνι θα παρω και εγω 10 υπνωτικα χαπια με αλκοολ  :s&m_3:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτό τα λέει όλα τύπε. Μία απάτη παγκοσμίως είναι και μάλλον σας γαμήσανε.

2uy3l95.jpg

:rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Τον τελευταίο καιρό ξανάρχισα το zoo..
Έχει μαζευτεί το κάθε βλαχαδερό που ζητάει paysafe card για να στα δείξει στην κάμερα.Μουσατένια φάση για να τσιμπάνε χρήμα απο τους αδαείς.
Πέραν αυτών των αρπακτικών(που πλέον είναι ένα 10% στο zoo), είναι μαζεμένες όλες οι φρενοβλαβείς 35+ της κοινωνίας..
Μιλούσα με μια 44χρονη οπου μετά απο μια έντονη ζωή με πολλές αρπαχτές ακόμα και απο αλβανοπάκηδες, αποφάσισε να βρεί άνδρα για γάμο.Και αυτόν μέσω zoo.Και μάλιστα είχε τις απαιτήσεις της μέσης ελλεεινίδας 25χρονης..Δηλαδή να την ζει,να την πληρώνει,αυτή να μην δουλεύει,αυτός να έχει τρομερή δουλειά,σπουδαία μόρφωση και φοβερό περιβάλλον.
Πραγματικά για να γαμήσεις βρίσκεις αρκετές νυμφο παντρεμένες(που όμως έχουν την απαίτηση να ακούσεις προηγουμένως όλα τα εσώψυχα τους και τα παράπονα τους για τον κερατά) αλλά για μην διανοηθεί κανένας πως μπορεί να συναντήσει σοβαρή γυναίκα εκει μέσα.
Η καλύτερη έχει μετρήσει 20 καβλιά απο εκει μέσα και είναι άνεργη που μένει στον Κολωνό...
Φανταστείτε για τι γυναίκες μιλάμε λοιπόν..

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μακρια απο σχεσεις-σχεσοκαταστασεις και τετοια,ουτε κατα διανοια  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Διαβασα σημερα ενα thread απο ξενο φορουμ που ελεγε μακρια απο single moms!!!! :badair: :badair: :badair:

Προσεξτε να μην μπλεξετε! :cool2: :cool2: :cool2:

ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P

Εκτος και αν εισαι κοροιδο η' μαλακας οποτε δεν υπαρχει θεραπεια! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εσύ τύπε τι περίμένεις να βρεις από εκεί μέσα; Μιλάμε για τα κατακάθια.
Το κακό  είναι ότι υπάρχουν μαλάκες και τα χώνουν σε paysafe και αυτές συνεχίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom