δεν καταλαβες μου εχουνε στυλει μηνημα καμια δεκαρια ... αλλα μιlανε μονο απο εκειΤην είχα πατήσει κι εγώ,30Ε είχα χαλάσει και αποτέλεσμα 0000Μόνο ένα Ασιάτικο πιπίνι με γούσταρε αλλά κι αυτό ήταν κάτω του μετρίου...Μακριάααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Βρε κι εμένα μου στείλανε,αλλά μόνο αυτό μου έδειξε προκλητικές φωτογραφίες,και την έπεισα και μου τα έδειξε όλα,αλλά όταν θέλησε την ψώλα τις είπα χίλιες δυο δικαιολογίες.δεν καταλαβες μου εχουνε στυλει μηνημα καμια δεκαρια ... αλλα μιlανε μονο απο εκει
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.221
- Πόντοι
- 1.106
Ψάχνεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδα του site σου?
Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Συνεργατών του Goomena.com!
5 Βασικοί λόγοι για να γίνεις συνεργάτης στο Goomena.com
Εκπληκτικά ποσοστά μέχρι και 40%
Πληρωμή μέσω PayPal (τουλάχιστον €50).
Αξιόπιστη και ακριβής παρακολούθηση των κερδών σας. Σας παρέχουμε συνεχή αναφορά. Γίνε συνεργάτης τώρα, και τα υπόλοιπα
τα αναλαμβάνουμε εμείς.
Συνεχής και άμεση υποστήριξη από τα στελέχη του Goomena.
Το πιο σημαντικό: παίρνετε τα χρήματά σας στην ώρα σας χωρίς καμία καθυστέρηση.
Επισκέπτης
Ποιός είπε για ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΗ ;
Μιλάμε για ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΣΕΣ !
Για γράψου και πες μου τι βρήκες .
Αν είναι καμιά φοιτήτρια από Θεσ/νικη που σπουδάζει
στην Αθήνα ,και την πάρει κανείς με 100 ευρώ ,για 2 ωρες ,
δεν είναι καλά ;
Ρε φιλαράκι εννοείς για μας τους γαμιάδες ;;;
Καλά είναι.
Για το καυλάκι όμως, όταν μπορεί να βρει ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
να της αγοράσει τουτού των 25.000€
να την ταϊζει σε γκουρμάδικα των 150€ το κεφάλι
για να της ρίχνει έναν το 6μηνο κι αυτόν των 2 λεπτών ...
θεωρείς ότι είναι καλά να πάρει 100€
για να την ξεσκίζουμε 2 ώρες ;;;;;;;;;;;
Οι πυρφοροί κατέστρεψαν την ελλάδα φίλε ........
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]Η ερωτική γνωριμία κατέληξε σε απόπειρα αυτοκτονίας[/size]
Άσχημη κατάληξη είχε μια ερωτική γνωριμία μέσω facebook. Ένας 48χρονος από τα Τρίκαλα γνώρισε και διατήρησε επί δύο χρόνια σχέση μέσω διαδικτύου με 45χρονη από την Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα trikalanews.gr, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισαν να συναντηθούν και η 45χρονη ταξίδευσε στα Τρίκαλα. Όμως μετά από λίγες ημέρες, ο 48χρονος αρνήθηκε να συνεχίσουν την σχέση που ξεκίνησαν μέσω διαδικτύου και η 45χρονη επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της παίρνοντας 10 υπνωτικά χάπια σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Πλέον η 45χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.
Πηγή: zougla.gr 04_02_2014
Άσχημη κατάληξη είχε μια ερωτική γνωριμία μέσω facebook. Ένας 48χρονος από τα Τρίκαλα γνώρισε και διατήρησε επί δύο χρόνια σχέση μέσω διαδικτύου με 45χρονη από την Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα trikalanews.gr, τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισαν να συναντηθούν και η 45χρονη ταξίδευσε στα Τρίκαλα. Όμως μετά από λίγες ημέρες, ο 48χρονος αρνήθηκε να συνεχίσουν την σχέση που ξεκίνησαν μέσω διαδικτύου και η 45χρονη επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της παίρνοντας 10 υπνωτικά χάπια σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Πλέον η 45χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.
Πηγή: zougla.gr 04_02_2014
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
οποιος γαμησει από αυτό το σαιτ καλο μουνι θα παρω και εγω 10 υπνωτικα χαπια με αλκοολ
Καλησπερα φιλοι, ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το site
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ειχα κανει εγς λογαριασμο και σε μια εβδομαδα γαμησαΚαλησπερα φιλοι, ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το site
ναι ειχα κανει εγς λογαριασμο και σε μια εβδομαδα γαμησα
παιζουν καλα μωρα?
Μήπως είναι μούφα κι αυτός;;;ναι ειχα κανει εγς λογαριασμο και σε μια εβδομαδα γαμησα
Αυτό τα λέει όλα τύπε. Μία απάτη παγκοσμίως είναι.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
ναι ειχα κανει εγς λογαριασμο και σε μια εβδομαδα γαμησα
βρε νικολα ... όταν λες γαμησες καντο και αναλυση γιατι εγω είμαι και λιγο χαζος ...
Επισκέπτης
οποιος γαμησει από αυτό το σαιτ καλο μουνι θα παρω και εγω 10 υπνωτικα χαπια με αλκοολ
εγώ μπορεί και να τον πάρω από πίσω ........
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εγώ μπορεί και να τον πάρω από πίσω ........
εμ πες μας οτι εισαι αδελφαρα πιστοποιημενη. Οχι οτι δεν το ξέραμε
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Τον τελευταίο καιρό ξανάρχισα το zoo..
Έχει μαζευτεί το κάθε βλαχαδερό που ζητάει paysafe card για να στα δείξει στην κάμερα.Μουσατένια φάση για να τσιμπάνε χρήμα απο τους αδαείς.
Πέραν αυτών των αρπακτικών(που πλέον είναι ένα 10% στο zoo), είναι μαζεμένες όλες οι φρενοβλαβείς 35+ της κοινωνίας..
Μιλούσα με μια 44χρονη οπου μετά απο μια έντονη ζωή με πολλές αρπαχτές ακόμα και απο αλβανοπάκηδες, αποφάσισε να βρεί άνδρα για γάμο.Και αυτόν μέσω zoo.Και μάλιστα είχε τις απαιτήσεις της μέσης ελλεεινίδας 25χρονης..Δηλαδή να την ζει,να την πληρώνει,αυτή να μην δουλεύει,αυτός να έχει τρομερή δουλειά,σπουδαία μόρφωση και φοβερό περιβάλλον.
Πραγματικά για να γαμήσεις βρίσκεις αρκετές νυμφο παντρεμένες(που όμως έχουν την απαίτηση να ακούσεις προηγουμένως όλα τα εσώψυχα τους και τα παράπονα τους για τον κερατά) αλλά για μην διανοηθεί κανένας πως μπορεί να συναντήσει σοβαρή γυναίκα εκει μέσα.
Η καλύτερη έχει μετρήσει 20 καβλιά απο εκει μέσα και είναι άνεργη που μένει στον Κολωνό...
Φανταστείτε για τι γυναίκες μιλάμε λοιπόν..
Έχει μαζευτεί το κάθε βλαχαδερό που ζητάει paysafe card για να στα δείξει στην κάμερα.Μουσατένια φάση για να τσιμπάνε χρήμα απο τους αδαείς.
Πέραν αυτών των αρπακτικών(που πλέον είναι ένα 10% στο zoo), είναι μαζεμένες όλες οι φρενοβλαβείς 35+ της κοινωνίας..
Μιλούσα με μια 44χρονη οπου μετά απο μια έντονη ζωή με πολλές αρπαχτές ακόμα και απο αλβανοπάκηδες, αποφάσισε να βρεί άνδρα για γάμο.Και αυτόν μέσω zoo.Και μάλιστα είχε τις απαιτήσεις της μέσης ελλεεινίδας 25χρονης..Δηλαδή να την ζει,να την πληρώνει,αυτή να μην δουλεύει,αυτός να έχει τρομερή δουλειά,σπουδαία μόρφωση και φοβερό περιβάλλον.
Πραγματικά για να γαμήσεις βρίσκεις αρκετές νυμφο παντρεμένες(που όμως έχουν την απαίτηση να ακούσεις προηγουμένως όλα τα εσώψυχα τους και τα παράπονα τους για τον κερατά) αλλά για μην διανοηθεί κανένας πως μπορεί να συναντήσει σοβαρή γυναίκα εκει μέσα.
Η καλύτερη έχει μετρήσει 20 καβλιά απο εκει μέσα και είναι άνεργη που μένει στον Κολωνό...
Φανταστείτε για τι γυναίκες μιλάμε λοιπόν..
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Μακρια απο σχεσεις-σχεσοκαταστασεις και τετοια,ουτε κατα διανοια
Διαβασα σημερα ενα thread απο ξενο φορουμ που ελεγε μακρια απο single moms!!!!
Προσεξτε να μην μπλεξετε!
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
Εκτος και αν εισαι κοροιδο η' μαλακας οποτε δεν υπαρχει θεραπεια!
Διαβασα σημερα ενα thread απο ξενο φορουμ που ελεγε μακρια απο single moms!!!!
Προσεξτε να μην μπλεξετε!
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
ΠΡΟΣΟΧΗ *P
Εκτος και αν εισαι κοροιδο η' μαλακας οποτε δεν υπαρχει θεραπεια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K