Πολλές γκόμενες μπορείς να βγάλεις φίλτατε, αρκεί να το ''παίξεις'' όμορφα..... Και τα σάιτ γνωριμιών έχουν κατά την άποψή μου ένα βασικό πλεονέκτημα: απελευθερώνουν σε πολλά τη γυναίκα....... Και σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας, καθώς μέσα από σάιτ έχω γνωρίσει και διψήφιο αριθμό γυναικών....Κι ομως τυπε πολλοι λενε οτι εχουν βγαλει γκομενα/ες απο τετοια site κι εμενα παντως πολυ καψιμο μου φαινονται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κι ομως τυπε πολλοι λενε οτι εχουν βγαλει γκομενα/ες απο τετοια site κι εμενα παντως πολυ καψιμο μου φαινονται...
παλια εχω βγει μπλαιντ ντειτ απο τσατ.Η γκομενα ειχε μουστακι κανονικο
με φεις εχω βγει με 2 μουνια μετρια
ναι, η αλήθεια είναι πως λυπάμαι τον εαυτό μου που δεν είναι τριψήφιο το νούμερογια λυπηση εισαι ρε τυπε.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ρε τυποι εσεις που ειστε ειδικοι στο σπορ, τι κοστος εχει σε χρονο (ανα εβδομαδα ας πουμε) και χρημα? Και τι γκομενες βγαζεις απο εκει? Χωνεσαι κατευθειαν για μαμησι ή το πας πιο χαλαρα (σα μια γκομενα που γνωριζεις εξω)?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε τυποι εσεις που ειστε ειδικοι στο σπορ, τι κοστος εχει σε χρονο (ανα εβδομαδα ας πουμε) και χρημα? Και τι γκομενες βγαζεις απο εκει? Χωνεσαι κατευθειαν για μαμησι ή το πας πιο χαλαρα (σα μια γκομενα που γνωριζεις εξω)?
αν σου στειλει το κιν της ειναι τελειωμενη υποθεση
αν οχι θα βολοδερνεις με τους αλλους τους μαλακες στα λαικς στα σερς κ στα κομμεντς για χρονια
Σωστός!αν σου στειλει το κιν της ειναι τελειωμενη υποθεση
αν οχι θα βολοδερνεις με τους αλλους τους μαλακες στα λαικς στα σερς κ στα κομμεντς για χρονια
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η γκομενα ειχε μουστακι κανονικο
μπορει να ειχε κ προστατη δλδ.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
αν σου στειλει το κιν της ειναι τελειωμενη υποθεση
Δε ρωταω για το φουμπου ρε συ, για τα αλλα site ρωταω. Ολοι εσεις στο φουμπου αναφερεστε?
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαλαρα τυπε μου.χαλαρα.οπως ξηγιεσαι στις γυναικες γενικα,ετσι θα φερεσαι κ στο τσατ κ δν θα χασεις.Ρε τυποι εσεις που ειστε ειδικοι στο σπορ, τι κοστος εχει σε χρονο (ανα εβδομαδα ας πουμε) και χρημα? Και τι γκομενες βγαζεις απο εκει? Χωνεσαι κατευθειαν για μαμησι ή το πας πιο χαλαρα (σα μια γκομενα που γνωριζεις εξω)?
αυτη ειναι η αποψη μου.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δε ρωταω για το φουμπου ρε συ, για τα αλλα site ρωταω. Ολοι εσεις στο φουμπου αναφερεστε?
κ αλλου να κανεις κονε στο φβ πας για να δεις τι παιζει
τα ψευτικα προφιλ φαινονται
επισης αν ειναι χοντρη η εχει δυσμορφιες κλπ θα φαινεται στις φωτο που την εχουν κανει ταγκ
σε μσν φορθμ φοτος κλπ πολλα κρυβονται
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
κ αλλου να κανεις κονε στο φβ πας για να δεις τι παιζει
τα ψευτικα προφιλ φαινονται
επισης αν ειναι χοντρη η εχει δυσμορφιες κλπ θα φαινεται στις φωτο που την εχουν κανει ταγκ
σε μσν φορθμ φοτος κλπ πολλα κρυβονται
ΟΚ, τη γνωριμια ομως απο ποια site την κανω? Και ποσες ωρες θελει το παιχνιδι? Αν απαιτει 2-3 ωρες τη μερα, ητοι 20 ωρες τη βδομαδα δεν τις διαθετω...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΟΚ, τη γνωριμια ομως απο ποια site την κανω? Και ποσες ωρες θελει το παιχνιδι? Αν απαιτει 2-3 ωρες τη μερα, ητοι 20 ωρες τη βδομαδα δεν τις διαθετω...
δεν εχει κανονες
εσυ δεν ελεγες οτι εχεςι 2 φακ μπαντις?θες κ τριτη?
στο τελος θα μεινεις μονος σου να την παιζεις
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
δεν εχει κανονες
εσυ δεν ελεγες οτι εχεςι 2 φακ μπαντις?θες κ τριτη?
στο τελος θα μεινεις μονος σου να την παιζεις
Ξερεις κανεναν να λεει οχι στο ευκολο γαμησι? Αμα ειναι να μπαινω μεσα σημερα για καμια ωριτσα, να λεω 5 παπαριες και σε 3-4 μερες να σπρωχνω μια παντρεμενη δε με χαλαει καθολου.
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Παω να συνδεθω και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας,τον βαζω και μου βγαζει την παρακατω ενδειξη>Ο κωδικός ασφαλείας που εισάγατε είναι εσφαλμένος ή έχει λήξει. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά έχοντας τον κωδικό που σας έχει σταλεί.Εν τω μεταξυ δεν μου εχει σταλει στο κινητο καποιος αλλος κωδικος,παταω να ξαναστειλει τον κωδικο και λεει>You are trying too often. Please try again later.Μπορει καποιος να βοηθησει,ειχε παρομοιο προβλημα.
daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Απο ποτε το facebook στελνει κωδικο μεσω κινητου????Μηπως δε καταλαβα καλα?
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Καλα! Μην μας παθεις και καμια καταθληψη επειδη μπλοκαρε ο λογαριασμος σου!
Εχω μερικα τηλεφωνα για ψυχολογικη υποστηρηξη αν θελεις.
Μες την ειρωνεια εισαι φιλαρακι συνεχεια.Ο μονος λογος ειναι το poker γι' αυτο θα λυπηθω γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που θα χασω....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ισως μπλοκαρε προσκαιρα ισως βαζεις λαθος κωδικοΠαω να συνδεθω και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας,τον βαζω και μου βγαζει την παρακατω ενδειξη>Ο κωδικός ασφαλείας που εισάγατε είναι εσφαλμένος ή έχει λήξει. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά έχοντας τον κωδικό που σας έχει σταλεί.Εν τω μεταξυ δεν μου εχει σταλει στο κινητο καποιος αλλος κωδικος,παταω να ξαναστειλει τον κωδικο και λεει>You are trying too often. Please try again later.Μπορει καποιος να βοηθησει,ειχε παρομοιο προβλημα.
μην σκας κιολας γιαυτο .... ξαναδοκιμασε αργοτερα η αυριο μεθαυριο με ηρεμια
διαφορετικα φτιαξε νεο λογαριασμο ..... οι φιλοι σου αν ειναι φιλοι δεν χανονται
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Απο ποτε το facebook στελνει κωδικο μεσω κινητου????Μηπως δε καταλαβα καλα?
Δυστυχως στελνει αν σου τον εχουν κλεψει,η αν εχει μπλοκαρει απο καποιο λαθος.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Και το κινητο σου που το ξερει βρε συ ?Δυστυχως στελνει αν σου τον εχουν κλεψει,η αν εχει μπλοκαρει απο καποιο λαθος.
Στο μαιλ θες να πεις μαλλον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K