Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Κι ομως τυπε πολλοι λενε οτι εχουν βγαλει γκομενα/ες απο τετοια site  :think:   κι εμενα παντως πολυ καψιμο μου φαινονται...
Πολλές γκόμενες μπορείς να βγάλεις φίλτατε, αρκεί να το ''παίξεις'' όμορφα..... Και τα σάιτ γνωριμιών έχουν κατά την άποψή μου ένα βασικό πλεονέκτημα: απελευθερώνουν σε πολλά τη γυναίκα....... Και σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας, καθώς μέσα από σάιτ έχω γνωρίσει και  :knockinb: διψήφιο αριθμό γυναικών....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Κι ομως τυπε πολλοι λενε οτι εχουν βγαλει γκομενα/ες απο τετοια site  :think:   κι εμενα παντως πολυ καψιμο μου φαινονται...

παλια εχω βγει μπλαιντ ντειτ απο τσατ.Η γκομενα ειχε μουστακι κανονικο
με φεις εχω βγει με 2 μουνια μετρια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε τυποι εσεις που ειστε ειδικοι στο σπορ, τι κοστος εχει σε χρονο (ανα εβδομαδα ας πουμε) και χρημα? Και τι γκομενες βγαζεις απο εκει? Χωνεσαι κατευθειαν για μαμησι ή το πας πιο χαλαρα (σα μια γκομενα που γνωριζεις εξω)?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ρε τυποι εσεις που ειστε ειδικοι στο σπορ, τι κοστος εχει σε χρονο (ανα εβδομαδα ας πουμε) και χρημα? Και τι γκομενες βγαζεις απο εκει? Χωνεσαι κατευθειαν για μαμησι ή το πας πιο χαλαρα (σα μια γκομενα που γνωριζεις εξω)?

αν σου στειλει το κιν της ειναι τελειωμενη υποθεση
αν οχι θα βολοδερνεις με τους αλλους τους μαλακες στα λαικς στα σερς κ στα κομμεντς για χρονια

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αν σου στειλει το κιν της ειναι τελειωμενη υποθεση
αν οχι θα βολοδερνεις με τους αλλους τους μαλακες στα λαικς στα σερς κ στα κομμεντς για χρονια

Δε ρωταω για το φουμπου ρε συ, για τα αλλα site ρωταω. Ολοι εσεις στο φουμπου αναφερεστε?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χαλαρα τυπε μου.χαλαρα.οπως ξηγιεσαι στις γυναικες γενικα,ετσι θα φερεσαι κ στο τσατ κ δν θα χασεις.
αυτη ειναι η αποψη μου.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δε ρωταω για το φουμπου ρε συ, για τα αλλα site ρωταω. Ολοι εσεις στο φουμπου αναφερεστε?

κ αλλου να κανεις κονε στο φβ πας για να δεις τι παιζει
τα ψευτικα προφιλ φαινονται
επισης αν ειναι χοντρη η εχει δυσμορφιες κλπ θα φαινεται στις φωτο που την εχουν κανει ταγκ
σε μσν φορθμ φοτος κλπ πολλα κρυβονται

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
κ αλλου να κανεις κονε στο φβ πας για να δεις τι παιζει
τα ψευτικα προφιλ φαινονται
επισης αν ειναι χοντρη η εχει δυσμορφιες κλπ θα φαινεται στις φωτο που την εχουν κανει ταγκ
σε μσν φορθμ φοτος κλπ πολλα κρυβονται

ΟΚ, τη γνωριμια ομως απο ποια site την κανω? Και ποσες ωρες θελει το παιχνιδι? Αν απαιτει 2-3 ωρες τη μερα, ητοι 20 ωρες τη βδομαδα δεν τις διαθετω...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ΟΚ, τη γνωριμια ομως απο ποια site την κανω? Και ποσες ωρες θελει το παιχνιδι? Αν απαιτει 2-3 ωρες τη μερα, ητοι 20 ωρες τη βδομαδα δεν τις διαθετω...

δεν εχει κανονες
εσυ δεν ελεγες οτι εχεςι 2 φακ μπαντις?θες κ τριτη?
στο τελος θα μεινεις μονος σου να την παιζεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν εχει κανονες
εσυ δεν ελεγες οτι εχεςι 2 φακ μπαντις?θες κ τριτη?
στο τελος θα μεινεις μονος σου να την παιζεις

Ξερεις κανεναν να λεει οχι στο ευκολο γαμησι? Αμα ειναι να μπαινω μεσα σημερα για καμια ωριτσα, να λεω 5 παπαριες και σε 3-4 μερες να σπρωχνω μια παντρεμενη δε με χαλαει καθολου.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Παω να συνδεθω και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας,τον βαζω και μου βγαζει την παρακατω ενδειξη>Ο κωδικός ασφαλείας που εισάγατε είναι εσφαλμένος ή έχει λήξει. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά έχοντας τον κωδικό που σας έχει σταλεί.Εν τω μεταξυ δεν μου εχει σταλει στο κινητο καποιος αλλος κωδικος,παταω να ξαναστειλει τον κωδικο και λεει>You are trying too often. Please try again later.Μπορει καποιος να βοηθησει,ειχε παρομοιο προβλημα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλα! Μην μας παθεις και καμια καταθληψη επειδη μπλοκαρε ο λογαριασμος σου!

Εχω μερικα τηλεφωνα για ψυχολογικη υποστηρηξη αν θελεις.

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Απο ποτε το facebook στελνει κωδικο μεσω κινητου????Μηπως δε καταλαβα καλα?  :huh:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλα! Μην μας παθεις και καμια καταθληψη επειδη μπλοκαρε ο λογαριασμος σου!

Εχω μερικα τηλεφωνα για ψυχολογικη υποστηρηξη αν θελεις.

Μες την ειρωνεια εισαι φιλαρακι συνεχεια.Ο μονος λογος ειναι το poker γι' αυτο θα λυπηθω γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που θα χασω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παω να συνδεθω και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας,τον βαζω και μου βγαζει την παρακατω ενδειξη>Ο κωδικός ασφαλείας που εισάγατε είναι εσφαλμένος ή έχει λήξει. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά έχοντας τον κωδικό που σας έχει σταλεί.Εν τω μεταξυ δεν μου εχει σταλει στο κινητο καποιος αλλος κωδικος,παταω να ξαναστειλει τον κωδικο και λεει>You are trying too often. Please try again later.Μπορει καποιος να βοηθησει,ειχε παρομοιο προβλημα.
Ισως μπλοκαρε προσκαιρα ισως βαζεις λαθος κωδικο

μην σκας κιολας γιαυτο .... ξαναδοκιμασε αργοτερα η αυριο μεθαυριο με ηρεμια

διαφορετικα φτιαξε νεο λογαριασμο ..... οι φιλοι σου αν ειναι φιλοι δεν χανονται

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Stories

Νέο!