Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαλακια ειναι ολα
Το καλυτερο ειναι αν εχεις φιλους να βγαινεις και να διασκεδαζεις
Ολα τα υπολοιπα περνουν τον δρομο απο μονα τους.

ΤΕΛΟΣ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
6. Δούλεψε σκληρά 5-6 χρόνια, μάσε κανά 100ρι χιλιάρικα, και κατέβα Αθήνα. Μπουζούκια, Κολωνάκια, Φοιτήτριες Ζωγράφου, Κωλόμπαρα, κι όλα τα καλά του Θεού σε περιμένουν για να ζήσεις την καλύτερη δεκαετία της ζωής σου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
6. Δούλεψε σκληρά 5-6 χρόνια, μάσε κανά 100ρι χιλιάρικα, και κατέβα Αθήνα. Μπουζούκια, Κολωνάκια, Φοιτήτριες Ζωγράφου, Κωλόμπαρα, κι όλα τα καλά του Θεού σε περιμένουν για να ζήσεις την καλύτερη δεκαετία της ζωής σου...
Φυσικα μετα θα βγεις στην γυρα για δανεικα και αγυριστα απο φιλους και γνωστους, εχοντας χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας και θα εισαι ανικανος να ξαναφτιαξεις κατι, γιατι θα εχουν περασει και τα χρονακια σου

Κατα τα αλλα ομως, θα εχεις γλεντησει τα μαλα ως κοροιδο τριτων.....

Συμπληρωσα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σιγουρα ειναι με _ και οχι με - ? γιατι δεν μου το βγαζει στο google.
οσα χρονια και να περασουν παντα μου κανει εντυπωση γιατι καποιος μπαινει στον κοπο να γραψει ενα Post για ενα θεμα που δεν τον ενδιαφερει.

Εμενα να δεις τι εντυπωση μου κανει να έχουν πει καμια 1000φορες (ισως και παραπανω)
την ιδια ακριβως συμβουλη που σου εδωσε και ο life97 αλλα και παλι να μην συνεχιζετε
να καταλαβαινετε.

Παρτε το χαμπαρι γκομενα απο το νετ αν δεν της αρεσετε πολυ δεν βγαζετε. Και εννοω φυσικα εμφανισιακα... απεξω εχεις και μια μεγαλυτερη πιθανοτητα να μετρησει το οτι πηγες και της μιλησες.

Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια θα λεμε.... εχετε καταντησει σκετη κουραση να μην καταλαβαινετε !

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εμενα να δεις τι εντυπωση μου κανει να έχουν πει καμια 1000φορες (ισως και παραπανω)
την ιδια ακριβως συμβουλη που σου εδωσε και ο life97 αλλα και παλι να μην συνεχιζετε
να καταλαβαινετε.

Παρτε το χαμπαρι γκομενα απο το νετ αν δεν της αρεσετε πολυ δεν βγαζετε. Και εννοω φυσικα εμφανισιακα... απεξω εχεις και μια μεγαλυτερη πιθανοτητα να μετρησει το οτι πηγες και της μιλησες.

Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια θα λεμε.... εχετε καταντησει σκετη κουραση να μην καταλαβαινετε !
κανένα.μόνο αν είσαι gay θα βρεις άνετα.

Επισκέπτης
Αν κυκλοφορείς έξω
με λουκ που διαφέρει από συρμό
και πιάνεις κουβέντα ,
μαζεύεις τρελά τηλέφωνα.

Από αυτές χωρις κεράσματα,χορηγείες, ταξιτζιλίκια, παρακάλια ,
χαλαρά τρως 1/5 άντε 1/10.
Μιλώντας πάντα για ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΑΡ/ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ/ΚΛΑΜΠ.
ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,
ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Αν σκεφθείς ότι 10 τηλέφωνα τα μαζεύεις σε λιγότερο από βδομάδα,
μιλάμε ότι δεν μένεις πάνω από 7-20 μέρες χωρίς να φας.
Μια χαρά.

Στο μεταξύ ενισχύεις τη βιομηχανίδα ρδέλα, cg, μασατζίδικα κτλ
για να μη σε χαλάσει η αγαμία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν κυκλοφορείς έξω
με λουκ που διαφέρει από συρμό
και πιάνεις κουβέντα ,
μαζεύεις τρελά τηλέφωνα.

Από αυτές χωρις κεράσματα,χορηγείες, ταξιτζιλίκια, παρακάλια ,
χαλαρά τρως 1/5 άντε 1/10.
Μιλώντας πάντα για ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΑΡ/ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ/ΚΛΑΜΠ.
ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,
ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Αν σκεφθείς ότι 10 τηλέφωνα τα μαζεύεις σε λιγότερο από βδομάδα,
μιλάμε ότι δεν μένεις πάνω από 7-20 μέρες χωρίς να φας.
Μια χαρά.

Στο μεταξύ ενισχύεις τη βιομηχανίδα ρδέλα, cg, μασατζίδικα κτλ
για να μη σε χαλάσει η αγαμία.

Eγω μια φορα ειχα παει σε ενα μπαρακι και ειχα τσιμπησει φβ απο μια σερβιτορα  :P
αμα βγεις 2η φορα στο ιδιο σημειο φυσικα και πρεπει να ξαναπας στο ιδιο μαγαζι
οχι για να φας την σερβιτορα που οντως ειναι δυσκολη υποθεση οπως εχω και παλιοτερα ξαναπει  αλλα για να μιλας με την σερβιτορα και ετσι να δουν
και οι διπλανες οτι εισαι δικτυωμενος αρα μετα χωνεσαι και σε αυτες  πιο ευκολα.

Τωρα το να μου ταιζεις τις πουτανες και να μου κωλυεσαι στο να κερασεις μια γκομενα
ειναι προπαγανδα που σου εχουν περασει αυτοι που ειναι φανατισμενοι με τις πουτανες.
ΒΓαλε τετοιου ειδους προπαγανδες απο το μυαλο σου γιατι δεν θα περασεις καλα. Ο φανατισμος
δεν οδηγει καπου πρεπει να εισαι ανοιχτος σε ολα και σε πουτανες και σε γκομενες αλλα καμια πλευρα
να μην μπορει να σε κερδισει πληρως  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια ένα ειναι το νάμπερ ουάν πράγμα που ισχυει

μετα απο μερικές παρατηρήσεις και αρκετες φυσικα χυλοπιτες έφτασα στο εξής συμπέρασμα  :

Καταρχην τις καραμπινάτες ευκαιριες... σε στυλ κοιταζει - χαμογελαει (οχι μονο κοιταζει) η γκομενα , ομιλιτικη (οχι συνεντευξεις) τις τρώμε ΑΜΕΣΩΣ! Και οταν λεω αμεσως εννοω ΑΜΕΣΩΣ! Το πολυ μια βδομαδα... πρεπει να χει πεσει σιγουρα φασωμα και μεσα στο μηνα πηδημα... και πολυ λεω.

ΟΛες τις άλλες απλα παίρνεις ενα φβ.... και το αφηνεις στο χαμηλο... που και που τα λετε χαλαρος εσυ
δεν πιεζεις για τιποτα και διευρυνεις τον κυκλο σου  :grin: μετα απο 2 χρονια θα εχεις εναν μεγαλο κυκλο που θα σε τροφοδοτει.

Ειναι πολυ απλο τελικα το κολπο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε τι προτεινεις να βγαινουμε κουστουμαρισμενοι και να κανουμε καμακι σε παρκα και να τρωμε πασατεμπο η θα  :fuck1: ο φυστικας :think:

ΣΕ αυτο που λεει δεν εχει αδικο. Οτι δηλαδη μια σερβιτορα μπορει
ανετα να σε χρησιμοποιησει ωστε να δειξει στο αφεντικο της οτι φερνει κοσμο
και αρα να χει τα μπονους της.

Φυσικα εκεινο που δεν σκεφτεται ειναι οτι οπως χρησιμοποιει η σερβιτορα εσενα
μπορεις και εσυ να χρησιμοποιησεις την σερβιτορα και να βγεις και διπλα ισως και τριπλα
κερδισμενος αν δει και η ιδια οτι εβγαλες αλλες γκομενες. Ειναι πολυ ευκολο ρε να πεις σε μια διπλανη "Πως σου φαινεται το μαγαζι.... αν μου επιτρεπεις" αν την δεις και λιγο τσαγκη ωστε να την μαλακωσεις.... και αμα σου πει... καλο γιατι ρωτας??? ή καλο εσενα???  Καλο και εμενα ηρθα να δω και την φιλη μου που ειναι σερβιτορα...  :grin:

Στην τελικη πας και σε ενα μαγαζι που σου αρεσει αρα εξαρχης δεν χανεις κατι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδια ένα ειναι το νάμπερ ουάν πράγμα που ισχυει

μετα απο μερικές παρατηρήσεις και αρκετες φυσικα χυλοπιτες έφτασα στο εξής συμπέρασμα  :

Καταρχην τις καραμπινάτες ευκαιριες... σε στυλ κοιταζει - χαμογελαει (οχι μονο κοιταζει) η γκομενα , ομιλιτικη (οχι συνεντευξεις) τις τρώμε ΑΜΕΣΩΣ! Και οταν λεω αμεσως εννοω ΑΜΕΣΩΣ! Το πολυ μια βδομαδα... πρεπει να χει πεσει σιγουρα φασωμα και μεσα στο μηνα πηδημα... και πολυ λεω.

ΟΛες τις άλλες απλα παίρνεις ενα φβ.... και το αφηνεις στο χαμηλο... που και που τα λετε χαλαρος εσυ
δεν πιεζεις για τιποτα και διευρυνεις τον κυκλο σου  :grin: μετα απο 2 χρονια θα εχεις εναν μεγαλο κυκλο που θα σε τροφοδοτει.

Ειναι πολυ απλο τελικα το κολπο  :grin:
Τι μας λες βρε παιδι μ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν μιλαει για τις σερβιτορες ο λακις ρε συ. λεει ν αποφευγουμε ολα τα μερη που ο κοσμος παει με καλη ψυχολογια και να την πεφτουμε σε μουναρες στο δρομο οπου θα κυκλοφορουμε παντα με κοστουμι και βασικο ποτε μην κερνας ουτε τσιχλα
:2funny: :2funny: :2funny:

ΑΑΑΑΑ κοιταξε να δεις.... ολα και ολα
εγω θα σου κανω καμακι αλλα μην περιμενεις κερασματα μετα.
Δεν ειμαι κανα παιδακι  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου κανει εντυπωση που εχετε ριξει τοσες και τοσες και εχετε αποψη .....
Αλλα σαββατοκυριακα στο μπου την βγαζετε ....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny:

και γιατι να ανατριχιασει ρε παιχτουρι? σερβιτορα ξερεις, οχι την παπαριζου

Δεν θα ανατριχιασει αλλα ειναι διαφορετικη η εντυπωση σου
οταν εισαι γνωστος στο μαγαζι απο το να μην εισαι. Ετσι δεν ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μου κανει εντυπωση που εχετε ριξει τοσες και τοσες και εχετε αποψη .....
Αλλα σαββατοκυριακα στο μπου την βγαζετε ....

ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΕΓω δεν βγηκα χθες. Μονο την ημερα της γυναικας επειδη θα ηταν αρκετες μονες τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν θα ανατριχιασει αλλα ειναι διαφορετικη η εντυπωση σου
οταν εισαι γνωστος στο μαγαζι απο το να μην εισαι. Ετσι δεν ειναι?
Εννοειται !!!!!

Θα ξεροχυνει για την παρτη σου λεμε .... :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΕΓω δεν βγηκα χθες. Μονο την ημερα της γυναικας επειδη θα ηταν αρκετες μονες τους.
Ε καλα μην απολογεισαι κιολας....

Εχασες την ευκαιρια βρε μορτη να ριξεις πηδουλο συννεφο.... (και εχθες μονες τους ηταν αρκετες παλι)

Μην το ξανακανεις αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom