Αχαχούχα www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=118404]αυτόν[/url] τον κλώνο δεν θα τον ξαναβάλεις?φυσικα !!!!!!
Ειδικα με την δικη σου παθηση !!!!!!!
Δεν τράβαγε?
Αχαχούχα www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=118404]αυτόν[/url] τον κλώνο δεν θα τον ξαναβάλεις?φυσικα !!!!!!
Ειδικα με την δικη σου παθηση !!!!!!!
Δεν ειπα οτι ειναι κακο να εισαι αμεα....Ναι εχω ενα προβλημα με το αυτι μου δεν ακουω πολυ καλα.
Εσυ?
Δεν ειναι κακο να εισαι αμεα βλακα.
Σου μοιαζει να ειναι δικος μου αυτος ?Αχαχούχα www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=118404]αυτόν[/url] τον κλώνο δεν θα τον ξαναβάλεις?
Δεν τράβαγε?
θα την παρεις στο μπουρδελο σου τυπε?Πείτε μου συμπατριώτες! Έχετε βρεί καμεία να τήν γαμάτε?
ή τόν έρωτα τής ζώης σάς?
Εγώ βρείκα μια χαμένη! πείγα σπίτι της! και μού έκανε μασάζ! και μού τράβηξε μία μαλακία! καλή!
:S :SΕγώ βρείκα μια χαμένη! πείγα σπίτι της! και μού έκανε μασάζ! και μού τράβηξε μία μαλακία! καλή!
To "kανω_καμακι-εξω_στο_δρομο_gr"
Μπες στο cosmo. Παρτυ θα κανεις εκει!ποιο ειναι το πιο καλο site για να γνωρισεις καμια ελεεινιδα? ( προφανως εχω σοβαρο σκοπο)
Μπες στο cosmo. Παρτυ θα κανεις εκει!
Για λιγο ειχαμε μπει εκει τοτε που ειχαν κλεισει στο βου και μεταφέραμε ιο!!!!Το απολυτο portal
Και τι θεματα συζητουσατε ??? Η απλα μπηκατε και φυγατε?Για λιγο ειχαμε μπει εκει τοτε που ειχαν κλεισει στο βου και μεταφέραμε ιο!!!!
Το καναμε μπουρδελο και μας μπαναραν!!!!!!!!Και τι θεματα συζητουσατε ??? Η απλα μπηκατε και φυγατε?
Το καναμε μπουρδελο και μας μπαναραν!!!!!!!!
Το ποιο ωραιο θεμα που είχα διαβαζει τοτε ηταν το : Πως αλλάζεις γρηγορα σερβιετα!
..το καλύτερο, το απόλυτο site είναι το
"μου γνωρίζει η παρέα μου αυτή που θέλω.gr"
εκτός από το "καμάκι.gr" που φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια δεν τραβάει πια.....
Ποια ειναι η γνωμη σας αξιζει να ασχοληθει κανεις με το η ειναι οτι ζηταει να στειλεις σμσ για δηλωσεις ανω των 18.