Νέα

Γνωριμία & σχέση με Κινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
ρε παιδια 10 λεπτά απο την στιγμη που γραφτηκα μου εστηλαν 5-6 μνμ... τι παίζει ?

Μα ποιος εισαι, ο Ρουβας;
Πρεπει να ειναι και αρκετες scammers, αλλα αναλογικα με αλλα site που ειδα, πρεπει να ειναι σε χαμηλα ποσοστα.
Και μονο που σου κανει αυτοματο crop την φωτο, και δεν σε αφηνει να σηκωσεις πολλες φωτο, ειναι αρκετο για να αποθαρρυνει πολλες επιδοξες απατεωνισες νομιζω.
Αλλα φυσικα, οι scammers δεν ειναι απουσες απο πουθενα, και σιγουρα οχι κι εκει.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μα ποιος εισαι, ο Ρουβας;
Πρεπει να ειναι και αρκετες scammers, αλλα αναλογικα με αλλα site που ειδα, πρεπει να ειναι σε χαμηλα ποσοστα.
Και μονο που σου κανει αυτοματο crop την φωτο, και δεν σε αφηνει να σηκωσεις πολλες φωτο, ειναι αρκετο για να αποθαρρυνει πολλες επιδοξες απατεωνισες νομιζω.
Αλλα φυσικα, οι scammers δεν ειναι απουσες απο πουθενα, και σιγουρα οχι κι εκει.

ποιος ρουβασ και μαλακιες???  :2funny: :2funny:

πηρα skype και μιλαω με καμερα  :rockon:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Στην Κινα ή σε άλλη ασιατική χώρα, ζούνε πολλοί και πολλές, μέσα σε βάρκες, ως μόνιμο 'σπιτι';

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Ξερει κανεις αν σε dating sites, αλλα γιατι οχι και στην πραγματικοτητα, αν οι κινεζες γενικα ειναι εκδηλωτικες οταν θελουν να προσεγγισουν καποιον;
Πχ στο internet θα στειλουν πρωτες μηνυμα ή θα περιμενουν τον ανδρα να κανει την πρωτη κινηση;

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εγώ πριν 2 χρόνια γάμησα Γερμανία που πήγα σε φίλο 1 μήνα μια Κινεζα φοιτήτρια μούρλια!Κοντή με όχι πολύ βυζί αλλά μπουτάκια τρέλα και κωλαράκι για πισοκωλητό.Είχε και ωραίο προσωπάκι λάγνο..Θυμάμαι της έριξα πολύ πούτσο για τον οποίο δνε ήταν προετοιμασμένη.Στενομούνα και μάτωσε άσχημα όμως γούσταρε και κάναμε 2 γύρους σπέσιαλ.Πίπα που να με κοιτά με τα σχιστά της μάτια και ένα στοματάκι λάγνο ενώ το πισοκωλητό με τρέλανε..

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Βεβαια ειναι ενα θεμα ποσες κινεζες ξερουν 'αγγλικα'. Καμια αποψη πανω σε αυτο;

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Τουριστικη βιζα, ποσες μερες/μηνες ειναι το max που μπορει να παρει μια κινεζα για να ερθει στην Ελλαδα;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μέγιστε, (μού) θυμίζεις τύπο που ψάχνει να βρει τι καλύμματα θα πάρει στο αμάξι, τι αποσμητικό, τι μπρελόκ για τα κλειδιά, πού θα βάζει βενζίνη, πού θα το παρκάρει, πού θα το ασφαλίσει κλπ ενώ όχι μόνο δεν έχει αμάξι αλλά ούτε δίπλωμα οδήγησης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Βεβαια, οι πολιτισμικες διαφορες, παρα την παγκοσμιοποιηση που εχουμε τις τελευταιες δεκαετιες, ειναι παντα μια προκληση.
Τι εννοω;
Ειμαι ενας νορμαλ τυπος, και σε ενα κοινωνικο δικτυο ειχα βαλει μια φωτο μου στο προφιλ, φυσικα-αυτονοητο, να ειμαι χαμογελαστος.
Και τι μηνυμα μου στειλε μια κινεζα ρε παιδια;;;;;
'you have a nice teeth'! (προφανως λογω....χαμογελου στη φωτο μου)

Τι ειπε ρε παιδια, κουφαθηκα εντελως, τι σχολιο ηταν παλι τουτο;;;; Εχω ακουσει σχολια, αλλα τετοιο δεν μου ξανατυχε.
Τωρα, ή η γκομενα εκανε εντελως 'ακυρο' σχολιο, ή τι να πω, ολοι οι κινεζοι εχουν σαπια δοντια, κι ειδε...εμενα και της φανηκε καπως;
Δεν ξερω, μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Βεβαια, οι πολιτισμικες διαφορες, παρα την παγκοσμιοποιηση που εχουμε τις τελευταιες δεκαετιες, ειναι παντα μια προκληση.
Τι εννοω;
Ειμαι ενας νορμαλ τυπος, και σε ενα κοινωνικο δικτυο ειχα βαλει μια φωτο μου στο προφιλ, φυσικα-αυτονοητο, να ειμαι χαμογελαστος.
Και τι μηνυμα μου στειλε μια κινεζα ρε παιδια;;;;;
'you have a nice teeth'! (προφανως λογω....χαμογελου στη φωτο μου)

Τι ειπε ρε παιδια, κουφαθηκα εντελως, τι σχολιο ηταν παλι τουτο;;;; Εχω ακουσει σχολια, αλλα τετοιο δεν μου ξανατυχε.
Τωρα, ή η γκομενα εκανε εντελως 'ακυρο' σχολιο, ή τι να πω, ολοι οι κινεζοι εχουν σαπια δοντια, κι ειδε...εμενα και της φανηκε καπως;
Δεν ξερω, μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως.
το αλογο πριν το αγορασουν το κιταν στα δοντηα :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Πως συμπεριφερονται οι κινεζοι στις κινεζες;
Εχει να κανει γενικοτερα με την αντιληψη της κοινωνιας για τις γυναικες βεβαια.

Σε διαφορα online προφιλ που ειδα, πολλες λενε οτι κυριως τους ενδιαφερει το.... 'respect'!!!

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
[video][/video]
Πως συμπεριφερονται οι κινεζοι στις κινεζες;
Εχει να κανει γενικοτερα με την αντιληψη της κοινωνιας για τις γυναικες βεβαια.

Σε διαφορα online προφιλ που ειδα, πολλες λενε οτι κυριως τους ενδιαφερει το.... 'respect'!!!
φιλε μου, μου θυμιζεις τον αναποφασιστο αγοραστη απο την εκπομπη επι τροχων που παντα ρωταγε , δοκιμαζε αλλα ποτε δεν αγοραζε

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
874
Πόντοι
96
Πολύ καλό το βιντεάκι!Μου φαίνεται ότι ο φίλος μας καλύπτεται από την παροιμία : Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει , 10 ημέρες κοσκινίζει! Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα κάνει περίπου τις ίδιες ερωτήσεις. :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Πολύ καλό το βιντεάκι!Μου φαίνεται ότι ο φίλος μας καλύπτεται από την παροιμία : Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει , 10 ημέρες κοσκινίζει! Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα κάνει περίπου τις ίδιες ερωτήσεις. :2funny:

Θυμαμαι σου ειχα στειλει μερικα pm, αλλα δεν απαντησες ουτε σε ενα!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.548
Πόντοι
216
Οι κινεζες ειναι καπως πιο 'ψυχρες' στην συμπεριφορα, σε σε σχεση με τους γειτονικους ασιατικους λαους;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πραγματικά με αηδιάζει η ιδέα της "σχέσης" γενικά αλλά για κινέζα θα έκοβα φλέβα κανονικά  ..
πως τις γουστάρω  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom