ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.008
- Πόντοι
- 34.538
Raopau ετσι είναι μια στις δεκα...δυστυχως...ναι και εγω απορω γιατι τους αρεσουν οι ασιατισες???
Raopau ετσι είναι μια στις δεκα...δυστυχως...ναι και εγω απορω γιατι τους αρεσουν οι ασιατισες???
δεν γνωριζω τυπε..δεν εχω παει σ εκεινα τα μερη....Raopau ετσι είναι μια στις δεκα...δυστυχως...
Μια στις δεκα σωστος,αλλα αυτη η μια στις δεκα βαζει κατω 100 δυτικες..Raopau ετσι είναι μια στις δεκα...δυστυχως...
δεν ισχυουν αυτα που λες
μεινε στον κοσμο σου.παντρεψου ρωσσιδα ή γερμανιδα. λιγο καιρο μετα θα με θυμηθείς...Τυπε δεν τα ήξερα όλα αυτά. Δλδ, ότι οι Κινέζες, είναι δούλες, δεν απατούν το σύζυγο τους, πλένουν τα πιάτα, μαγειρευουν, δεν κερατώνουν και στα ακουμπάνε όταν έχεις οικονομικές δυσκολίες. Ήμουν τόσο βλαμένος που εμπλέκα με Ελεεινίδες, Ρωσίδες και Βουλγάρες. Τώρα που μου άνοιξες τα μάτια θα ψάχνω κι εγώ Κινέζες.
Αν δεν βρεις Κινέζα πάντως, έχω μια γνωστή που μαγειρευει, πλένει τα πιάτα, δεν θα σε κερατώνει κι έχει και το κάtiτι της στην άκρη. Μόνο που είναι καμία 100στη κιλά.....
με κινεζα ή μαυρη δεν μου σηκωνεται καν...
Ρε βλητο αν δεν ειναι για γαμο,να ερθει εδω για ποιον λογο η κινεζα;Για να την γαμας εσυ ο κουαρδος;Κινεζες παιδια, αλλα μονο εγω ψαχνω πως μπορω να φερω κινεζα που θα γουσταρω, διχως γαμους.
Οι υπολοιποι, το χετε λυσει μαλλον το θεμα, ή με εγχώριες κινεζες (δεν υπαρχει ομως και μεγαλη ποικιλια στην ελλαδα), ή με πουτανες απο ασια ισως, ή ισως για καποιος κινεζα=πακετο με γάμο.
Το θεμα ειναι να μην ειναι αναγκασμενος για γαμους καποιος που θελει μια σοβαρη σχεση με κινεζα. Το τι θα προκυψει στην πορεία το βλεπει κανεις, αλλα δεν μπορεις να ξεκινας με γάμο.
Αν ειναι ετσι, καλυτερα ανατολικοευρωπαία.
Αλλα επειδη πιστευω οτι οντως αξιζουν πολυ οι κινεζες, πρεπει να βρεθει ο τροπος που μπορουν να ερθουν Ελλαδα, διχως άλλες προυποθεσεις.
Ειναι Κινα ρε γαμωτο, μιλιουνια ερχονται, η Κινα λυνει και δενει και δεν της κουνιεται κανεις. Οπως διαβασα καπου, ποτε, ουτε καν η Χρυση Αυγη δεν τολμησε να πιασει στο στομα της τους Κινεζους.
Αρα, ερχονται σχετικα ευκολα Ελλαδα.
Το θεμα ειναι να βρουμε τον τροπο, τι πρεπει να γινει, αν καποιος θελει να φερει Κινεζα απο την Κινα. Διχως παντρολογήματα φυσικα το ξαναλεω.
τυπε ειπαμε οτι με νομιμο τροπο τους δινουν ευκολα αδειεςΑλλα επειδη πιστευω οτι οντως αξιζουν πολυ οι κινεζες, πρεπει να βρεθει ο τροπος που μπορουν να ερθουν Ελλαδα, διχως άλλες προυποθεσεις.
τυπε ειπαμε οτι με νομιμο τροπο τους δινουν ευκολα αδειες
με παρανομο καντην πακετο και πες τους να στην στειλουν σαν δεμα με καραβι
αοριστη δεν θα της δωσουν τυπεΔηλαδη, αν κανει αιτηση στην ελληνικη πρεβεια ή προξενειο στην Κινα, τι θα πει, τι θα δηλωσει, για να της δωσουν νομιμα οπως λες, αοριστη διαρκεια παραμονης στην Ελλαδα;
αοριστη δεν θα της δωσουν τυπε
σε κανεναν δεν δινουν αοριστη
ναι και εγω απορω γιατι τους αρεσουν οι ασιατισες???
Raopau ετσι είναι μια στις δεκα...δυστυχως...
Η κινεζα ξερει πολλα κολπα στο κρεβατι.οποιος εχει παει με κινεζα ξερει ;).εχουν μαθει απο μικρες ποσο σημαντικο ειναι να ειναι σε ολα ικανοποιημενος ο αντρας
Γνωριμία & σχέση με Κινέζα