κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.620
- Πόντοι
- 19.795
Ψαχνεις για βρακιά;Υπαρχει καμια λιστα με τα κινεζομαγαζα της Ελλαδας; Καμια σελιδα, κανενα γκρουπ, καπου μαζεμενα;
Ξαναγραψε το... Καπου μπερδευτηκαν πληκτρολογια και ποντικια....Βιετνάμ έχεις είναι και στο σκάλες πάνω εμφανισιακά κ υψο; Από τις κινεζες
Είμουν 10 μέρες βιετναμ τον φεβρουάριο σε 4 διαφορετικές πόλεις και μάλιστα στο τετ που είναι όλες μέσα στα λουλούδια και τα ψηλοτάκουνα και δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο... Γκόμενες της σειράς..Παντως οι Βιετναμεζες ειναι εμφανησιακα οι ομορφοτερες Ασιατισες, και οι πιο ψηλες...
Είμουν 10 μέρες βιετναμ τον φεβρουάριο σε 4 διαφορετικές πόλεις και μάλιστα στο τετ που είναι όλες μέσα στα λουλούδια και τα ψηλοτάκουνα και δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο... Γκόμενες της σειράς..
Σ΄ενα μαγαζι που δουλεψα στο Βερολινο ειχαμε στη λατζα μια Ταιλανδοβιετναμεζα. Σαν μαιμουδακι ηταν. Την εβλεπα και τη λυπομουν. Και κανα δυο φιλες της που ειχα δει ηταν παρτη τη μια και βαρα την αλλη. Μαυρο χαλι λεμε. Απορω τι βρισκουν καποιοι στις Ασιατισες.
Είμουν 10 μέρες βιετναμ τον φεβρουάριο σε 4 διαφορετικές πόλεις και μάλιστα στο τετ που είναι όλες μέσα στα λουλούδια και τα ψηλοτάκουνα και δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο... Γκόμενες της σειράς..
Τι να πεις... Κάπου πρέπει να χάνουν! Δεν έχω δει ποτέ δυτικό να έχει ασιάτισα και να μην τον έχει υποχείριο και πλήρως ενταγμένο στη μιζέρια της και τη βλακεία της!(απο παρατήρηση μεγάλου δειγματος ζευγαριών στη δουλειά μου στη Ρόδο)Σ΄ενα μαγαζι που δουλεψα στο Βερολινο ειχαμε στη λατζα μια Ταιλανδοβιετναμεζα. Σαν μαιμουδακι ηταν. Την εβλεπα και τη λυπομουν. Και κανα δυο φιλες της που ειχα δει ηταν παρτη τη μια και βαρα την αλλη. Μαυρο χαλι λεμε. Απορω τι βρισκουν καποιοι στις Ασιατισες.
Πήγαμε και Brazil!!! Εκεί οι ωραίες είναι πραγματικά ωραίες! Πολύ ωραιότερες απο τις τοπ ασιάτισες!Πηγαινετε Βραζιλια... και σταματηστε καπου τυχαια στο δρομο παρακολουθοντας τις γυναικες. Αν βρειτε πανω απο μια στις δεκα γαμευσιμη (δεν λεω ομορφη) να μου τρυπησετε την μυτη....
Τι σημαινει αυτο λοιπον; Οτι δεν εχει ομορφες (καλλονες θα ελεγα) γυναικες η Βραζιλια; Ε;
Εγω δεν εγραψα οτι ειναι ομορφες οι Βιετναμεζες. Εγραψα οτι ειναι οι ομορφοτερες Ασιατισες... Επισης ειναι οι πιο υποταχτικες. Αν καποιος γενικα δεν γουσταρει Ασιατισες, τοτε αλλασει το πραγμα
Σ΄ενα μαγαζι που δουλεψα στο Βερολινο ειχαμε στη λατζα μια Ταιλανδοβιετναμεζα. Σαν μαιμουδακι ηταν. Την εβλεπα και τη λυπομουν. Και κανα δυο φιλες της που ειχα δει ηταν παρτη τη μια και βαρα την αλλη. Μαυρο χαλι λεμε. Απορω τι βρισκουν καποιοι στις Ασιατισες.
Και στη ελλάδα αλλα και στην ευρώπη αν πας σε μια ταβέρνα και ψάξεις τις λαντζέρισες μαλλον δεν θα βρεις όμορφες γυναίκες !! Αυτό σημαίνει ότι οι Ευρωπαίες είναι άσχημες ??
Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι σε 2 δις πληθυσμό δεν υπάρχουν όμορφες γυναίκες σίγουρα λίγο ... χάνει ως ισχυρισμός.
Το να πεί ότι σε στατιστικά πλαίσια οι ΣΛάβες για παράδειγμα είναι πιο όμορφες ισχύει !!
Στις 100 Ασιάτισες θα βρείς 5 όμορφες δηλαδή, ενώ στις 100 Σλάβες θα βρείς 10 η 12 ( παράδειγμα αναφέρω ).
Ομως εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι 95 άσχημες Ασιάτισες ούτε οι 88 ασχημες Σλάβες.
Μας ενδιαφέρουν οι 5 όμορφες Ασιάτισες και οι 12 όμορφες Σλάβες.
Με λίγα λόγια !! FOCUS !! Ψάξε και θα βρείς !!
Αν ξέρεις να ψάχνεις, αν σου αρέσει το κυνήγι, αν δουλεύει το κεφάλι σου, αν βλέπεσαι εμφανισιακά, αν, αν, αν, αν.
Και επειδή τα αν είναι μάλλον πολλά, ο εύκολος τρόπος είναι η απόριψη !!!
Τι άσχημες γυναίκες που είναι οι Ασιάτισες !!!
Συμφωνω σε ολα, εκτος απο το ποσοστο ομορφιας στις Σλαβες το οποιο κρινω οτι ειναι πολυ μεγαλυτερο.
Αν φερθεις σωστα στην Βιετναμεζα ή στην Ιαπωνιδα, θα σ' εχει μια ζωη θεο χωρις να σου ζαλιζει τα ουμπαλα...
Ειπαμε οι Κινεζες μονο για καμια πιπα κανουν και τιποτα αλλο....
Δουλευω εδω και εικοσι χρονια με τους Κινεζους, δεν εχω δει ουτε ενα μικτο ζευγαρι Κινεζα με οποιοδηποτε αλλο Ελληνα η ξενο.εγω πριν λιγα χρονια προσπαθησα να κανω κονε με κινεζακια που δουλευουν σοφοκλεους και περιξ αλλα ματεος] κοπος .... δυστυχως δεν ενεδωσε καμια τους ουτε και για εναν καφε .