ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πλατανια δεν σου κανουν :S :S :SΜονο αν είναι από καρυδια Μεσογειακη
πλατανια δεν σου κανουν :S :S :SΜονο αν είναι από καρυδια Μεσογειακη
Ευχαριστωκαλοοοο
Όχι δεν εχεις δικιο την γνωμη σοβαρων ανθρωπων πρεπει να την λαμβανεις υπ οψιν σουΜην τους ακους ρε λίλα. Αυτοι θα σου πουν τι θα χώσεις εσυ στον κώλο σου; Εσυ ξέρεις καλύτερα. Χωσε και πόσταρε να γελα να δουμε ηθελα να πω.
Αυτό λεω και εγω μου πρηξατε τα αρχιδιαΜας πρήξατε τα αρχίδια με τον Λίλα!!!!
Αυτό λεω και εγω μου πρηξατε τα αρχιδια
Αυτό λεω και εγω μου πρηξατε τα αρχιδια
Αν είχες αρχίδια δεν θα γαμιόσουν με κουτσουρα και κώνους.Αυτό λεω και εγω μου πρηξατε τα αρχιδια
Αν είχες αρχίδια δεν θα γαμιόσουν με κουτσουρα και κώνους.
Ας βάλει και τα αρχίδια του μέσα και ας βγάλει τον σκασμό.εχει κωλο ομως
Αν είχες αρχίδια δεν θα γαμιόσουν με κουτσουρα και κώνους.
Ελα να μου τα πιασεις για να πιστεις.Ετσι και αλλοιως σου αρεσει να πιανεις αρχιδια και να τα χαιδευειςΑν είχες αρχίδια δεν θα γαμιόσουν με κουτσουρα και κώνους.
Ελα να μου τα πιασεις για να πιστεις.Ετσι και αλλοιως σου αρεσει να πιανεις αρχιδια και να τα χαιδευεις
Δεκτον θα μιλαει από πειρα :o :o :o :o :oΚαποιος σοβαρός άνθρωπος λέει οτι αν χωσεις μια κατσαρόλα στον κώλο θα ξεπρηστούνε. Αλλιώς χωσε οτι βρείς πρόχειρο.
Δεκτον θα μιλαει από πειρα :o :o :o :o :o
Για να το λες κατι θα ξερεις ζουζουνιτσαΧωσε εσυ να γελάσουμε και μετάφρασε το όπως θές.
τυπε δεν εχει βγαλει ακομα η kaspersky φυτοφαρμακο :S :S :S
Bαλτα εσυ στο κωλο σου και μπορεί να έρθω και εγώ να σου δώσω μια κλωτσιά να πάνε πιο μέσα.Ελα να μου τα πιασεις για να πιστεις.Ετσι και αλλοιως σου αρεσει να πιανεις αρχιδια και να τα χαιδευεις