Νέα

Γνώμες για τρίο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jiorgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 970
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jiorgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σας παιδια.

Ειναι το πρωτο μου post εδω και ελπιζω να συγχωρεσετε την τυχον αγνοια.

Εχω ηδη διαβασει αρεκτα reviews απο τα κοριτσια των CT αλλα δεν εχω δει κατι σχετικο για ενα τριο με 2 κοπελες.
(Ψεμματα καπου ειχα διαβασει ισως αλλα απ οτι θυμαμαι το παιδι ελεγε οτι δεν αξιζε οποτε το προσπερασα χωρις να συγκρατησω λεπτομερειες)

Θελω παρα πολυ να μου κανω δωρο ενα τριο. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να σπαστω για 2 γκομενες που δεν θα το γουσταρουν η ακομα χειροτερα που θα ειναι ψυχρες μαζι μου.
Εχει κανεις να μου προτεινει καποια λυση/κοπελα/κοπελες?

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλημερα σας παιδια.

Ειναι το πρωτο μου post εδω και ελπιζω να συγχωρεσετε την τυχον αγνοια.

Εχω ηδη διαβασει αρεκτα reviews απο τα κοριτσια των CT αλλα δεν εχω δει κατι σχετικο για ενα τριο με 2 κοπελες.
(Ψεμματα καπου ειχα διαβασει ισως αλλα απ οτι θυμαμαι το παιδι ελεγε οτι δεν αξιζε οποτε το προσπερασα χωρις να συγκρατησω λεπτομερειες)

Θελω παρα πολυ να μου κανω δωρο ενα τριο. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να σπαστω για 2 γκομενες που δεν θα το γουσταρουν η ακομα χειροτερα που θα ειναι ψυχρες μαζι μου.
Εχει κανεις να μου προτεινει καποια λυση/κοπελα/κοπελες?

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Γειά σου Γιώργο + καλώς ήρθες στο site :)
Διάβασε τα posts σχετικά με το γραφείο του Μισέλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις ότι ψάχνεις...

OP
OP
J

Jiorgos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω παρα πολυ...
Αρχισα ηδη να διαβαζω...αλλα δεν βρισκω και τροπο να επικοινωνησω μαζι τους η να δω τα κοριτσια γιατι απο οτι καταλαβα μεχρι τωρα το post ειναι πολυ παλιο και το εχουν κανει edit οι mods οποτε παει το mail και παει και η ιστοσελιδα....
Αν καποιος μπορει να βοηθησει...?

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μαρεσει να κανω τριο με κανονικό ζευγάρι, αντρας-γυναίκα, παίζει τίποτα τέτιο σε ερασιτεχνικό επίπεδο???

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Γειά σου Γιώργο + καλώς ήρθες στο site :)
Διάβασε τα posts σχετικά με το γραφείο του Μισέλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις ότι ψάχνεις...
καλος ηρθες !!!!!
συμφωνω με τον duracell γιατι και εγω εχθες πηρα 2 κοπελες απο μισελ και περασα παρα πολλη ωραια!!!!!!!!!(και δεν ηταν η πρωτη φορα που πηρα 2 γλομενες απο το συγκεκριμενο γραφειο)
ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις και να περασεις καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom