Νέα

Γνώμες για το solarium

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 837
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
Επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι, σχεδόν ήρθε, ήθελα να μοιραστούμε απόψεις ή γνώμες για την έκθεση στο solarium, κάνετε; θα κάνατε; αξίζει τον κόπο ως προετοιμασία για το καλοκαίρι και τα μπάνια; Τι κινδύνους ενέχει; Πέρα από το googλάρισμα εννοώ προσωπικές εμπειρίες αν υπάρχουν. Αν υπάρχει το θέμα συγχωνεύστε το.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι, σχεδόν ήρθε, ήθελα να μοιραστούμε απόψεις ή γνώμες για την έκθεση στο solarium, κάνετε; θα κάνατε; αξίζει τον κόπο ως προετοιμασία για το καλοκαίρι και τα μπάνια; Τι κινδύνους ενέχει; Πέρα από το googλάρισμα εννοώ προσωπικές εμπειρίες αν υπάρχουν. Αν υπάρχει το θέμα συγχωνεύστε το.

τυπε ξεκινα σολαριουμ και καπτενς τσαιρ να σκασεις μετα παραλια να κανεις παταγο

η βαλε ενα γαμημενο σορτσακι και παιζε 2 ωρες σιρτλες μπασκετ, τεννις, ποδοσφαιρο, κατι τελος παντων και παρε χρωμα σαν ανθρωπος γαμω το κερατο μου λες και ζεις στο Οσλο και ηλιος βγαινει μιση ωρα τη μερα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
τυπε ξεκινα σολαριουμ και καπτενς τσαιρ να σκασεις μετα παραλια να κανεις παταγο

η βαλε ενα γαμημενο σορτσακι και παιζε 2 ωρες σιρτλες μπασκετ, τεννις, ποδοσφαιρο, κατι τελος παντων και παρε χρωμα σαν ανθρωπος γαμω το κερατο μου λες και ζεις στο Οσλο και ηλιος βγαινει μιση ωρα τη μερα

Σωστός TempΤ είναι λύση η μπάλα και οι ρακέτες. Και το τέννις που γράφεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια αηδια και μιση το σολαριουμ. και που? στην ελλαδα κιολας οπως ειπε και ο αποπανω. γελοια πραματα

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.099
Πόντοι
96
οι γιατροι στην αμερικη το λενε cancer bed..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ψωλαριουμ :fuck1:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Απαπα μην κάνεις .γερνάει την επιδερμίδα,αλλά αν κάνεις ρώτα με που θα πας :grin:

Επισκέπτης
URL]]

Επισκέπτης
solarium στην Ελλαδα μ΄αυτον τον ηλιο ?
Εδω λεμε να τον αποφευγουμε οσο μπορουμε και καποιοιες πανε και ψηνονται :headbang: :headbang:
Εγω οταν παω θαλασσα κολυμπαω κανα τεταρτο και μετα πλακωνομαι στα ουζα ή στις μπυρες και παντα στη σκια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
solarium στην Ελλαδα μ΄αυτον τον ηλιο ?
Εδω λεμε να τον αποφευγουμε οσο μπορουμε και καποιοιες πανε και ψηνονται :headbang: :headbang:
Εγω οταν παω θαλασσα κολυμπαω κανα τεταρτο και μετα πλακωνομαι στα ουζα ή στις μπυρες και παντα στη σκια.
σε φανταζομαι με μπιροκοιλια να εισαι νταγκλα στην ξαπλωστρα, να ροχαλιζεις και να φαινεται το δεξι παπαρι καθως κοιμασαι με ανοιχτα τα ποδια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σε φανταζομαι με μπιροκοιλια να εισαι νταγκλα στην ξαπλωστρα, να ροχαλιζεις και να φαινεται το δεξι παπαρι καθως κοιμασαι με ανοιχτα τα ποδια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πεφτεις πολυ εξω. Πρωτον τη μπυροκοιλια την εχω ριξει. Μου εχει τυχει να με παρει ο υπνος σε ξαπλωστρα, αλλα επειδη ειμαι παντα με παρεα στη θαλασσα, ολο και καποιοςα θα με προσεχει, οποτε δεν παιζει να ειναι η μαλαπερδα εξω. Εκτος αν ειμαι με καμια λυσαρα (μου εχει τυχει κι αυτο) που θα μου τη βγαζει εξω επιτηδες.
Για να ροχαλιζω πρεπει να ειμαι πολυ λιωμα ή πολυ κουρασμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom