Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
εγω πχ αμα ειχα συνεργατη τον γεωργιαδη θα ηξερα οτι μια μερα οταν το καραβι βουλιαξει αυτος ο ανθρωπος θα φροντισει απο πριν να με εγκαταλειψει
Ποιον εγκατελειψε?
Το ΛΑΟΣ?
Σου θυμιζω οτι τον διεγραψαν, δεν εφυγε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Μπα.
Κωστής Μπακογιάννης μετά τύπε.
Για Κυριακο πιστευα, αλλά οι πληροφοριες μου τωρα αυτο λενε.

Πιστεύω ότι θυμάστε ποιός σας έβαλε την φιτιλιά για να συλλέξετε πληροφορίες...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μπα.
Κωστής Μπακογιάννης μετά τύπε.
Για Κυριακο πιστευα, αλλά οι πληροφοριες μου τωρα αυτο λενε.
Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει. Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι και διπλωμάτης και να κάνει συμβιβασμούς. Ο Γεωργιάδης δεν είναι τέτοιος τύπος και δεν πρόκειται να φτάσει τόσο ψηλά αν και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βάλει υποψηφιότητα. Για την επόμενη μέρα εγώ βλέπω Βορίδη (ή Αβραμό που το απεύχομαι).

Επισκέπτης
Γέλα... Από το 1 δις έσοδα του home porting της κρουαζιέρας τρως φέτος και θα τρως τα επόμενα χρόνια. Αλλά δεν περιμένω να καταλάβει τι σημαίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ κάποιος που συγχωρούσε τον Αντρέα που τον κατέκλεβε επειδή του έλεγε "Λαέ της Ελλάδας" από το μπαλκόνι και του έδινε κόκκινο γαρίφαλλο η μικρή Αννούλα.
πορνη μικρη αννουλα του χιονια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τί εργαζόμενος είναι βρε μαλάκα; Διευθυντής του εκδοτικού οίκου που κληρονόμησε από τον μπαμπά και την μαμά είναι, από τα 18 του!!!! :idiot: :uglystupid:

Περισσότερο έχει δουλέψει ο Τατσόπουλος!!!!!

Ο Τατσοπουλος δεν εχει δουλεψει πουθενα γιατι πολυ απλα με το κομπλεξ που εχει και την αυθαδεια απο τις πρωτες μερες θα ειχε φυγει με τις κλοτσιες απο την επιχειρηση. Δεν σηκωνουν τετοια οι ιδιωτικοι να το ξερεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
πορνη μικρη αννουλα του χιονια...

ο άλλος τύπε είδες τι μου είπε πριν λίγο για τα ψέματα του Σαμαρά ?
τα δικαιολόγησε εμμέσως πλην σαφώς με το  ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
και μετά λένε εσάς φασίστες... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Δεν το ξερω αυτο για πες λεπτομερειες
Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης τους βουλευτές Μάκη Βορίδη και 'Αδωνη Γεωργιάδη μετά την απόφαση τους να υπερψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση και να μην συνταχθούν με την γραμμή του κόμματος που απείχε από την ψηφοφορία.

"Έπραξα κατά τη συνείδηση μου σε μια κρίσιμη για το έθνος ψηφοφορία", δήλωσε μετά τη διαγραφή του ο πρώην  βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης . Όπως είπε ο βουλευτής πράττει κατά το Σύνταγμα και τόνισε ότι τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ως έθνος στα βήματα που είναι απαραίτητα, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα επαναφοράς του στην κυβέρνηση. Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για ένταξή του στη ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επίσης διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική  ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ, δήλωσε :

"Η ψήφος μου ήταν κατά συνείδηση, γιατί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν μπορεί να υπάρξει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Σέβομαι και τιμώ τον Γιώργο Καρατζαφέρη".

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Το θεωρείς δουλειά;

Να του κόψουμε και κανένα επίδομα ανθυγιεινής εργασίας;
Και ναρκωτικά να πούλαγε τόσες μαλακίες δε θα του έλεγαν οι πολιτικοί αντίπαλοι.
Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ έκανε πόρτα σε νυχτερινά μαγαζιά. Αυτό είναι πιο πολύ "δουλειά";

Επισκέπτης
...ο κυριακος καλο ειναι να κοιταξει τον πατερα του τον τερρη τωρα στα γεραματα γιατι θα φαει καταρα κι αδικο....ο κωστης μπακογιαννης αν λεγοταν χατζηπουτσογλου θα πουλαγε σεσκουλα στην αθηνας και τρακατρουκες το πασχα εξω απο ξωκλησσια....επειδη φυτεψανε τον μπακογιαννη πρεπει να μας κατσει στο σβερκο?...ρε δε πηδιεται αυτος κι η μανα του η γρια ντορινα που παγκοσμια πρωτοτυπια εχει παντρευτει αλλο αντρα και δεν κραταει ουτε το δικο της επωνυμο ουτε του κουβελου...αλλα του μακαριτη .....αρχιδαμοι ψηφοκλαπαφτηδες...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δες τι είπε εύστοχα ο Τσάκωνας:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Δεν ειπα κατι τετοιο.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και ναρκωτικά να πούλαγε τόσες μαλακίες δε θα του έλεγαν οι πολιτικοί αντίπαλοι.
[size=15pt]Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ έκανε πόρτα σε νυχτερινά μαγαζιά[/size]. Αυτό είναι πιο πολύ "δουλειά";
Για πες ρε μπάμια ποιος/-οι;;;; Συγκεκριμένα!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
πως αφού σε ρώτησα καθαρά
ήξερε η δεν ήξερε αυτά που υποσχόταν προεκλογικά αν ήταν εφικτά η όχι ?
αυτό ρωτάω μόνο...
Δεν μπορω να το γνωριζω αυτο.
Αλλά σου απαντησα οτι δεν εχει σημασια πλεον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ έκανε πόρτα σε νυχτερινά μαγαζιά. Αυτό είναι πιο πολύ "δουλειά";

Η δουλεια δεν ειναι ντροπη αλλα αμα εισαι Τσιπρας καλομαθημενος και μπουλης απο μικρος τετοια θα λες για οσους δουλευουν και θα εχεις μισος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom