Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ελα, μην το κανεις αυτο.
Ποιο να μην κάνει;

Στ'αρχίδια μου....δεν πα να βγάλει και το πμ.

ΑΝ και συμβουλές για το πως να περάσω μαθήματα δεν θυμάμαι να ζήτησα,μέχρι δήλωση ότι χρωστάω τα μαλλιοκέφαλα μου.

Πίσω από έναν υπολογιστή είναι εύκολο να γίνεται κανείς χυδαίος......και από την αντιπαράθεση και διάλογο να περνάει σε προσωπικές επιθέσεις.

Αυτός που επιτίθεται έτσι δείχνει απλά την χυδαιότητα του.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Νομιζω ειναι αυτο που ο αλλος εχει μονο μια σφαιρα και σκοτωνει το παιδι του για να μην το φανε τα τερατα και μετα δεν εχει σφαιρα για εκεινον, και μολις βγαινει εξω να τον φανε βλεπει οτι η ομιχλη διαλυεται και τα τερατα ειναι νεκρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νομίζω σκότωσε το παιδί, μετά μια γκόμενα και στο τέλος τίναξε και αυτός τα μυαλά του μέσα σε ένα αυτοκίνητο γιατί νόμιζαν ότι δεν θα επιβιώσουν.
και λιγα δευτερόλεπτα μετά σκάει μύτη ο στρατός για να τους σώσει  :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ λέω πάλι να μην ξετσουτσουνεύεις αν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.
Επειδή χρωστάω το λες;

Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος.

Κομματικές πίπες κομμάτων που απέτυχαν στην πράξη δεν αναπαράγω πάντως,ούτε είμαι ενταγμένος πουθενά,αντίθετα με κάποιους που κάνει ΜΠΑΜ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
νομίζω σκότωσε το παιδί, μετά μια γκόμενα και στο τέλος τίναξε και αυτός τα μυαλά του μέσα σε ένα αυτοκίνητο γιατί νόμιζαν ότι δεν θα επιβιώσουν.
και λιγα δευτερόλεπτα μετά σκάει μύτη ο στρατός για να τους σώσει  :2funny:
Οχι τυπε, οντως σκοτωσε κι αλλους αλλά δεν εμεινε σφαιρα για εκεινον.
Και βγαινει απο το αυτοκινητο και εχει επεμβει ο στρατος, πραγματι .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ποιο να μην κάνει;

Στ'αρχίδια μου....δεν πα να βγάλει και το πμ.

ΑΝ και συμβουλές για το πως να περάσω μαθήματα δεν θυμάμαι να ζήτησα,μέχρι δήλωση ότι χρωστάω τα μαλλιοκέφαλα μου.

Πίσω από έναν υπολογιστή είναι εύκολο να γίνεται κανείς χυδαίος......και από την αντιπαράθεση και διάλογο να περνάει σε προσωπικές επιθέσεις.

Αυτός που επιτίθεται έτσι δείχνει απλά την χυδαιότητα του.
Εγώ δεν έβγαλα κανένα pm. Και έχουμε διαφωνήσει 100 φορές χωρίς να πω το παραμικρό.
Αλλά το στυλάκι "το μαλάκα δουλεύω" δεν το ανέχομαι. Εσύ ξεκίνησες τις προσωπικές επιθέσεις.

Επισκέπτης
το θρεντ παπανδρεου ηθελε μια αχνιστη κουραδα και τερμα...και του αφιερωσαμε 100 σελιδες αποψε μονο...για εναν πασοκο κι ενα νεοδημοκρατη να ξιφομαχουν με 2 χρυσαυγιτες...μαλακεια στο πολυγωνο...φωτια στο αμπαρι...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ δεν έβγαλα κανένα pm. Και έχουμε διαφωνήσει 100 φορές χωρίς να πω το παραμικρό.
Αλλά το στυλάκι "το μαλάκα δουλεύω" δεν το ανέχομαι. Εσύ ξεκίνησες τις προσωπικές επιθέσεις.
Α το ότι σε είπα μαλάκα σε πρόσβαλε τόσο; :cheesy:

Ε όχι δεν το πιστεύω ρε φίλε,είναι ό,τι πιο συνηθισμένο μπορεί να ακούσει κανείς σε αντιπαράθεση.... :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
το θρεντ παπανδρεου ηθελε μια αχνιστη κουραδα και τερμα...και του αφιερωσαμε 100 σελιδες αποψε μονο...για εναν πασοκο κι ενα νεοδημοκρατη να ξιφομαχουν με 2 χρυσαυγιτες...μαλακεια στο πολυγωνο...φωτια στο αμπαρι...
Η φωτιά θα μπει,είναι θέμα χρόνου.....η μεταπολίτευση δεν αντέχεται άλλο.

Η κοινωνία δεν θα ανεχτεί Μπουμπούκους να της κουνάνε το δάχτυλο και Πάγκαλους να δηλώνουν: ''μαζί τα φάγαμε''.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γκεο βαγκεο σαλτα και κοιμησου

Επισκέπτης

Η κοινωνία δεν θα ανεχτεί Μπουμπούκους να της κουνάνε το δάχτυλο και Πάγκαλους να δηλώνουν: ''μαζί τα φάγαμε''.
Γκρεμισμα και ξαναχτισιμο....σαπισαν ολα τριγυρω...μονο με Χρυση Αυγη._

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Οχι τυπε, οντως σκοτωσε κι αλλους αλλά δεν εμεινε σφαιρα για εκεινον.
Και βγαινει απο το αυτοκινητο και εχει επεμβει ο στρατος, πραγματι .

χαχαχαχαχα πολύ κουλό τέλος πάντως..   :grin:

υγ
θυμίθηκα και το Night of the Living Dead τώρα που είπαμε για τέτοια τελειώματα..
θα το κατεβάσω αύριο   :cheesy:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

πωπω μάγκες , τώρα γύρισα από έξοδο. είχε κάτι περιστέρια ελευθέρας βοσκής έξω , μούρλια. έφαγα καλα!  :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
πωπω μάγκες , τώρα γύρισα από έξοδο. είχε κάτι περιστέρια ελευθέρας βοσκής έξω , μούρλια. έφαγα καλα!  :zfuck:
Και βρήκες το θρεντ:

''Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;'' να μας το πεις που είναι το πιο κατάλληλο......

Επισκέπτης
ξηγηθηκες κοτοφτερο και γαιδουροιππασια....και ριχνεις φλοκια στο θρεντ του παπαντρεου μινεικο τσαντ....λαγνεια με το κουφαρι του πασοκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom