Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 173 66,5%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 70 26,9%
  • λευκό

Ψήφοι: 17 6,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    260

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί έχω πει εγώ ποτέ ότι η ΝΔ αποτελείται μόνο από λαμπρούς και άξιους πολιτικούς; Ο Καμμένος είναι μνημείο πολιτικής ηλιθιότητας και ανεπάρκειας. Την Αμερική ανακάλυψες;
Ενώ ο Μπουμπούκος είναι αστέρι :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
μα δημοκρατία σημαίνει ότι αναλύεις τις θέσεις σου από την αρχή για να ξέρει τι θα ψηφίσει ο λαός ...
δλδ δεν έχουμε δημοκρατία ?   :o
Η αθετηση πολιτικης υποσχεσης κρινεται στις επομενες εκλογες με το αναλογο πολιτικο κοστος.
Ειναι ομως εμφανες, λογω της ανυπαρκτης δημοσκοπικης πτωσης της ΝΔ, οτι ο κοσμος που τον ψηφισε κατανοησε οτι δεν υπηρχε αλλη επιλογη, και πλεον το σημαντικο ειναι να υπαρχει αποτελεσμα, τηρωντας σταση αναμονης και οχι αντιδρωντας σαν παιδακι που μουτρωνει "επειδη δεν του πηραν το παιχνιδι που του εταξαν".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γιατί έχω πει εγώ ποτέ ότι η ΝΔ αποτελείται μόνο από λαμπρούς και άξιους πολιτικούς; Ο Καμμένος είναι μνημείο πολιτικής ηλιθιότητας και ανεπάρκειας. Την Αμερική ανακάλυψες;

Ο Καμμενος ειναι φαφλατας και ψευτης εδω εχασε δικαστηριο για συκοφαντικη δυσφημηση  :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η αθετηση πολιτικης υποσχεσης κρινεται στις επομενες εκλογες με το αναλογο πολιτικο κοστος.
Ειναι ομως εμφανες, λογω της ανυπαρκτης δημοσκοπικης πτωσης της ΝΔ, οτι ο κοσμος που τον ψηφισε κατανοησε οτι δεν υπηρχε αλλη επιλογη, και πλεον το σημαντικο ειναι να υπαρχει αποτελεσμα, τηρωντας σταση αναμονης και οχι αντιδρωντας σαν παιδακι που μουτρωνει "επειδη δεν του πηραν το παιχνιδι που του εταξαν".

εννοείς δλδ ότι όταν τα έλεγε δεν ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ?  :)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Στο top5 των πολιτικών της μεταπολίτευσης. Για να μην πω στο top3. Μακάρι να γινόταν και πρωθυπουργός μια μέρα.
οκ.

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......περιμένουμε την ανάπτυξη και την επιστροφή στις αγορές.

Επισκέπτης
Και με ποιον αντιπαλο κιολας.
τοκ τοκ....κυριε προεδρε να μπω ?....βενιζελο παιδι μου...ειπαμε 3%....τραβα να φας χαρουπια στο προαυλιο...η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχει γιορτη ...θα σε θυσιασουν γεμιστο...ο κοσμος στο Συνταγμα περιμενει..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στο top5 των πολιτικών της μεταπολίτευσης. Για να μην πω στο top3. Μακάρι να γινόταν και πρωθυπουργός μια μέρα.

Κοιτα εχει καλο λογο και ειναι ευστροφος και διαβασμενος και του βγαζω και το καπελο στο οτι ειναι και εργαζομενος ΑΛΛΑ ειναι πουστρα στο αλλο... οπου γης και πατρις ειναι σε προδιδει πολυ ευκολα για την καρεκλα οπως απεδειξε.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Λυπούμαι αλλά αυτο δεν αποτελεί λογο αποσυρσης της εμπιστοσυνης μου, ουτε καν ασκησης κριτικης.

Και εγώ λυπούμαι γιατί αντί της αναμενόμενης απογείωσης έχουμε το εξής : Τρόικα: Αν δεν κλείσετε ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ, δόση δεν έχει!

Ας μην λησμονούμε βέβαια  ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης-εξυγίανσης των αμυντικών βιομηχανιών και της μεταλλευτικής ΛΑΡΚΟ συνιστούν μνημονιακή δέσμευση από το 2011, η οποία επικαιροποιήθηκε εφέτος και προβλέπει ότι θα πρέπει να υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μπα.
Κωστής Μπακογιάννης μετά τύπε.
Για Κυριακο πιστευα, αλλά οι πληροφοριες μου τωρα αυτο λενε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω πχ αμα ειχα συνεργατη τον γεωργιαδη θα ηξερα οτι μια μερα οταν το καραβι βουλιαξει αυτος ο ανθρωπος θα φροντισει απο πριν να με εγκαταλειψει

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κοιτα εχει καλο λογο και ειναι ευστροφος και διαβασμενος και του βγαζω και το καπελο στο οτι ειναι και [size=15pt]εργαζομενος [/size]ΑΛΛΑ ειναι πουστρα στο αλλο... οπου γης και πατρις ειναι σε προδιδει πολυ ευκολα για την καρεκλα οπως απεδειξε.  ;)
Τί εργαζόμενος είναι βρε μαλάκα; Διευθυντής του εκδοτικού οίκου που κληρονόμησε από τον μπαμπά και την μαμά είναι, από τα 18 του!!!! :idiot: :uglystupid:

Περισσότερο έχει δουλέψει ο Τατσόπουλος!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Γέλα... Από το 1 δις έσοδα του home porting της κρουαζιέρας τρως φέτος και θα τρως τα επόμενα χρόνια. Αλλά δεν περιμένω να καταλάβει τι σημαίνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ κάποιος που συγχωρούσε τον Αντρέα που τον κατέκλεβε επειδή του έλεγε "Λαέ της Ελλάδας" από το μπαλκόνι και του έδινε κόκκινο γαρίφαλλο η μικρή Αννούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom