EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.526
- Πόντοι
- 17.885
Αν ήταν ζωντανός και ακμαίος σήμερα (υποθετικό σενάριο) το ΠΑΣΟΚ θα χε πάρει τις εκλογές (ευρωεκλογές/ εθνικές) με 10μονάδες διαφορά!
τον μητσοτάκη το 93 τον είχε κάνει μια χαψιά, μέσα σε 3 χρόνια ανετρεψε διαφορά 10 μονάδων, ενώ ήταν στα βαθιά του γεράματα και άρρωστος.Αν ήταν ζωντανός και ακμαίος σήμερα (υποθετικό σενάριο) το ΠΑΣΟΚ θα χε πάρει τις εκλογές (ευρωεκλογές/ εθνικές) με 10μονάδες διαφορά!
τον μητσοτάκη το 93 τον είχε κάνει μια χαψιά, μέσα σε 3 χρόνια ανετρεψε διαφορά 10 μονάδων, ενώ ήταν στα βαθιά του γεράματα και άρρωστος.
αστα αυτα εσι ποτιζε να μεγαλωσουνε τα φυταΜεχρι τον Αντρεα Παπαντρεου ολη η οικογενεια μου και οι συγγενεις ημασταν ΠΑΣΟΚ. Ο Σιμητης με εκανε να ψηφησω πρωτη και τελευταια φορα ΝΔ. Και ο Καραμανλης με εστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ.
αν και δεν εχω την καλυτερη αποψη για τον αντρεα,δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια με τον βρυκολακα των χανιων....Αλλη κλαση ο ANDREW.... ;)τον μητσοτάκη το 93 τον είχε κάνει μια χαψιά, μέσα σε 3 χρόνια ανετρεψε διαφορά 10 μονάδων, ενώ ήταν στα βαθιά του γεράματα και άρρωστος.
Αν ήταν ζωντανός και ακμαίος σήμερα (υποθετικό σενάριο) το ΠΑΣΟΚ θα χε πάρει τις εκλογές (ευρωεκλογές/ εθνικές) με 10μονάδες διαφορά!
Το πιο σωστο πραγμα... ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.....
Να σου πω φιλαράκι...
Μήπως είσαι δεξιός??
Τον κάθε πολιτικό θα τον κρίνουμε στην εποχή του....Αλλες οι συνθηκες 1981-1996 και άλλες οι τωρινές.Ο Α.Παπανδρεου ήταν ενας πολύ χαρισματικός άνθρωπος,με εκπληκτική παιδεια και σαγήνευε το λαο.Σαν τέτοιος,ειχε και ελαττώματα,και πάθη και αδυναμίες.Το έργο του θα κριθεί μετά απο χρόνια,όταν δεν θα ζουν οι πρωταγωνιστές της εποχής του και δεν θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση.
Ο Σημίτης δεν πέτυχε και λίγα,εδω που τα λέμε....Ηταν ηγέτης άλλης στόφας,αλλου βεληνεκούς.Σαφέστατα ηταν ο καλύτερος για την εποχή του...Οπως και ο Καραμανλής για την δική του...
Παιδιά,αν εμφανισθεί πάλι ηγέτης με τα προσόντα ενός Καραμανλή η ενός Παπανδρέου,θα το καταλάβουμε,μην ανησυχείτε....Προς το παρόν,βολευόμαστε με οτι έχουμε....
οχι ειμαι δεξιοχειρας, παει μονο του το χερι δεν το ελεγχο...
γενικα...πρεπει να εισαι πολυ πορωμενος για να αρνηθεις τον Ανδρέα...
πρεπει να εισαι πολυ πορωμενος για να αρνηθεις τον Ανδρέα...
Και το Στάλιν ή το Χίτλερ δεν μπορείς να τους αρνηθείς. Ήταν κι αυτοί σπουδαίοι; Δεν λέω πως ήταν Χίτλερ ο μακαρίτης. Η υπερβολή ήταν σκόπιμη για να δείξω πως το μέγεθος σου στην ιστορία δεν είναι πάντα αντίστοιχο με τη θετική προσφορά σου αλλά ενίοτε και με την αρνητική ή τις όποιες άλλες υπερβολές
Αυτο που δεν θα συγχωρησει ποτε η ιστορια στον Ανδρεα ειναι οτι επειδη ηταντο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής...πως ένας τόσο λαμπρό μυαλό,με τόσο λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα κατάστρεψε εν τελει την ελλάδα...παγκόσμια πρωτοτυπία ...ένας καθηγητής του ucal,berkeley να γίνει πρωθυπουργός και να διαλύσει μια χωρα?παραθέτω λόγο του Stiglitz....ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΟΒΑΡA... ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ...ΌΧΙ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΕΣ...ΒΡΙΣΙΈΣ ΚΛΠ....ΑΣΌΒΑΡΟΙ ΝΑ ΑΠΌΣΧΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ....
διευκρινίζω επίσης κάτι για τον εαυτό μου..προέρχομαι από οικογένεια φανατικά στον χώρο του πασοκ...ο πατέρας μου και ο θείος μου είχαν φυλακιστεί επί χούντας ως meli σημαντικής αντιστασιακής οργάνωσης....αλλα όταν βγήκα στο εξωτερικό μου άνοιξαν τα μάτιa...
άτυχα παραδείγματα, δεν το χεις!
Άμα είσαι πορωμένος θαυμεστής του, φυσικά και σου φαίνονται άτυχα. Σε είχα προλάβει και είχα αναφέρει πως υπερβάλω σκόπιμα, αλλά δεν σου έφτανε.