psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Παοκ ειναι ο φιλος η Λαρισα?
η μήπως ΑΕΚ?...υπάρχει και το γκολ του Καραγκιοζόπουλου,το 89 δεν ήταν?
Παοκ ειναι ο φιλος η Λαρισα?
Ναι αλλα τοτε οικουμενικη δεν ειχαμε?η μήπως ΑΕΚ?...υπάρχει και το γκολ του Καραγκιοζόπουλου,το 89 δεν ήταν?
200.000 dollars ήταν παίκτη μου - μην τα παραλες.πριν κοιμηθείς,μην ξεχάσεις να φιλήσεις το εικόνισμα του Κουτσόγιωργα,που έχεις κάτω από το μαξιλάρι σου...αυτός γάμησε τη ΝΔ και έδωσε σε όλους μας 3 αμάξια(και στον εαυτό του 2 εκ δολλάρια)
200.000 dollars ήταν παίκτη μου - μην τα παραλες.
Γιώργο? Όχι ρε φίλε - δε μας λυπάσαι, με το συμπάθιο δηλ.είμαι σε δίλημμα είτε να ψηφίσω μπουτάρη,μάνο κλπ για να τιμωρήσω με την ψήφο μου είτε
να ψηφίσω γιώργο
Ήταν τόσο? Πόσο έχω γεράσει ρε μάγκα, δε θυμάμαι. Τεσπα - τι μου θύμησες τώρα, συμμορία ήταν τα πουσταριά - Τόμπρας κλπ.2εκ ήταν ο Κουτσονόμος,σίγουρα...σιγά μην έπαιρναν τα λαμόγια 200 χιλ μόνο(επί 150 το δολάριο δηλαδή 30 εκ δρχ!!!)
Α ρε κουφαλες αριστεροδεξιοι ανοιξατε τις καρδουλες σας και βγαζετε το μαυρο απο μεσα αυτο ειναι πολυ καλο , αλλα εχετε το νου σας γιατι εαν δαγκωσετε την γλωσσα σας μην δηλιτιριαστιτε ,
και τωρα κουιζ .
σε πιου κομματος συνεδριο το 1997 επιασαν δυο νεους τοτε πολιτικους με τα μπουρνουζακια ??????????????????????????? χαχαχαχα
τουλαχιστον ο σκατογερος γαμουσε ........χαχαχαχαχχα
Α ρε κουφαλες αριστεροδεξιοι ανοιξατε τις καρδουλες σας και βγαζετε το μαυρο απο μεσα αυτο ειναι πολυ καλο , αλλα εχετε το νου σας γιατι εαν δαγκωσετε την γλωσσα σας μην δηλιτιριαστιτε ,
και τωρα κουιζ .
σε πιου κομματος συνεδριο το 1997 επιασαν δυο νεους τοτε πολιτικους με τα μπουρνουζακια ??????????????????????????? χαχαχαχα
τουλαχιστον ο σκατογερος γαμουσε ........χαχαχαχαχχα
Ιδεολογικα αδυνατο αν σκεφτεις οτι ο σιμητης ανηκε στη γενια των εξυγχρονιστων μαζι με βενιζελο,δηλαδη πιο κοντα στις θεωριες του φιλελευθερισμου,ελευθερης αγορας και τα συναφη...Δηλαδη πιο κοντα στη ν.δ...Οσο για το συριζα,φυγε οσο προλαβαινεις...Λειτουργει παρασιτικα... ;)Μεχρι τον Αντρεα Παπαντρεου ολη η οικογενεια μου και οι συγγενεις ημασταν ΠΑΣΟΚ. Ο Σιμητης με εκανε να ψηφησω πρωτη και τελευταια φορα ΝΔ. Και ο Καραμανλης με εστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ.