aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
+1000000000000000000000000000Ο Ανδρέας ήταν με διαφορά ο πιο έξυπνος πολιτικός της Ελλάδας, ίσως και ένα από τα καλλίτερα μυαλά που έχουν περάσει γενικά από τη χώρα αυτή. Τώρα τα προσόντα του ο καθένας τα χρησιμοποεί όπως θέλει αυτός. Ας πούμε στην Μυθολογία δυνατός ήταν ο Ηρακλής δυνατός και Πιτυοκάμπτης. Ο Παπανδρέου διάλεξε να γίνει πιτιοκάμπτης και να ξεσκίσει αυτή την έρμη χώρα που είχε την αφέλεια να τον πιστέψει και να τον εμπιστευτεί και η οποία έκτοτε παραμένη "ξεσκισμένη" και χωρίς ελπίδα ανάνηψης φοβάμαι.
Γιατί το έκανε, που να ξέρει κανείς. Προφανώς αυτό του άρεσε και είχε την ικανότητα [λόγω εξυπνάδς] και την ευκαιρία [λόγω ονόματος]να το κάνει. Και ακριβώς επειδή ήταν πολύ έξυπνος δεν είχε την διαλιολογία πως δεν καταλάβαινε τί έκανε. Καταλάβαινε πάρα πολύ καλά πως συνειδητά κορόιδευε, με προκλητικό μάλιστα αμοραλισμό, το λαό που τον άκουγε σα χάχας.
Για να δώσω πάντως μια πιθανή ερμηνεία, η πρώτη του γυναίκα, μια Ελληνοαμερικανίδα ψυχίατρος της οποίας προϋπήρξε ασθενής άφισε μετά το θάνατο του κάτι υπονοούμενα για κάποια ψυχική διαταραχή. Μπορεί και να ήταν η κακία της "πρώην", αν και η γυναίκα φαινόταν σοβαρή και συγκρατημένη, οπότε αν είχε δίκιο αυτό εξεγεί αρκετά.
Κατι φιλοι ψυχιατροι απο τα τελη το '70 μου το λεγανε αλλα εγω
Η αποψη μου εμενα ομως ειναι, εδω και χρονια οτι ηταν ενας κοινος απατεωνας χωρις καμια προσωπικη ηθικη (δειτε τι ελεγε στον Καραμανλη
την μια μερα και την αλλη καλεσε τον Σαρτζ για προεδρο) με φοβερη γοητεια ομως.
Αν αντι μια δεξια χουντα ειχαμε μια αριστερη χουντα το '74
δεν ειχε προβλημα να φτιαξη ενα δεξιο ΠΑΣΟΚ για να κυβερνηση
τους αφελεις ιθαγενεις!