Επισκέπτης
Με ξέρεις,παπαζόλ.Κάτι μου λέει ότι εσένα σε ξέρω...
Με ξέρεις,παπαζόλ.Κάτι μου λέει ότι εσένα σε ξέρω...
Υπό κανένα,ούτε επί βασιλείας,ούτε επι βασιλευομένης δημοκρατίας,ούτε επί χούντας,ούτε επί κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Όλοι όμως πάνε μπροστά με δημοκρατικές διαδικασίες,προφανώς λοιπόν δεν σου φταίει το πολίτευμα.......
Εσύ επέλεξες την φυγή,ασχολήσου με την καγκελάριο Μέρκελ λοιπόν κ άσε τα + κ τα - στις παπαριές του Λάκη.++++++++++++++++++++++++++++
Μάγκες, είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της Ελλάδας!
Γι αυτό ακριβώς το ΠΑΣΟΚ κατέστρεωε ολοκληρωτικά τη χώρα!
Γι αυτό ακριβώς δεν έχει τη δυνατότητα (και να ήθελε), να τη σώσει.
Μπράβο Λάκη!
όντως σκατά σε όλους τους ΠΑΣΟΚους και ειδικά στον Ανδρέα.
καλησπερα στεφανε
καιρο εχω να σε δω..
δεν είναι θέμα δημοκρατίας ή δικτατορίας.Επομένως η λύση είναι η πραγματική Δημοκρατία, γιατί το καθεστώς αυτό μόνο Δημοκρατία δεν ήταν.
Στο οποίο βυζάντιο περνούσε λαμπρά ο λαός ναι....Το Βυζάντιο επί 1100 χρόνια είχε δημοκρατία ;;;;;;;
Αντιθέτως δημοκρατίες λέγονται και οι αφρικανικές.
Και η κινα.Και η κουβα.
άλλο ένα +++++++++++++Το Βυζάντιο επί 1100 χρόνια είχε δημοκρατία ;;;;;;;
Και η κινα.Και η κουβα.
Ψηλούλη κι εσύ εδώ;Τώρα που φεύγω;Ευτυχώς που δυναμίτισα λίγο την κουβέντα,γιατί ο ψηλός Λάκης μόνο με το καμάκι ασχολιόταν.Δε φοβάμαι όμως,είναι ο σύντροφος μέσα.Devil γερά!++++++++++++++++++++++++++++
Μάγκες, είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της Ελλάδας!
Γι αυτό ακριβώς το ΠΑΣΟΚ κατέστρεωε ολοκληρωτικά τη χώρα!
Γι αυτό ακριβώς δεν έχει τη δυνατότητα (και να ήθελε), να τη σώσει.
Μπράβο Λάκη!
όντως σκατά σε όλους τους ΠΑΣΟΚους και ειδικά στον Ανδρέα.
Το Βυζάντιο επί 1100 χρόνια είχε δημοκρατία ;;;;;;;
Και η κινα.Και η κουβα.
με την Άνγκελα μαγειρεύουμε τη δημιουργία των νέων γκλίσγκσμπουργ που θα σώσουνε για άλλη μια φορά την Ελλάδα!Εσύ επέλεξες την φυγή,ασχολήσου με την καγκελάριο Μέρκελ λοιπόν κ άσε τα + κ τα - στις παπαριές του Λάκη.
Φυγά,ε φυγά!!!
κοντούλη!!!!!Ψηλούλη κι εσύ εδώ;Τώρα που φεύγω;Ευτυχώς που δυναμίτισα λίγο την κουβέντα,γιατί ο ψηλός Λάκης μόνο με το καμάκι ασχολιόταν.Δε φοβάμαι όμως,είναι ο σύντροφος μέσα.Devil γερά!
Λυπάμαι αλλά η ονειρωξή σου δεν θα πραγματοπιηθεί και το ξέρεις....με την Άνγκελα μαγειρεύουμε τη δημιουργία των νέων γκλίσγκσμπουργ που θα σώσουνε για άλλη μια φορά την Ελλάδα!
με τον Αντώνη πρωθυπουργό (αν το θέλει) και τα κουμμούνια στον πάτο του Αιγαίου καθώς θα έχουν ρότα τα ξερονήσια!
κλάψε.
αχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχα
Να φτιάξουμε ένα θρέντ(αν δεν υπάρχει) και για τον "Εθνάρχη" να βρίζω όλη μέρα.Αλλά τον πατέρα του μικρού θεούλη ΓΑΠ,ποτέ! Καληνύχτα ψηλούληδες.κοντούλη!!!!!
πού πας ρε?
κάτσε λίγο να βρίσουμε παρέα τον λαοπλάνο!
ή είσαι παιδί της αλλαγής?
η δημοκρατία όντως εκεί γεννήθηκε.Σου απάντησα και δεν μου απάντησες.
Διαχρονικά στην κορυφή είναι η αρχαία ελλάδα που είναι η μήτρα του Δυτικού Πολιτισμού. Εκεί γεννήθηκε η Δημοκρατία γενικά...
όχι ρε κοντούλη!Να φτιάξουμε ένα θρέντ(αν δεν υπάρχει) και για τον "Εθνάρχη" να βρίζω όλη μέρα.Αλλά τον πατέρα του μικρού θεούλη ΓΑΠ,ποτέ! Καληνύχτα ψηλούληδες.
η δημοκρατία όντως εκεί γεννήθηκε.
όμως θα συμφωνήσω με Λάκη και πάλι.
πού μεγαλουργήσαμε ήταν το ερώτημα.
επί βυζαντινής αυτοκρατορίας λοιπόν είχαμε την μεγαλύτερη έκταση.
και φυσικά και ο Μ.Αλέξανδρος είχε μεγαλουργήσει και δεν βγήκε από εκλογικό αποτέλεσμα....
εν τέλει οι έλληνες μεγαλουργούμε παντού, εκτός από ΠΑΣΟΚικές κυβερνήσεις.
1.Λυπάμαι αλλά και στο παρελθόν άλλα πιστεύατε κι άλλα έγιναν!1.Λυπάμαι αλλά η ονειρωξή σου δεν θα πραγματοπιηθεί και το ξέρεις....
κλάψεεεεεεεεεεεεε!!!!
2.Υπηκοότητα πήρες ή ακόμα ως μετανάστης λογίζεσαι;;;
μπορεί.Το πόσο μεγαλουργεί ένα έθνος εξαρτάται από την εδαφική επικράτεια; Και όχι απο το τι συμβαίνει εντός της όποιας εδαφικής επικράτειας;
Μπορεί να συγκριθεί η γέννηση ενός ολόκληρου Πολιτισμού με οτιδήποτε άλλο;
Να φτιάξουμε ένα θρέντ(αν δεν υπάρχει) και για τον "Εθνάρχη" να βρίζω όλη μέρα.
Σου απάντησα και δεν μου απάντησες.
Διαχρονικά στην κορυφή είναι η αρχαία ελλάδα που είναι η μήτρα του Δυτικού Πολιτισμού. Εκεί γεννήθηκε η Δημοκρατία γενικά...