Υπάρχουν και άλλοι πιο ψηλά πάνω από τον Σβαμπ στην ιεραρχία, αλλά λέω να μην ξεφύγουμε πολύ... εδώ αρκετοί αρνούνται να δεχτούν τι ακριβώς ενορχηστρώθηκε το 2020-2021.
Σίγουρα είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος το 100% της ατζέντας, αν και αρκετά (ας πούμε το 80-90%) έχουν περιγραφεί στη Μπλε Βίβλο που κοσμεί το γραφείο του Κούλη.
Το αφήγημα ότι η Κίνα είναι σύμμαχος της Δύσης δεν με βρίσκει σύμφωνο... τα ίδια λέγανε και για την Ρωσία πριν 10+ χρόνια (η ΝΔ ήταν συναδελφωμένη με το κόμμα του Πούτιν):
Συμμάχους πέραν των ορίων της Ε.Ε. αναζητεί εσχάτως η Νέα Δημοκρατία. Στη λογική αυτή, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημ. Αβραμόπουλος μετέβη στη Μόσχα όπου σε μία κίνηση στρατηγικής σημασίας, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το «αδελφό» κόμμα «Ενωμένη Ρωσία». Κατά την παραμονή του στη ρωσική...
www.kathimerini.gr
Συνοπτικά αυτό που θέλω να πω ότι οι BRICs είναι μια ανερχόμενη συμμαχία (στυλ ΕΟΚ των 70s/80s), με δήθεν αντισυστημικό αφήγημα/μανδύα («έξω το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του θανάτου»).
Όμως οι BRICs είναι ξεκάθαρα εκτελεστικός βραχιόνας του WEF και της BlackRock (το αρχι-Ιερατείο του ESG/SDG):
The leaders recognize the importance of implementing the SDGs in an integrated and holistic manner and highlight the SDG Summit in September 2023 and the Summit of the Future in 2024 as “significant opportunities for renewing international commitment” to the 2030 Agenda. BRICS Chair Cyril Ramaphosa,
sdg.iisd.org
Οπότε ξέχνα αυτά που λένε πολλοί «η Κίνα έχει ανάγκη την Δύση για τις εξαγωγές της, δεν θα μας πουλήσει». Τα ίδια και η Ινδία. Τέτοιες γεωπολιτικές αναλύσεις είναι εντελώς αφελείς, όσο αφελής είναι όποιος πίστεψε ότι με 2 βδομάδες λοκντάου θα εξαφανιζόταν ο ιός.
Προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ τύπους που πάνε από κουβά σε κουβά (COVID, Ουκρανία και οσονούπω Ταϊβάν).
Ό,τι λένε αυτοί, πίστεψε ότι θα γίνει το αντίθετο. 4,5 χρόνια ακολουθώ αυτή την τακτική και δεν έχω πάει καθόλου κουβά, αντιθέτως είμαι πολύ καλά και στην υγεία μου και οικονομικά.
Αν τους άκουγα, τώρα μπορεί να μην ζούσα και να μην κάναμε αυτό τον διάλογο...
Όπως και να έχει, η αποδολαριοποίηση πρέπει να γίνει για να φέρουν το CBDC, δεν γίνεται αλλιώς.
Στην Αμερική ούτε καν υποχρεωτικά POS δεν έχουν (όπως εμείς), πόσο μάλλον να τους πείσεις να δεχτούν CBDC.
Άρα ο μόνος τρόπος να τους γονατίσεις είναι να κάνεις το νόμισμα χαρτοπετσέτα Βαϊμάρης... και αυτό θα πονέσει ΠΟΛΥ.
Πιστεύω η BlackRock έχει πλήρη γνώση των παραπάνω και για αυτό ξεκίνησε ένα καινοφανές ETF τελευταία. Για να dumpάρουν δολάρια και να πάνε σε σκληρά assets.
Άπαξ και ο Σβαμπ δώσει το ΟΚ στην Κίνα να επιτεθεί στην Ταϊβάν και να γίνουν Νο1 οικονομία με την TSMC, αυτό ακριβώς θα γίνει.
Αυτό ακριβώς πιστεύω ότι έγινε και με την Ουκρανία, ο Σβαμπ έδωσε εντολή στον Πούτιν (αχυράνθρωπος), γιατί η COVID παράνοια είχε αρχίσει να φθίνει αρχές του 2022 αν θυμάσαι και το Great Reset (ακριβά τρόφιμα/καύσιμα/ενέργεια -> προώθηση ΑΠΕ/εντομοφαγίας) έπρεπε να συνεχιστεί θυσιάζοντας την Ουκρανία ως γεωπολιτικό πιόνι/χρήσιμο ηλίθιο.
Βλέπεις ότι και η Ουκρανία δεν τραβάει πλέον, κούρασε. Είναι σαν σειρά του Netflix με πολλαπλά επεισόδια. Πόσο καιρό να κρατήσει το ίδιο επεισόδιο; Ο τηλεθεατής NPC του Current Thing θα βαρεθεί και θα αλλάξει κανάλι!
Αλλά ο κόσμος είναι ηλίθιος και προτιμάει να βρίζει τον αχυράνθρωπο (λες και ανέβηκε μόνος του στην εξουσία):
Για μένα δεν κολλάει να δηλώνεις «Δημοκράτης» και να κάνεις παρέα με «Φασίστες» (έστω και για πλάκα όπως λες)... βγάζει νόημα όμως αν είναι μια κομπανία όλοι. «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι». ;-)
Θα το παραδεχτούν ποτέ; Δεν νομίζω, δεν έχουν καμία υποχρέωση να μας πουν αν συνωμοτούν στα κρυφά στα πλαίσια μιας νέας μοιρασιάς του κόσμου. Πάρε εσύ τα φιλέτα της Ουκρανίας, θα πάρω κι εγώ την συνέχιση του Great Reset = win-win situation