BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.852
- Πόντοι
- 3.556
* αμφισβητήσιμη
Η Γερμανία φίλτατε ήθελε πράσινα άλογα και ηλεκτρικά ΙΧ, ενώ έχει αδιαμφισβήτητο leadership στα θερμικά ΙΧ!Ακριβώς. Κάποτε είχε πρόβλημα μόνο ο νότος. Τώρα αρχίζει να έχει πρόβλημα η ΕΕ όλη.
Άμα δει κανείς το κόστος δανεισμού κι εξυπηρέτησης χρεών καταλαβαίνει, ότι η επόμενη κρίση θα πιάσει και τη Γερμανία και τη Γαλλία και όλη την υπόλοιπη ΕΕ μαζί.
Δεν έχει σχέση ο Γερμανός πολίτης με την Γερμανική κυβέρνηση και την επιρροή της στην Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομία.
Άλλο η διαχείριση των πολιτών άλλο οι πολιτικές και οι αποφάσεις της Γερμανίας σε θέμα της επάρκειας ενέργειας.
Ο Έλληνας είναι αμόρφωτος οικονομικά δεν τον ενδιαφέρει...γιατί ο Αντρέας (ο κύριος υπεύθυνος για την βλαχοποίηση του Έλληνα) τον έμαθε ότι για κάθε σου ανάγκη έχουμε και ένα επίδομα ή ένα δάνειο. Αρκεί να ψηφίζεις εμάς.
Αυτό μας κυνηγά μέχρι και σήμερα. Μην πας μακρυά το βλέπουμε και στην ''δεξιά'' διακυβέρνηση χρόνια τώρα. Ακριβά καύσιμα? πάρε επίδομα....ακριβή εφοδιαστική αλυσίδα...πάρε και άλλο επίδομα...ακριβή ενέργεια???? δε χρειάζεσαι καν επίδομα..θα πληρώσουμε κατευθείαν στα τιμολόγια εμείς...
έχει φτάσει το χρέος 500 δις και εμείς ακόμα κόβουμε επιδόματα...δεν έχουμε καμία πραγματική πολιτική.
Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε δεξιά κυβέρνηση που εφαρμόζει κουμουνισμό.....
Η Γερμανία φίλτατε ήθελε πράσινα άλογα και ηλεκτρικά ΙΧ, ενώ έχει αδιαμφισβήτητο leadership στα θερμικά ΙΧ!
Τα ηλεκτρικά ΙΧ τα σπρώχνει το Νταβός για να ρίξει την Δύση και να ανεβάσει την Κίνα... μιλάμε για γεωπολιτικό 4D chess που ελάχιστοι είναι σε θέση να διαβάσουν σωστά.
Μάντεψε που θα πάει το ευρώ αν αποβιομηχανιστεί εντελώς η Γερμανία... μόνος του θα παρακαλάει ο κόσμος να ξαναγυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα και γιατί όχι, να συνάψουμε συμφωνίες και με την ανερχόμενη δύναμη των BRICs.
Όσο ο ΝΔούλος έχει μπουκωμένο το στόμα σαν πουτάνα στην Φυλής με χρήμα ΕΣΠΑ, μην περιμένεις προκοπή. ;-)
Μόνο με γερό κραχ επιπέδου Βαϊμάρης θα ισιώσει...
Πράγματι μιλάμε για άλλη (προτεσταντική) κουλτούρα.Τη Γερμανία την ξέρω καλά. Την έχω ζήσει. Οι Γερμανοί είναι ταπεινοί και μετρημένοι στα έξοδα τους. Πλούσιοι και φτωχοί.
Καμία σχέση με εμάς. Τόσες κρίσεις περάσαμε, κι ακόμη δεν έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο εδώ, να μετράει κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα, τι ξόδεψε που, και πόσος ήταν ο ΦΠΑ και οι άλλοι φόροι στα έξοδα του.
Στη Γερμανία έχω γνωρίσει αρκετούς που το κάνουν κάθε μέρα, για όλο το μήνα, για όλο το χρόνο.
Έχουμε πολλά να μάθουμε εδώ εμείς ακόμη για να μην μπερδεύουμε το «έξω καρδιά» με το «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας».
:-)
Αυτό για τον Καντάφι το ήξερα (βέβαια "φασίστα" τον ανεβοκατέβαζαν), για τον Στρος Καν και το ευρώ όχι.Είναι πολλές οι πτυχές του θέματος. Αυτή η συζήτηση γίνεται δύσκολη γραπτά.
Ο Στρος Καν ήθελε το 2010 να γίνει το Ευρώ επίσημο νόμισμα για δανειακές υποχρεώσεις και για τη διαπραγμάτευση συμβολαίων πρώτων υλών (π.χ. πετρέλαιο, ουράνιο, χρυσός)
Ο Καντάφι το 2010 ήταν σε αγαστή συνεργασία με τον Στρος Καν και ήθελε να φτιάξει το «Άφρο» ως ενιαίο νόμισμα για την Αφρική, που να είναι καλυμμένο από αποθέματα χρυσού, και να μην υπόκειται του συστήματος των τοκισμών και ανατοκισμών, όπως το υπαγορεύει ο μουσουλμανικός νόμος.
Και κάποιοι έπρεπε να τους εξηγήσουν, ότι η «αγιότητα» του δολαρίου δεν είνσι αμφισβητίσημη, και υπάρχει λόγος που το δολάριο γράφει «In God We Trust»
Άστο, είναι μεγάλη ιστορία. Θα ξεχάσουμε τον Αντρέα και θα μπερδευτούμε με θέματα παγκοσμιοποίησης και μυστικισμού.
Η Γερμανία φίλτατε ήθελε πράσινα άλογα και ηλεκτρικά ΙΧ, ενώ έχει αδιαμφισβήτητο leadership στα θερμικά ΙΧ!
Τα ηλεκτρικά ΙΧ τα σπρώχνει το Νταβός για να ρίξει την Δύση και να ανεβάσει την Κίνα... μιλάμε για γεωπολιτικό 4D chess που ελάχιστοι είναι σε θέση να διαβάσουν σωστά.
Μάντεψε που θα πάει το ευρώ αν αποβιομηχανιστεί εντελώς η Γερμανία... μόνος του θα παρακαλάει ο κόσμος να ξαναγυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα και γιατί όχι, να συνάψουμε συμφωνίες και με την ανερχόμενη δύναμη των BRICs.
Όσο ο ΝΔούλος έχει μπουκωμένο το στόμα σαν πουτάνα στην Φυλής με χρήμα ΕΣΠΑ, μην περιμένεις προκοπή. ;-)
Μόνο με γερό κραχ επιπέδου Βαϊμάρης θα ισιώσει...
Κοροϊδεύαμε τους Γερμανούς γιατί πιστεύαμε ότι δεν παράγγελναν ολο τον κατάλογο επειδή ήταν φτωχοί. Πολύ αργότερα θα καταλάβαινε ο βλάχος ο Έλληνας ότι τα ιδανικά στη ζωή δεν είναι να φλεξάρεις το κροκοδειλάκι και να είσαι 20 κιλά υπέρβαρος για να την πεις στους άλλους.
Το παίζαμε έξυπνοι επειδή είχαμε αυτοκίνητα και οι άλλοι πήγαιναν με μετρό (λέμε τώρα) και δεν είχαμε καταλάβει ότι η οικονομία μας βασιζόταν στη διαφθορά και την εσωστρέφεια και σύντομα θα κατέρρεε.
Δεν είναι έτσι ακριβώς.Δεν το πιασα αυτό με το Νταβός. Το Νταβός *είναι* η Δύση. Προφανώς και δε προωθεί ηλεκτρικά ΙΧ της Κίνας.
Απλά, Ευρώπη και Αμερική έχουν μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα γιατί παρότι έκαναν το πρώτο βήμα (Tesla), μετά δεν επένδυσαν σε αυτό (η Γερμανία ούτε ν' ακούσει δεν ήθελε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα).
Οι Κινέζοι έχουν ξεφύγει σε ότι έχει να κάνει με μεταφορές και εμπόριο γενικότερα. Σε τρενα και λιμάνια είναι 20 χρόνια μπροστά.
Τι να κάνουμε, γυρίζει ο τροχός...
Όχι δεν έχω πρόβλημα να παίρνει επίδομα όποιος έχει πραγματική ανάγκη.Ναι, τα επιδόματα είναι μέρος του προβλήματος. Όποιος παίρνει επίδομα για κάτι, έχει να τα παίρνει σε κουπόνια για τρόφιμα, στέγη κλπ. και όχι για ό,τι του κάνει κέφι.
Και να υποχρεώνεται να είναι όντως διαθέσιμος για επανεκπαίδευση και κοινοφελείς εργασίες.
Αυτά δεν αρέσουν στην Ελλάδα. Αυτά αρέσουν στη Γερμανία.
Σαν να λεμε δηλαδη,εσυ θελεις να κλεισουν και οσες επιχειρησεις εχουν επιβιωσει ως τωραΌχι δεν έχω πρόβλημα να παίρνει επίδομα όποιος έχει πραγματική ανάγκη.
Έχω πρόβλημα να βρίσκει το κράτος την εύκολη λύση να δίνει επιδόματα για να καλύψει τις ανεπάρκειες της πολιτικής του. Και μάλιστα από λεφτά που δανείζεται...ούτε καν από τα δικά μας.
Οπότε αντί να κάνει σοβαρή πολιτική κατά των καρτέλ που υπάρχουν στην χώρα...αποφασίζει να επιδοτήσει τα κέρδη τους με τα λεφτά μας.
Αυτό είναι μεγαλύτερο έγκλημα και από τις εγκληματικές πολιτικές του Αντρέα.
Επίσης τα επιδόματα που έλεγα εγώ ήταν αυτά τα παλιά τα καλά τα πασοκικά...επίδομα προπέλας...έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία...επίδομα καθαρού γραφείου και τέτοια.
Νομίζω ότι μια 10ετία υποχρεωτική εργασία (θητεία) στον ιδιωτικό τομέα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους είναι μια καλή αρχή για να ξεβρομίσει ο τόπος
ΠΑΣΟΚ = Πατέρα αναπαυσου συνεχίζω ολοκληρωτική καταστροφή
Like Father Like Son
Ο Πατέρας με τα Δεκεμβριανά και τον Εμφύλιο
Ο γιος με το ΠΑΣΟΚ
Κατσε λιγο,ο Γιωργακης ειχε και τεραστια αντιπληπτικη ικανοτητα,πολιτικος ογλολιθος της χωραςΙσχύει κάπου. Και ο Γεώργιος Παπανδρέου, και ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου επιδόθηκαν σε χαρακτηριστικές μεγαλοστομίες χωρίς αντίκρυσμα, εξυπηρετώντας συνάμα συμφέροντα της Δύσης.
Όχι δεν έχω πρόβλημα να παίρνει επίδομα όποιος έχει πραγματική ανάγκη.
Έχω πρόβλημα να βρίσκει το κράτος την εύκολη λύση να δίνει επιδόματα για να καλύψει τις ανεπάρκειες της πολιτικής του. Και μάλιστα από λεφτά που δανείζεται...ούτε καν από τα δικά μας.
Οπότε αντί να κάνει σοβαρή πολιτική κατά των καρτέλ που υπάρχουν στην χώρα...αποφασίζει να επιδοτήσει τα κέρδη τους με τα λεφτά μας.
Αυτό είναι μεγαλύτερο έγκλημα και από τις εγκληματικές πολιτικές του Αντρέα.
Επίσης τα επιδόματα που έλεγα εγώ ήταν αυτά τα παλιά τα καλά τα πασοκικά...επίδομα προπέλας...έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία...επίδομα καθαρού γραφείου και τέτοια.
Νομίζω ότι μια 10ετία υποχρεωτική εργασία (θητεία) στον ιδιωτικό τομέα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους είναι μια καλή αρχή για να ξεβρομίσει ο τόπος