Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε γιατρέ μου, καταλαβαίνεις τι λέω;

Λέω ότι το συγκεκρκιμένο βιντεάκι είναι μούφα.

Κάποιος τύπος μιμείται τον Ανδρέα και λέει την ατάκα.

Διότι διαφορετικά, όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, θα έβαζε ολόκληρα τα συμφραζόμενα της πρότασης δηλαδή τι προηογούνταν στην ομιλία και τι ακολουθούσε. Μετά θα μπορούσε να απομονώσει την συγκεκριμένη πρόταση.

Επίσης δεν σου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι δεν ακούγεται κανένα χειροκρότημα, καμία επεφημία του πλήθους;

Είναι δυνατόν να πέταξε τέτοια ατάκα ο Ανδρέας και το πλήθος να έμεινε βουβό;

Το βιντεάκι δεν μπορώ να το ακούσω τώρα, γιατί έχω πρόβλημα με το ήχο (μου έχουν πάρει τα μεγαφωνάκια).

Το πως είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το έχω ακούσει μα τα αυτιά μου όμως δεν σου λέει κάτι;
Τα άλλα όλα που ανέφερα τα θυμάσαι; Αυτό πως δεν το θυμάσαι;
Ενίοτε ξέρεις επιλέγουμε να ξεχνάμε κάτι που δεν μας αρέσει, άρα ίσως εσύ όντως δεν το θυμάσαι, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν έχει λεχθεί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έκανα λάθος. Ούτε με πολλή προσπάθεια δεν καταλαβαίνεις εσύ. Λογικό για έναν αμετανόητο ΠΑΣΟΚο.
Δεν γνωρίζω από πού παίρνει τα στοιχεία της η Τράπεζα της Ελλάδος αλλά αφού η έκθεσή της δε συμφωνεί με την Eurostat φαντάζομαι ότι τα παίρνει από άλλη πηγή. Αλλιώς θα συμφωνούσαν οι δύο εκθέσεις.  :idiot:
Τον πίνακα της Τράπεζας της Ελλάδος έκανα μια προσπάθεια να τον βρω χτες στο ίντερνετ, δεν τον βρήκα και δεν ασχολούμαι άλλο. Ξέρεις δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με την έννοια ενός αμετανόητου Πασόκου στο bou. Σου απέδειξα όμως την ύπαρξή της και το τι λέει από το link που ανέβασα με αυτά που διάβαζε ο Καζάκης. Άλλωστε έχεις πολλά χρωστούμενα σε απαντήσεις από εκείνη τη μέρα που σε μπούκωσα με την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε ο γηραιός Καραμανλής και την αντίστοιχη σημερινή του Σαμαρά. Όλο το site κρεμόταν από τα χείλη σου (η ερι σου έγραφε "άντε δε θα απαντήσεις") αλλά σε χάσαμε κάπου στη μετάφραση. Μέχρι να απαντήσεις δε δικαιούσαι δια να ομιλείς (που έλεγε και ο αγράμματος).

Μπουαχασχαχαχαχαχαχαχααχα.

Και άλλη κότα μας προέκυψε στο σάϊτ.

Φυσικά δεν βρήκες κανένα πίνακα της Τράπεζας της Ελλάδος γιατί δεν υπάρχει.

Τώρα τι θέλεις, δεν καταλαβαίνεις ότι και μόνον να ζητάς να γίνει σύγκριση της οικονομικής κατάστασης του 1974 με αυτήν του 2013 είναι άτοπο;

Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοεξευτελίζεσαι και ότι δεν μπαίνω καν στην συζήτηση για να μην σε κάνω και άλλο ρόμπα;

Εκτός και αν το τραβάει ο οργανισμός σου......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 1993

Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) Ανδρέας Παπανδρέου 3.235.017 46,88 +8,27 170 +47
Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Μητσοτάκης                         2.711.737 39,30 -7,59 111 -39

τι να κανουμε σας τσουζει ακομα  :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν απαντας σαν 8χρονο, με τρελαινει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Περιοδεία του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας ανά την Ελλάδα θυμάσαι όμως;

Σε ανοικτό αυτοκίνητο και η Άννα Μαρία να φοράει σιέλ ταγιέρ;

Το ανοιχτό αυτικίνητο προφανώς Αμερικάνικο, το θυμάμαι και τον Κοκό με τη στολή αρχιστρατήγου.
Για το χρώμα του ταγιέρ τώρα ψέματα θα σου πω!

Θυμάμαι όμως τους εορτασμούς της "πολεμικής αρετής των Ελλήνων", την επέτειο της συνριβής των Κ/Σ, περί τα τέλη Αυγούστου με απιστεύτου βαθμού κακογουστιά, αλλά και αυθορμήτη προσέλευση πλήθους κοινού ωστόσο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το βιντεάκι δεν μπορώ να το ακούσω τώρα, γιατί έχω πρόβλημα με το ήχο (μου έχουν πάρει τα μεγαφωνάκια).

Το πως είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το έχω ακούσει μα τα αυτιά μου όμως δεν σου λέει κάτι;
Τα άλλα όλα που ανέφερα τα θυμάσαι; Αυτό πως δεν το θυμάσαι;
Ενίοτε ξέρεις επιλέγουμε να ξεχνάμε κάτι που δεν μας αρέσει, άρα ίσως εσύ όντως δεν το θυμάσαι, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν έχει λεχθεί.

Σιγά ρε.

Και ποιός σου είπε ότι πήγαινα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ για να θυμάμαι τα συνθήματα;

Άσε που δεν ήμουνα καν στην Ελλάδα.

ΥΓ. Ωραίος είσαι όμως. Δεν άκουσες καν το βιντεάκι αλλά αμέσως να μου την πεις.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Το ανοιχτό αυτικίνητο προφανώς Αμερικάνικο, το θυμάμαι και τον Κοκό με τη στολή αρχιστρατήγου.

Θυμάμαι όμως τους εορτασμούς της "πολεμικής αρετής των Ελλήνων", την επέτειο της συνριβής των Κ/Σ, περί τα τέλη Αυγούστου με απιστεύτου βαθμού κακογουστιά, αλλά και αυθορμήτου προσελεύσεως πλήθους κοινού ωστόσο.

Οι εορτασμοί για την πολεμική αρετή γίνονταν επι δικτατορίας στο Παναθηναικό στάδιο δεν ξέρω αν πήγαιναν πιο παλιά.Η παράσταση ξεκινούσε απο μάχη Μαραθώνα και κατέληγε σε Γράμμο-Βίτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Θυμάμαι όμως τους εορτασμούς της "πολεμικής αρετής των Ελλήνων", την επέτειο της συνριβής των Κ/Σ, περί τα τέλη Αυγούστου με απιστεύτου βαθμού κακογουστιά, αλλά και αυθορμήτη προσέλευση πλήθους κοινού ωστόσο.
Όπου Κ/Σ = Κομμουνιστο-συμμορίτες?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Σιγά ρε.

Και ποιός σου είπε ότι πήγαινα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ για να θυμάμαι τα συνθήματα;

Άσε που δεν ήμουνα καν στην Ελλάδα.

ΥΓ. Ωραίος είσαι όμως. Δεν άκουσες καν το βιντεάκι αλλά αμέσως να μου την πεις.

Εγώ λοιπόν και εδώ ήμουν και τη είχα ακούσει, στην τηλεόραση, την ομιλία.

Και το αιτούμενο δεν είναι η γνησιότητα του βίντεο, αλλά η γνησιότητα της ρήσης του "ηγέτη".
Επ' αυτού και γνώμη είχα και την εξέφρασα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λοιπον, για να τελειωνουμε.
Το βιντεο και η φωνη ειναι αληθινα και εχει ειπωθει ετσι ακριβως. Τελος.
Η απαντηση "ειναι μουφα το βιντεο και η φωνη" δεν ειναι αποδεκτή.
Αποδεκτές ειναι οι απαντησεις "ειπωθηκε σε στιγμη κομματικης εντασης" ή εστω "ποτέ δεν εφαρμοσθηκε στην πραξη".
Αυτα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Όπου Κ/Σ = Κομμουνιστο-συμμορίτες?

Την περίοδο της "εθνοσωτηρίου" ο όρος ήτο τόσον διαδεδομένος που τα αρχικά αρκούσαν!
Ας πούμε "Σφαγιασθείς υπό των Κ/Σ"!

Υπήρχαν και άλλα ωραία. Π.χ. "Προελεύσεως παραπετάσματος" σήμαινε προϊόν ανατολικής Ευρώπης. (Από τον όρο "Σιδηρούν παραπέτασμα" του Ουίνστον Τσώρτσιλ.)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η τραγικη κατασταση ενος πασόκου λιγο πριν τα πενήντα, που αντιλαμβανεται οτι ολα οσα πιστεψε επι 35-40 χρονια ηταν ενα παραμυθι χωρις δρακο.
Σεβαστο το απολυτο πολιτισμικο σοκ. Τι να κανουμε ομως.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Σε καίει;

Εσύ είπες ότι δεν ασχολείσαι:

Ξέρεις δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με την έννοια ενός αμετανόητου Πασόκου στο bou.

Ξέρεις πολύ καλά ότι σε πάω πίπα κώλο όποτε θέλω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Την περίοδο της "εθνοσωτηρίου" ο όρος ήτο τόσον διαδεδομένος που τα αρχικά αρκούσαν!
Ας πούμε "Σφαγιασθείς υπό των Κ/Σ"!

Υπύρχαν και άλλα ωραία. Π.χ. "Προελεύσεως παραπετάσματος" σήμαινε προϊόν ανατολικής Ευρώπης. (Από τον όρο "Σιδηρούν παραπέτασμα" του Ουίνστον Τσώρτσιλ.)
Εχω δει διάφορα εδω στην πελοποννησο.
Ας πούμε επιτυμβιες στηλες με σειρα ονοματων και απο κατω "εκτελεσθεντες υπό των εχθρων της Πατρίδος". Αρκούσε και αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom