Νέα

Γνώμες για Αγγλικά στην Ευρωδιάσταση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Αγαπητοί συνφορουμίτες έχετε κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών?
αυτό που ειναι στην Χαλκοκονδυλη στην πλατεία Κανιγγος το γνωστό
έχει και αλλού βέβαια αλλά εμενα αυτο με βολέυει

σκέφτομαι να αρχίσω ξανα αλλά βιάζομαι να αποφασίσω γιατι τα τμήματα κλείνουν όπου ναναι!

ξεκινώντας από μέσω επίπεδο και για πρόγραμμα 8μηνο για να δώσεις για το lower του Mitsigan οι τιμές είναι λογικές και συμβαδίζουν με την οικονομική κρίση.

600+75 η εγγραφη+τα βιβλία

πέρα από το οικονομικό γίνεται δουλειά ή είναι ''super market''?

γενικώς τι πιστεύετε?

ευχαριστω εκ των προτέρων !

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπητοί συνφορουμίτες έχετε κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών?

σκέφτομαι να αρχίσω ξανα αλλά βιάζομαι να αποφασίσω γιατι τα τμήματα κλείνουν όπου ναναι!

ξεκινώντας από μέσω επίπεδο και για πρόγραμμα 8μηνο για να δώσεις για το lower του Mitsigan οι τιμές είναι λογικές και συμβαδίζουν με την οικονομική κρίση.

γενικώς τι πιστεύετε?

δεν ξερω για τη σχολη και δε θα σου πω τιποτα για τα φροντιστηρια, θα σου πω ομως πως λαθος πτυχιο διαλεξες, τι να το κανεις το lower? σκοπευεις να διοριστεις στο δημοσιο? αν οχι τοτε ξεχνα το, ελληνιδα με προφισενσι με φοβερο βαθμο (ποιο λοουερ λεμε) και στην αυστραλια δε της το "αναγνωριζουν" ουτε για δουλεια ουτε για σπουδες :uglystupid:  φερε μας εξετασεις στο Ι.Ε.L.T.S  της λενε :o θα δωσεις για το I.E.L.T.S :uglystupid:  δεν εχουν τετοιο τμημα? 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Ακόμα και φροντιστήριο στο bourdela θα βρίσκουμε!!!!!Αυτά είναι!!!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Μην σας πώ ν ανοίξουμε μπορδέλο που θα λειτουργεί και καλά σαν φροντιστήριο ξένων γλωσσών για φετιχ με καθηγήτριες, μαθήτριες

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κάνω φίλε εγώ Γαλλικά στην Ευρωδιασταση 6μηνο υπερεντατικό από το μηδέν υποτίθεται ότι δίνεις το Δεκέμβρη για το Delph το αντίστοιχο Lower..Από την εμπειρία μου θα σου πω τα εξής..Τρέχουν πολύ την ύλη με αποτέλεσμα να μην επιμένουν όσο πρέπει σε σημεία κλειδιά και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος να εξασκηθείς σε listening, speaking και writing. Ναι κάνουμε εργασίες στο σπίτι αλλά δεν είναι η απαιτούμενη εξάσκηση..

Ρεαλιστικά αυτό που ήθελα εξαρχής είναι να αποκτήσω μια βασική γνώση Γαλλικών ώστε να μπορέσω να τα εξασκήσω από μόνος μου..Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθεις γλώσσα σε 6 και 9 μήνες...Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ναι σε 3 χρόνια εντατικά για τα αγγλικά να πάρεις lower και για κάποιες γλώσσες 2 χρόνια είναι αρκετά όπως ιταλικά ή ισπανικά.

Αν έχεις καλές βάσεις Αγγλικών και θέλεις ένα καλό φρεσκάρισμα μετά από κάποιο καιρό που τα άφησες ή να μπεις στο πρόγραμμα κάντο..Αν έχεις κενά σε γραμματική, use of english μην περιμένεις πολλά.Θα απογοητευτείς.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Αγαπητέ FanisChristo ,άμα κάνεις Γαλλικά καί "έχεις " τον νου σου στα listening-speaking καί writing δεν θα μάθεις ποτέ Γαλλικά. Προσπάθησε να " σκέφτεσαι " ΓΑΛΛΙΚΑ , καί γρήγορα , μα πολύ γρήγορα θα μάθεις την γλώσσα. Ξέχνα , γιά λίγο την αγγλοσκυλόγλωσσα. Φιλικά SERAPIS.

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
  δεν ξερω για τη σχολη και δε θα σου πω τιποτα για τα φροντιστηρια, θα σου πω ομως πως λαθος πτυχιο διαλεξες, τι να το κανεις το lower? σκοπευεις να διοριστεις στο δημοσιο? αν οχι τοτε ξεχνα το, ελληνιδα με προφισενσι με φοβερο βαθμο (ποιο λοουερ λεμε) και στην αυστραλια δε της το "αναγνωριζουν" ουτε για δουλεια ουτε για σπουδες :uglystupid:  φερε μας εξετασεις στο Ι.Ε.L.T.S  της λενε :o θα δωσεις για το I.E.L.T.S :uglystupid:  δεν εχουν τετοιο τμημα?   

εντάξει δεν έχεις άδικο αλλά επειδή το proficiency είναι σίγουρα πιο απαιτητικό λέω να ξεκινήσω από το lower και βλέπουμε
το Ιelts είναι το advanced ή καμία σχέση? :)

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Κάνω φίλε εγώ Γαλλικά στην Ευρωδιασταση 6μηνο υπερεντατικό από το μηδέν υποτίθεται ότι δίνεις το Δεκέμβρη για το Delph το αντίστοιχο Lower..Από την εμπειρία μου θα σου πω τα εξής..Τρέχουν πολύ την ύλη με αποτέλεσμα να μην επιμένουν όσο πρέπει σε σημεία κλειδιά και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος να εξασκηθείς σε listening, speaking και writing. Ναι κάνουμε εργασίες στο σπίτι αλλά δεν είναι η απαιτούμενη εξάσκηση..

Ρεαλιστικά αυτό που ήθελα εξαρχής είναι να αποκτήσω μια βασική γνώση Γαλλικών ώστε να μπορέσω να τα εξασκήσω από μόνος μου..Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθεις γλώσσα σε 6 και 9 μήνες...Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ναι σε 3 χρόνια εντατικά για τα αγγλικά να πάρεις lower και για κάποιες γλώσσες 2 χρόνια είναι αρκετά όπως ιταλικά ή ισπανικά.

Αν έχεις καλές βάσεις Αγγλικών και θέλεις ένα καλό φρεσκάρισμα μετά από κάποιο καιρό που τα άφησες ή να μπεις στο πρόγραμμα κάντο..Αν έχεις κενά σε γραμματική, use of english μην περιμένεις πολλά.Θα απογοητευτείς.

κατανοητά όλα αυτα που αναφέρεις και συμφωνω αλλα όπως έγραψα είμαι σε ένα μέσο επίπεδο δεν ξεκινω από το μηδέν
αλοίμονο αν ξεκινας από το μηδέν και θέλεις να μάθεις σε 8 μήνες καλά Αγγλικά

εσενα αυτό που γράφεις και καταλαβαίνω ειναι ότι δεν ειναι απλά υπερενταντικο είναι άστα να πανε στο διάλο :-)
τώρα για την βιασύνη που λες με προβληματίζεις γιατί στο listening και ειδικά στο speaking είμαι σκράπας.
στην γραμματική είμαι καλός και αν με βάλεις να γράψω έκθεση θα τα πάω καλά αν και χρειάζομαι και ένα λεξικάκι, δεν θυμάμαι και όλες τις λέξεις απόξω ;)

το θέμα είναι ότι  θα καταφέρω να τα μιλάω και να τα καταλαβαίνω πολυ καλυτερα από σημερα και θα πάρω και το χαρτί?
ασχετως αν ειναι πλέον για σκούπισμα του πισινου  :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εντάξει δεν έχεις άδικο αλλά επειδή το proficiency είναι σίγουρα πιο απαιτητικό λέω να ξεκινήσω από το lower και βλέπουμε
το Ιelts είναι το advanced ή καμία σχέση? :)
φιλε το ΙELTS ειναι το IELTS  και τιποτα αλλο. δεν εχει αυτη τη μαλακια διαβαθμιση, εχει βαθμολογια απ το 1 εως το 9, ας πουμε 6-6,5 ειναι το λοουερ και 6,5 ως 7,5 ειναι το αντβανς και 7,5 και πανω το προφισενσι, σε δουλειες στο εξωτερικο και σε καποια πανεπιστημια σε παιρνουν και με 6 η 6,5    ενα πτυχιο για ολα :uglystupid:  τι το  θες το πτυχιο πες μας  αν δε σε ενδιαφερει το δημοσιο η να γινεις καθηγητης (μονο στην ελλαδα) τοτε πας στο ΙELTS

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

600+75 η εγγραφη+τα βιβλία (ιδιαίτερα πιο φτηνά σου βγαίνει. 600 ευρώ μαζί με άλλους 12-15, άρα θα έχεις 2-3 λεπτά στο 45 λεπτο να μιλήσεις με τον καθηγητή, αργίες-Χριστούγεννα-Πάσχα τα πληρώνεις σαν μήνα-ενώ είναι κλειστά, βιβλία από εκδοτικούς οίκους που τα παίρνουν και εγγραφή που στα ιδιαίτερα δεν έχει), α και στο ιδιαίτερο πας με 3πλάσιο ρυθμό από τα super market εκπαίδευσης :S

γενικώς τι πιστεύετε?

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
φιλε το ΙELTS ειναι το IELTS  και τιποτα αλλο. δεν εχει αυτη τη μαλακια διαβαθμιση, εχει βαθμολογια απ το 1 εως το 9, ας πουμε 6-6,5 ειναι το λοουερ και 6,5 ως 7,5 ειναι το αντβανς και 7,5 και πανω το προφισενσι, σε δουλειες στο εξωτερικο και σε καποια πανεπιστημια σε παιρνουν και με 6 η 6,5     ενα πτυχιο για ολα :uglystupid:   τι το  θες το πτυχιο πες μας   αν δε σε ενδιαφερει το δημοσιο η να γινεις καθηγητης (μονο στην ελλαδα) τοτε πας στο ΙELTS

όχι τι δημόσιο καμία σχέση απλά έχω μείνει πίσω φαίνεται και αυτό δεν το ήξευρα :-)
αυτο το IELTS λήγει σε 2 χρόνια και πρέπει να το αναννεώσεις αν θες να φύγεις έξωτερικό?

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ιδιαίτερα πιο φτηνά σου βγαίνει. 600 ευρώ μαζί με άλλους 12-15, άρα θα έχεις 2-3 λεπτά στο 45 λεπτο να μιλήσεις με τον καθηγητή, αργίες-Χριστούγεννα-Πάσχα τα πληρώνεις σαν μήνα-ενώ είναι κλειστά, βιβλία από εκδοτικούς οίκους που τα παίρνουν και εγγραφή που στα ιδιαίτερα δεν έχει), α και στο ιδιαίτερο πας με 3πλάσιο ρυθμό από τα super market εκπαίδευσης

δεν έχεις άδικο αλλά και τα ιδιαίτερα πόσο έχουν?
ενας φίλος που μένει στον Αλοιμο πληρώνει 13 ευρω (αν θυμάμαι καλά) την ώρα χωρίς απόδειξη βεβαίως-βεβαίως
πόσο πάνε ρε παιδιά εξαρτάται και από την περιοχή βέβαια

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
12-13 περίπου ναι, και αν δεν σου αρέσει αλλάζεις εύκολα, αν πας σε φροντιστήριο και δεν δέσει η χημεία??
τον τρως στην μάπα για μήνες?? άσε που λόγω κρίσης παίζουν εκπτώσεις στα ιδιαίτερα  :tits:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Παιδιά, συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ενήλικας (που δεν είναι Αινστάιν) δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει από το μηδέν (ή έστω ελάχιστη γνώση) μιας γλώσσας στο επίπεδο Lower (B2 ευρωπαιστί) σε 8 μήνες, και προφανώς χωρίς να ζει στην χώρα που την μιλάνε. 'Οτι και να σας λένε, πρακτικά δεν γίνεται. Τα διπλώματα για καλή γνώση γλώσσας (Β2 και πάνω) θέλουν πολύ διάβασμα και δεν βγαίνουν σε τόσο μικρό χρόνο. Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις να μάθεις την γλώσσα χρηστικά (αν αυτό σε ενδιαφέρει, και τελικά αυτό έχει ουσία) και αφήστε τα διπλώματα για τα πιτσιρίκια...
ΥΓ> τα διπλώματα του University of Cambridge, του Michigan, και του Institut Francais (πάντα επίπεδο Β2+) είναι μια χαρά διπλώματα και αναγνωρίζονται ως πρακτικώς αποδεικτικά γνώσης της γλώσσας από όλες τις σοβαρές εταιρίες... Το να πάρεις C2 (~Proficiency) σε αυτά τα διπλώματα είναι πραγματικά δύσκολο, κάτι σαν να γράψεις σε μάθημα Πανελλαδικές 18+ (για το C2 του Cambridge ίσως είναι σαν να γράψεις 20). Αν δεν το μπορείτε (=πραγματικά να έχετε συστηματικά διαβάσει σε τέτοιο ρυθμό μέχρι σήμερα και με αποτέλεσμα) μην το προσπαθήτε και χάνετε χρόνο και χρήμα...

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
και ο Τάσος από πιο πάνω αλλά και εσύ και τα άλλα παιδιά νομίζω με πείσατε

αν και όπως είπα είμαι σε upper intermediate επίπεδο παίζει αυτό που λέτε ότι δηλαδη πόσο θα μιλάς με άλλους 10-12 ενήλικες μαθητές σε κάθε μάθημα?

θέλω σε πρακτικό επίπεδο ουσιαστικά να βελτιωθω
δηλαδη speaking και listening και αυτά τα 2 μόνο με ιδιαίτερα το κόβω να μπορώ να τα πετύχω

και αν νομίζω ότι έχω τα κότσια να πάω αργότερα για το IELTS...

με ξεβρακώσατε μπορώ να πω  :shower:  :)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

γενικώς τι πιστεύετε?

ψαχνομουνα παλια η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολλη αρπα κολλα .το κλυτερο ειναι στην Ασοε εχουν και εκει μαθηματα στο πανεπ για φοιτητες και μη τραβα ρωτα η δες το site

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ψαχνομουνα παλια η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολλη αρπα κολλα .το κλυτερο ειναι στην Ασοε εχουν και εκει μαθηματα στο πανεπ για φοιτητες και μη τραβα ρωτα η δες το site
ναι κατι εχουμε ειναι αληθεια αλλα δεν ξερω αν κανουν δουλεια :think:

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ναι ΟΚ κατανοητό
αυτό για την Ασοε θα το ψάξω που λες αν και δεν είμαι φοιτητής

+ ότι θέλω απογευματινά τμήματα γιατί δουλεύω μέχρι τις 5-6
+ μένω μακριά από το κέντρο και θα είναι λίγο μπέρδεμα στα πήγαινε-έλα

άλλωστε και το απογευματινό στην Ευρωδιάσταση στο κέντρο είναι και 10 η ώρα το βράδυ σχολάει οπότε γαμησετα καίγεται η μέρα σου
άσε που είμαι από τις 7.30 το πρωι στο πόδι, όντας απλός υπάλληλος τεχνικής ειδικότητας

OP
OP
Mastoratzas

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
πάντως τώρα διαβάζω σχετικά με το IELTS ότι θέλουν το lower

συγκεκριμένα γράφει:
  Προϋποθέσεις Εγγραφής Θα πρέπει να τεκμηριώσετε ότι είστε κάτοχος του FCE ή Β2 ισοδύναμο (σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς).

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν έχεις άδικο αλλά και τα ιδιαίτερα πόσο έχουν?
ενας φίλος που μένει στον Αλοιμο πληρώνει 13 ευρω (αν θυμάμαι καλά) την ώρα χωρίς απόδειξη βεβαίως-βεβαίως
πόσο πάνε ρε παιδιά εξαρτάται και από την περιοχή βέβαια

Σπάνια θα βρεις ιδιαίτερα με απόδειξη, κι αν βρεις, τότε το πιο πιθανό είναι να σου ανεβάσουν την τιμή (έναρξη επιχείρησης, περισσότερα έξοδα κλπ). 13 ευρώ, αν είναι για Proficiency είναι τζάμπα, αν είναι καλός ο δάσκαλος τον προτιμάς με τη μία.

Αυτό πρέπει να'ναι το πρόγραμμα της Λέσχης των φοιτητών στην Ιπποκράτους. Η τιμή είναι καλή, δε θυμάμαι πόσο είναι πλέον, είχα ψαχτεί παλιότερα. Εκεί το τρέχουν λίγο, γιατί μιλάνε πολύ Αγγλικά με την πρώτη, γενικότερα ακολουθούν τη σύγχρονη διδακτική προσέγγιση όσον αφορά τις ξένες γλώσσες. Εάν δεν ξέρεις τη γλώσσα τα βρίσκεις κάπως σκούρα, εάν όμως είσαι σχετικά εξοικειωμένος μάλλον δε θα έχεις θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom