rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ποιά είναι η μέθοδος μαρή ?
είναι πρόληπτική ή θεραπευτική ?
ο λιονταρης ειχε πει οτι την ειχε δοκιμασει και πιανει τυπεπροληπτικη μαν.....
προληπτικη μαν.....ποιά είναι η μέθοδος μαρή ?
τυπε και ο εξτραμαν ηταν μορφηθελει να την τηρεις με ευλαβεια ομως τυπε για να εισαι ατρομητος οπως ο λιονταρης
θελει να την τηρεις με ευλαβεια ομως τυπε για να εισαι ατρομητος οπως ο λιονταρηςο λιονταρης ειχε πει οτι την ειχε δοκιμασει και πιανει τυπε
επαιρνε πολλα εξτραδακια εξου και εξτραμαν τυπε.....λογικα θα πηγε καμια αφρικη να δοκιμασει νεες μεθοδους προληψης του ειτζ και του εμπολα στην πραξητυπε και ο εξτραμαν ηταν μορφη
χαθηκε και αυτος ομως :S
όλο το χειμώνα έχω ξεσκιστεί στις επαναλαμβανόμενες "-ίτιδες" στον ευρύτερο ρινοστοματοφάρυγγα
(δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ακριβώς τις ανατομικές εστίες) και πάω στοίχημα ότι
μεγάλο ρόλο σ'αυτό έχει παίξει ότι το στόμα μου έχει έρθει σε επαφή σε πολλά παράξενα μέρη
πολλαπλών θηλυκών αντικειμένων, γιατί δυστυχώς το πάθος είναι ισχυρότερο.
Τροχίσκοι οροσίλ με δράση κατα των γκραμ αρνητικών βακτηριδίων. Θα τους βάζεις στο στόμα μετά την πράξη και επιπλέον όταν γυρίζεις σπίτι σου θα πίνει 2 κουταλιές μηλόξυδο.
Κατά τα άλλα χρησιμοποιούμε τις στάνταρ μεθόδους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού.
Το χειμώνα όταν ξεκινούσε να πονάει ο λαιμός έπινα μηλόξυδο και μου πέρναγε. Η δράση του μάλλον οφείλεται στη μείωση του ph. Το βρίσκεις στα σούπερ μάρκετ.
ελεγες ομως οτι πηγες ταυλανδη
Σαν να πηγαινεις στο Αργος με δικο σου πεπονι!!!Με γυναίκα.
Δεν γάμαγα κίτρινα εκεί.
Όχι.Σαν να πηγαίνεις στο Άργος , με δικά ρου ροδάκινα,Σαν να πηγαινεις στο Αργος με δικο σου πεπονι!!!
υπαρχει κινδυνοσ απο τα γλωσοφιλλα?
Έχεις φιλήσει ποτέ χερούλι λεωφορείου? υπάρχει κίνδυνος??υπαρχει κινδυνοσ απο τα γλωσοφιλλα?
Το χερούλι θα σε φιλήσει επιφανειακά, χωρίς γλώσσα. Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος.Έχεις φιλήσει ποτέ χερούλι λεωφορείου? υπάρχει κίνδυνος??
Μάλλον έχεις πολύ εξασθενημένο ανοσοποιητικόόλο το χειμώνα έχω ξεσκιστεί στις επαναλαμβανόμενες "-ίτιδες" στον ευρύτερο ρινοστοματοφάρυγγα
(δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ακριβώς τις ανατομικές εστίες) και πάω στοίχημα ότι
μεγάλο ρόλο σ'αυτό έχει παίξει ότι το στόμα μου έχει έρθει σε επαφή σε πολλά παράξενα μέρη
πολλαπλών θηλυκών αντικειμένων, γιατί δυστυχώς το πάθος είναι ισχυρότερο.
μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι σοβαρό το θέμα και δε λύνεται μόνο με αντιβιοτικά και αντισηπτικά
πιστεύω ότι για όλο αυτό το θέμα χρήζει θεραπείας του σεξο-εθισμού