GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Τυπε, θα ζησεις τον ερωτα και να ετοιμαζεις στεφανα.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο τα φαντάζεσαι. :-
Τυπε, θα ζησεις τον ερωτα και να ετοιμαζεις στεφανα.
περιμενε λιγο,ειναι ο γιατρος μεσα και θα παρεις απαντηση σε λιγο
Εραστη Νωντα...χωρις γλωσσοφιλα δεν το ευχαριστιεμαι καθολου
καυλιαρη νωντα!!!!χωρις γλωσσοφιλα δεν το ευχαριστιεμαι καθολου
υπαρχει και αλλος συναδελφος,απλα εχω με την φωτο του σε αλλο pcΡε παιδια θα λέμε τα αυτονοητα συνέχεια αλλά τι να γίνει.
Λοιπον ακαποτα τσιμπουκια, γλειφομουνια, γλωσσόφιλα...ενέχουν κινδυνους.
Οχι δε φτάνει αν πλυνεις τα δόντια σου... αν υπάρχει έστω μια αμυχή στο στομα σου, ή ουλίτιδα που είναι συνηθισμένο, μιλάμε για ανοιχτες διοδοι μετάδοσης απλών λοιμώξεων μέχρι και ότι φανταστεις.
Βέβαια όλοι παίρνουμε ρίσκα, ο καθενας είναι υπευθυνος για το κεφάλι του (και το πάνω και το κάτω...)
Ψυχίατρος είμαι ρε λαγουδάκη...όχι λοιμωξιολογος...
Εξαιρετος επιστημων και λαμπρος νεος.υπαρχει και αλλος συναδελφος,απλα εχω με την φωτο του σε αλλο pc
υπαρχει και αλλος συναδελφος,απλα εχω με την φωτο του σε αλλο pc
Εξαιρετος επιστημων και λαμπρος νεος.
σαρομαν τρελογιατρος εισαι;Ρε παιδια θα λέμε τα αυτονοητα συνέχεια αλλά τι να γίνει.
Οχι δε φτάνει αν πλυνεις τα δόντια σου... αν υπάρχει έστω μια αμυχή στο στομα σου, ή ουλίτιδα που είναι συνηθισμένο, μιλάμε για ανοιχτες διοδοι μετάδοσης απλών λοιμώξεων μέχρι και ότι φανταστεις.
Βέβαια όλοι παίρνουμε ρίσκα, ο καθενας είναι υπευθυνος για το κεφάλι του (και το πάνω και το κάτω...)
Ψυχίατρος είμαι ρε λαγουδάκη...όχι λοιμωξιολογος...
Ρε παιδια θα λέμε τα αυτονοητα συνέχεια αλλά τι να γίνει.
To αντιθέτο πρέπει να λες:"δεν φτάνει να μην πλένεις τα δόντια σου " αφου καλό είναι πριν το
στόμα να ξεκινήσει δράση.. να μην εχουμε μικροπληγές απο βουρτσίσματα...
Η αληθεια ειναι οτι σεξ, εστω και επι πληρωμης, χωρις γλωσσοφιλα και λοιπα δεν ειναι σεξ. Υπερμαχος αυτης της αποψης ηταν η Αννα απο Κολωνου οπου τα επιδιωκε μανιασμενα. Θυμαμαι παντα να γυριζω κεφαλι λες και με βιαζε. Εχουν παντως υπαρξει πολλες φορες στιγμες με τανες οπου ενω δεν υπηρξε ουτε στο προγραμμα ουτε τα επιδιωκε εξ'αρχης, στην πορεια την εβλεπα οτι ερχοτανε πολυ κοντα και με κοιταζε στα ματια. (Φταιει οτι ειμαι και ωραιο παιδι σιγουρα ;)) Καλως η κακως δεν το εχω κανει ποτε και ΜΑΛΛΟΝ δεν πρεοκειται!
ουτε γω μονο με κολ γκερλ η σε κολομπαρα το χω κανει αυτο,αλλα μιλαμε πολυ γλωσσοφιλι επεσε
ουτε γω μονο με κολ γκερλ η σε κολομπαρα το χω κανει
ναι αλλα δν γινοταν μ ολους ,ισως επειδη ειμαστε ωραια παιδια
Eυτυχως που το φορουμ δεν δεχεται τους ασχημους!!!!!!!!
Και πάλι επικίνδυνο ρε μάγκα ...
λακη σορρυ κιολας αλλα εγω γουσταρω μαυρες αραπινες,και τ χα κανει τα γλωσσοφιλα με μαυρουλες :S :S
Αρχηγέ ... από πλευρά κινδύνου ...
οι μαύρες στην Ελλάδα, είναι κίνδυνος θάνατος ...
Μία μαύρη στη ΝΥ , είναι σαφώς πιο ασφαλής.
Το φυλετικό θέμα έπεται ....