Νέα

Γλωσσόφιλα απο ιερόδουλες της θεσσαλονίκης- GFE κατάσταση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poioskapoios

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Φιλε αυτην την Ελενα που λες την θυμαμαι και εγω ηταν πολυ δυνατη αλλα εμεινε για πολυ λιγο. Αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει

Ossito

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας Παιδιά. Την επόμενη εβδομάδα είμαι Θεσσαλονίκη. Μισά ελληνικά, μιλάτε λίγο αλλά καλύτερα αγγλικά. Ψάχνετε για GFE και χωρίς άγχος στην ώρα. 3 ώρες ή περισσότερες, όλη τη νύχτα εάν υπάρχει συμπάθεια. Αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε 100 την ώρα εάν είναι διανυκτέρευση. Περισσότερα από 500 για μια βραδιά. Μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου. Θέλει κανείς να με οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση; Έχω κοιτάξει τα διάφορα sites aggelies μέχρι στιγμής..

Uvag

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας Παιδιά. Την επόμενη εβδομάδα είμαι Θεσσαλονίκη. Μισά ελληνικά, μιλάτε λίγο αλλά καλύτερα αγγλικά. Ψάχνετε για GFE και χωρίς άγχος στην ώρα. 3 ώρες ή περισσότερες, όλη τη νύχτα εάν υπάρχει συμπάθεια. Αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε 100 την ώρα εάν είναι διανυκτέρευση. Περισσότερα από 500 για μια βραδιά. Μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου. Θέλει κανείς να με οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση; Έχω κοιτάξει τα διάφορα sites aggelies μέχρι στιγμής..
is there a contact or some photos so we learn what we are into?

OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.421
Πόντοι
3.067
Στην τωρινή απογευματοβραδυνη βάρδια ποιες έχουμε που δίνουν γλωσσοφιλα? υπάρχει καμία? ξέρουμε?

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.061
Πόντοι
6.125
Προσπερνωντας τις βιλες και τα βενους και οτιδηποτε μπορεις να βρεις διαδικτυακα δεν μπαινω καν στο κοπο να μπω σε εκεινα τα μαγαζια, στα υπολοιπα μια βολτα που εκανα τελευταια μια Αλεξανδρα ρουμανα που ηταν φριξου και ενα διαστημα σε αυτο της Ρεμπεκας και στο ξυλινο (εκει που ηταν η νατασσα) μια θεια ξεχναω το ονομα της που δεν ξερω πως μπαινουν μαζι της. Της ρωτησα ολες προσπερνοντας την τσατσα.

OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.421
Πόντοι
3.067
Η θεία λέγεται Μαρίνα? Όντως πως μπαίνουν με αυτή ρε φίλε

• Like
Αντιδράσεις: Cecell
OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.421
Πόντοι
3.067
Και από πρωινή βάρδια εκτός από τις γνωστές Ρίτα ειρήνη κτλ.Εκει στην ερημίτη υπάρχει καμία? μπα ε?

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.061
Πόντοι
6.125
Ναι την Μαρινα λεω, δεν ξερω και εγω πως πανε μαζι της.

OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.421
Πόντοι
3.067
Άρα από γλωσσοφιλα έχουμε Ρίτα, ειρήνη μιλφ,Η Ιζαμπέλα η μιλφ δίνει? Η Λιλιάνα σίγουρα δίνει.Όπως και η ναταλια.Απο τα τριδυμα δεν δίνει καμία.Η Φρίντα δεν δίνει νομίζω.Η Έλενα ραισα δεν δίνει.Απο τα Βένους δίνει καμία?Η Έλενα η Ρουμάνα με τα πράσινα μάτια δεν δίνει,η Σάντρα δεν δίνει,Η Ρεβέκκα δίνει.Τωρα από ερημίτη από τις μικρές και από τις άλλες εκεί στην γειτονιά του pimp δίνει καμία? (Όταν αναφέρω ότι δεν δίνουν εννοώ δεν το έχουν σαν στάνταρ υπηρεσια).Οποίος ξέρει από πρωινή η Βραδυνή βαρδια ας το αναφερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom