mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
πλεον δεν εχει γκομενο!Η Γαλήνη δεν δίνει γλωσόφιλα, λόγω γκόμενου. Με μένα τουλάχιστον τα αποφεύγει πάντα
πλεον δεν εχει γκομενο!Η Γαλήνη δεν δίνει γλωσόφιλα, λόγω γκόμενου. Με μένα τουλάχιστον τα αποφεύγει πάντα
Έχει, δεν χώρισε.πλεον δεν εχει γκομενο!
ασε να ξερω κατι παραπανω!Έχει, δεν χώρισε.
Εαν εννοείς το status της στο fb, πιθανότερο είναι να τρολάρει η δεσπονίδαασε να ξερω κατι παραπανω!
Εαν εννοείς το status της στο fb, πιθανότερο είναι να τρολάρει η δεσπονίδα
Eννοείται πως δεν με γουστάρει φίλος. Δεν έχω την απαίτηση να με γουστάρει μια πουτάνα αλλά να γαμιέται καλάτο ενδεχομενο να μην σε γουσταρει να σε δωσει γλωσσοφιλο και σου λεει ψεμματα σου περασε απο το μυαλο ετσι...?
Επιβεβαιώνω την πορνοπληροφορία του συναγωνιστή mpouxos. Είχε δίκιο. Είναι αυτό που λένε να τον ακούτε τον παλιόασε να ξερω κατι παραπανω!
Παπαριες τοσοι πηγαν και κανενας δεν επαθε τιποτα μη πιστευετε ολα οσα λενεΑπο την Αλεξανδρα ο αλλος κολλησε 12 αφροδισια στο πουλι του, οποτε φαντασου τι θα κολλησεις στα λαρυγγια σου
εγω παντως τσιμπησα βλενορροια και μυκοπλασμα τελη αυγουστου.Παπαριες τοσοι πηγαν και κανενας δεν επαθε τιποτα μη πιστευετε ολα οσα λενε
εγω παντως τσιμπησα βλενορροια και μυκοπλασμα τελη αυγουστου.
ΜΟυ αρεσει που εχεις αντιρρησεις στο γεγονος οτι μπορεις να κολλησεις ενα σωρο απο το φιλι...
Οχι φιλε δεν κολλαει μη φοβασαι και εαν θελεις βρεξ τον και χωρις προφυλαξη βλακειες των φαρμακευτικων ειναι για περι ειτζ και χαζομαρες
τα ιδια λετε ρε....ειρωνικα τα γραφει...πρωι πρωι νυσταζεις και δε διαβαζεις καλα?Τυπε,έχεις βαθειά μεσάνυχτα για τις αρρώστιες που μπορείς να κολλήσεις από ένα στόμα,το στόμα έχει τα περισσότερα μικρόβια από κάθε άλλο μέλος του σώματος,οπότε σταμάτα να γράφεις μπούρδες,αναλήθειες και να εκθέτεις σε κίνδυνο τον κόσμο που διαβάζει.
τα ιδια λετε ρε....ειρωνικα τα γραφει...πρωι πρωι νυσταζεις και δε διαβαζεις καλα?
Σοφια ναι
Πριναπο μερικες μερες περασα με την Αναστασια των Βιλων προσχαρο γλυκο κοριτσι κοντα στα 25 εχει γερα πιασιματα καλο στοματικο ειχα ανεση χρονου εδωσα 60 θαπερασω ξανα