οχιφιλιά δίνει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλωσσόφιλα απο ιερόδουλες της θεσσαλονίκης- GFE κατάσταση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 203
- Εμφανίσεις 71K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Πολύ γουστάρω να έχει κάνει γλυφοκ**ι στον προηγούμενο και να με αρχίσει μετά στα γλωσσόφιλα... Ώρες ώρες απορώ πόσο βλαμμένοι ήμαστε...
να εχει κανει η ιεροδουλη γλυφοκολη σε πελατη ειναι λιγο απιθανο,τουλαχιστον εδω στη Θεσσαλονικη,να κανει ο πελατης γλυφοκολη σε ιεροδουλη ισως να συμβαινει συχνα,εγω δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να δεχονται να κανουν ελευθερο στοματικο αλλα να μην δεχονται γλωσσοφιλα....μπορει να μου το εξηγησει κανεις???
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 7.095
καθολου απιθανο να κανει γλυφοκωλι η κοπελα...μη λετε οτι θελετε ορισμενοινα εχει κανει η ιεροδουλη γλυφοκολη σε πελατη ειναι λιγο απιθανο,τουλαχιστον εδω στη Θεσσαλονικη,να κανει ο πελατης γλυφοκολη σε ιεροδουλη ισως να συμβαινει συχνα,εγω δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να δεχονται να κανουν ελευθερο στοματικο αλλα να μην δεχονται γλωσσοφιλα....μπορει να μου το εξηγησει κανεις???
Επειδή έχω διαβάσει πολλούς εδώ να περηφανεύονται για τα γλωσσόφιλα από επαγγελματίες εκδιδόμενες παραθέτω το επόμενο άρθρο. Να πω ότι μου έχει τύχει και εμένα και είναι ωραία η αίσθηση αλλά είναι και άκρως επικίνδυνο! Η γονόρροια παραμονεύει...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.671
- Πόντοι
- 41.129
Επειδή έχω διαβάσει πολλούς εδώ να περηφανεύονται για τα γλωσσόφιλα από επαγγελματίες εκδιδόμενες παραθέτω το επόμενο άρθρο. Να πω ότι μου έχει τύχει και εμένα και είναι ωραία η αίσθηση αλλά είναι και άκρως επικίνδυνο! Η γονόρροια παραμονεύει...
"Ο ίδιος εκτίμησε ότι η καθημερινή χρήση στοματικού διαλύματος ενδέχεται να αποτελεί έναν τρόπο πρόληψης, αν και απαιτείται περαιτέρω έρευνα."
Τυπε οι κορασιδες μετα το ελευθερο τσιμπουκωμα και τα γλωσσοφιλα με καθε πελατη χρησιμοποιουν στοματικο διαλυμα.Κανενας κινδυνος !
μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. πάντως εγώ δεν αισθάνθηκα και πολύ άνετα όταν το σκεφτόμουνα μετά την συνέυρεση που μου είχε φύγει κι η καύλα... εκείνη την ώρα φυσικά δεν με ένοιαζε!"Ο ίδιος εκτίμησε ότι η καθημερινή χρήση στοματικού διαλύματος ενδέχεται να αποτελεί έναν τρόπο πρόληψης, αν και απαιτείται περαιτέρω έρευνα."
Τυπε οι κορασιδες μετα το ελευθερο τσιμπουκωμα και τα γλωσσοφιλα με καθε πελατη χρησιμοποιουν στοματικο διαλυμα.Κανενας κινδυνος !
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε η μονη διαφορα με την εκδιδομενη και τη γκομενα που γνωριζεις εξω ειναι οτι αν η γκομενα ειναι γαμιωταν αποδω κι απο κει εσυ απλα δε το ξες και δε προκειτε να στο πει οποτε οι πιθανοτητες ειναι ιδιες με εκδιδομενη η οχιΕπειδή έχω διαβάσει πολλούς εδώ να περηφανεύονται για τα γλωσσόφιλα από επαγγελματίες εκδιδόμενες παραθέτω το επόμενο άρθρο. Να πω ότι μου έχει τύχει και εμένα και είναι ωραία η αίσθηση αλλά είναι και άκρως επικίνδυνο! Η γονόρροια παραμονεύει...
καλά αμα είναι καμιά βρωμιάρα κιόλας άστα να πάνε, καλύτερα με καθαρή επαγγελματία να πας!Tυπε η μονη διαφορα με την εκδιδομενη και τη γκομενα που γνωριζεις εξω ειναι οτι αν η γκομενα ειναι γαμιωταν αποδω κι απο κει εσυ απλα δε το ξες και δε προκειτε να στο πει οποτε οι πιθανοτητες ειναι ιδιες με εκδιδομενη η οχι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
πρεπει να τα πάιξε λιγο το πληκτρολογιο μου αλλα καταλαβες τη θελω να πωκαλά αμα είναι καμιά βρωμιάρα κιόλας άστα να πάνε, καλύτερα με καθαρή επαγγελματία να πας!
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η Αναστασία απο ***** δινει γλωσσοφιλα?
Αυτες που δινουν (για να κανω μια προσθήκη σε ολες τις παραπάνω) ειναι η Ναταλι,Νάρυ,Λιλιάνα ,Συλβια,Νικολ(απο γκοντιβα) και Ρίτα. Υπαρχει καμια αλλη που ειναι στο γνωστο site που να δινει?
Αυτες που δινουν (για να κανω μια προσθήκη σε ολες τις παραπάνω) ειναι η Ναταλι,Νάρυ,Λιλιάνα ,Συλβια,Νικολ(απο γκοντιβα) και Ρίτα. Υπαρχει καμια αλλη που ειναι στο γνωστο site που να δινει?
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
Η λιλιανα σε ποιο δουλεύει??Η Αναστασία απο ***** δινει γλωσσοφιλα?
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Free houseΗ λιλιανα σε ποιο δουλεύει??
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Και ΑναστασιΑ η ξανθια απο Ουκρανια δινει τρελά απολαυστικά γλωσσόφιλα
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
Η Αναστασία σε ποιο δουλεύει? Μήπως είναι Ρωσίδα?Και ΑναστασιΑ η ξανθια απο Ουκρανια δινει τρελά απολαυστικά γλωσσόφιλα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 25.165
απορω πως δεν εχεις βαλει και την Λαρα.Η Αναστασία απο ***** δινει γλωσσοφιλα?
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
αυτη ποια ειναι ? που δουλευειΚαι ΑναστασιΑ η ξανθια απο Ουκρανια δινει τρελά απολαυστικά γλωσσόφιλα
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
https://*****.gr/listing/anastasia-2/
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
Αυτή η ανστασια δίνει φιλιά ? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη ναρυ. Ποια είναι πιο gfe φαση?https://*****.gr/listing/anastasia-2/
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Και οι δυο το ιδιοΑυτή η ανστασια δίνει φιλιά ? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη ναρυ. Ποια είναι πιο gfe φαση?