Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Γιατι πανε σε αυτο ζευγαρια;Atraxx
Γιατι πανε σε αυτο ζευγαρια;Atraxx
κι εγω νομιζα για ενα φιλο σου θα ηθελες να μαθεις..... πλακα κανω,δεν γνωριζω που υπαρχουν αλλα περιμενε σε λιγο σιγουρα καποιος θα σε ενημερωσει!Καλησπέρα σε όλους.
Ποια μέρη στην Αθήνα έχουν gloryhole..θέλουμε με την σύζυγο να παμε
Μην αγχώνεσαι αδερφέ...εδώ μέσα εξάλλου και να ποσταρεις τον πουτσο σου μέσα σε δύο μουνια θα βρεθεί κάποιος να σε πει δροσερό..κι εγω νομιζα για ενα φιλο σου θα ηθελες να μαθεις..... πλακα κανω,δεν γνωριζω που υπαρχουν αλλα περιμενε σε λιγο σιγουρα καποιος θα σε ενημερωσει!
Τι θέλετε να κάνετε σε glory hole? Να Την δεις να παίρνει άγνωστες πουτσες?Καλησπέρα σε όλους.
Ναι..τι μπορεί να θέλουμε?να διαλέξουμε κουρτίνες?Τι θέλετε να κάνετε σε glory hole? Να Την δεις να παίρνει άγνωστες πουτσες?
Στο 2+2 πάνω έχει (στο περίπου δηλαδή )Καλησπέρα σε όλους.
E????Στο 2+2 πάνω έχει (στο περίπου δηλαδή )
Καλησπέρα... υπάρχουν αρκετά...τα περισσότερα στα τσοντοσινεμα... π.χ. 8 town- blue vision ...αν θες την γνώμη μου (το έχω κάνει με κοπέλα στο παρελθόν) το 8town είναι το πιο κατάλληλο...ότι άλλο μπορεί να σε βοηθήσει στείλε μου μήνυμα...καλά να περάσετε!!!Καλησπέρα σε όλους.
Από αυτό που έγραψα τι δε κατάλαβες;
Τυχεροί θα πω ..28 μουνακι είναι με ωραίο σώμα και πλούσια χειλάκιαβαλε εδω μια φωτο της γυναικας σου απο το λαιμο μεχρι τη μυτη, να δουμε τι στομα θα ρουφιξει αυτες τις αγνωστες ψωλες, θα ειναι τυχεροι η ατυχοι?
Ρε φίλε μην παιδεύεσαι.Τυχεροί θα πω ..28 μουνακι είναι με ωραίο σώμα και πλούσια χειλάκια
φωτογραφια δε βλεπω και μαλλον θα ισχυει μουστακι η φαση...Γι‘ αυτους που θα προσφερουν το πουλακι τους, ειναι σιγουρο οτι θα ειναι η γυναικα σου απο την αλλη πλευρα του τοιχου ? Γκαραντι?