Το θέμα είναι να έρθει ο τυφώνας...Ή μπορεί απλά να έκανε εκκαθάριση και να έσβησε/μπλόκαρε αρκετούς, το έχουμε δει και σε άλλες.
Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε έρθει νομίζω
Το θέμα είναι να έρθει ο τυφώνας...Ή μπορεί απλά να έκανε εκκαθάριση και να έσβησε/μπλόκαρε αρκετούς, το έχουμε δει και σε άλλες.
Ναι με 103k followers έκανε εκκαθάριση Κανονικά είναι τα follow, οπότε δεν νομίζω.. Εκτός αν εσένα σου βγαίνουν κανονικά νεα stories που έκανε 20 την μέρα.. τότε πάσο..Ή μπορεί απλά να έκανε εκκαθάριση και να έσβησε/μπλόκαρε αρκετούς, το έχουμε δει και σε άλλες.
Δωστε ινστα απο δω να σας πω εγω τι εχει γινειΝαι με 103k followers έκανε εκκαθάριση Κανονικά είναι τα follow, οπότε δεν νομίζω.. Εκτός αν εσένα σου βγαίνουν κανονικά νεα stories που έκανε 20 την μέρα.. τότε πάσο..
ας μιλήσουμε για αυτές που είναι εδώ ..
η Sasha πότε θα έρθει ?
δεν έχω ιδέα ..για την συγκεκριμένη κοπέλα , υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοίΓιατί έγινε local το κορίτσι;
-- Ναι γεια σας η κυρια Μαρινα ?Ρε στ αρχιδια μας για το instagram εμεις να γαμησουμε θελουμε
εγώ θα ερχόμουνα-- Ναι γεια σας η κυρια Μαρινα ?
-- Παρακαλω, η ιδια
-- Το μελος Jason155 θελει να ρθειτε γιατι σε 10 μερες φευγει για χριστουγεννα και θελει να γαμησει
-- Ερχομαι τωρα με την πρωτη πτηση αν ειναι να με ζηταει ενα μελος που γραφει στα bourdela
Ρε μαλακες πατε καλα?
-- Ναι γεια σας η κυρια Μαρινα ?
-- Παρακαλω, η ιδια
-- Το μελος Jason155 θελει να ρθειτε γιατι σε 10 μερες φευγει για χριστουγεννα και θελει να γαμησει
-- Ερχομαι τωρα με την πρωτη πτηση αν ειναι να με ζηταει ενα μελος που γραφει στα bourdela
Ρε μαλακες πατε καλα?
Νομίζω έχουμε απαντήσει επί τούτου νωρίτερα.ας μιλήσουμε για αυτές που είναι εδώ ..
η Sasha πότε θα έρθει ?
Έκλαψα.. Είναι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις;-- Ναι γεια σας η κυρια Μαρινα ?
-- Παρακαλω, η ιδια
Ρε μαλακες πατε καλα?
Εσύ προκειμένου να βγάλεις μια έξτρα συνάντηση με κάποια, και στην Συγγρού θα κατέβεις..εγώ θα ερχόμουνα
Εσύ προκειμένου να βγάλεις μια έξτρα συνάντηση με κάποια, και στην Συγγρού θα κατέβεις..
Ξέχασες το, "άμα ξαναβγώ στο κλαρί θα πάω Μονακό να παίρνω 600ε την ώρα και independent.."Παραθετω τον αληθινό διάλογο(λέμε τώρα)
-Γεια σας η κ.Μαρινα?
-Ποια Μαρινα?
Α!
Ναι, ε τι?
-Αρκετοί θέλουν να έρθεις γιατί φεύγουν για διακοπές σε λίγες μέρες
-Έχω χορηγό οπότε στο μου..(μπιπ)
Εαν μου τελείωση ο μαλ..(μπιπ)ο χορηγός ή τα ευρώ που έχω στην άκρη το συζητάμε
Μέχρι τότε ή τον παίζεται ή πάτε σε μια πουτάνα
Η κλήση τελειώνει απότομα
περίμενα ότι θα απαντήσειςΝομίζω έχουμε απαντήσει επί τούτου νωρίτερα.
για μουστάκι δε ξερω αλλα απο το καλοκαιρι 20+ κιλακια τα εχασα..ποιος κάνει πλάκα;