Haris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.118
- Πόντοι
- 481
Μιλα ξεκάθαρα!Ναι ήρθε…Και φεύγει η Dasha Χριστούγεννα
Για την τελευταία εργάσιμη λες?
Τελευταία τροποποίηση:
Μιλα ξεκάθαρα!Ναι ήρθε…Και φεύγει η Dasha Χριστούγεννα
Ναι γιατί άλλο ;Μιλα ξεκάθαρα!
Για την τελευταία εργάσιμη λες?
Καλή σας τύχη.τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν τα βγάζουν τα δάκτυλά μου ?
Sasha is back
άντε και καλή τύχη μάγκες
για όλους έχει ο Θεός ... προσωπικά δεν καίγομαι κ πάρα πολύ , αλλά βλέπω εδώ μεγάλο fanclubΚαλή σας τύχη.
Με έπιασες απροετοίμαστο και νόμιζα ότι έχεις καμιά πληροφορία εκ των έσωΝαι γιατί άλλο ;
Δεν τον ξέρω τον καπετάνιο. Αν θες κάνε μου elaborate.Σαν τον καπετάνιο κι εσύ;
Αν παρατηρήσεις καλά σχεδόν όλες πήγαν μινιμουν 160 όχι το 140 που ήταν....πριν κάνα χρόνο... Έξοδα να μου πεις.... Ρεύματα βενζίνες καλλυντικά κομμωτήρια όλα στο Θεό.... Που να βγουν....μηπως το παρακανανε τα κοριτσια με τα 180αρια ?? λεω εγω τωρα ??
μονο σας παρακαλω μην αρχισετε το παραμυθι η καθε μια κοστολογει τον κορμι της οσο θελει μπλα μπλα μπλα!!!!!
σωστος στρατηγε !!! ειδικα οι "ανεξαρτητες" με τα 150αρια εχουν βγει εκτος απο τη λιστα μου - αν φτασεις τοσο ψηλα πας κανονικα γραφειο!Εδώ δίνετε 120, 150 και παραπάνω σε ανεξάρτητες, εδώ είναι τόσο στόματα που πρέπει να γεμίσουν.. δεν βγαίνουν τα μαθηματικά..
τα 80 και 90€ που παίρνουν οι κοπέλες των γραφείων μας πείραξαν..
Ναι οκ εμείς την πληρώνουμε στο τέλος γιατί δεν δίνουμε 80€ στην κοπέλα αλλά 160,180,200. Θεμιτό αλλά έτσι είναι..
Σύνθετο θέμα με πολλές παραμέτρους και χωρίς απλές εξηγήσεις και λύσεις.
Εγώ τώρα πάω Βέλγιο και οι ανεξάρτητες θέλουν 250€+ την ώρα συν το ταξί. Βέβαια στα πολύωρα παίζουν «καλές» εκπτώσεις.
είχα κάποια στιγμή με μία κοπέλα μία συζήτηση για αυτό το θέμα (όνομα δεν λέω για προφανής λόγους).. μου φάνηκαν λίγα τα χρήματα που μένουν καθαρά στο χέρι τους από ένα ραντεβού .. 50-50 με το γραφείο , δωμάτιο , το ταξί μου είπε ότι το πληρώνει το γραφείο ..έκανα κάποιους υπολογισμούς . στα 150 ευρώ μπορεί να μένουν 50-55 ίσως και λιγότερα (αν προσθέσεις και τις προσωπικές τους ανάγκες) .. μπορεί να κάνω λάθος ...Εδώ δίνετε 120, 150 και παραπάνω σε ανεξάρτητες, εδώ είναι τόσο στόματα που πρέπει να γεμίσουν.. δεν βγαίνουν τα μαθηματικά..
τα 80 και 90€ που παίρνουν οι κοπέλες των γραφείων μας πείραξαν..
Ναι οκ εμείς την πληρώνουμε στο τέλος γιατί δεν δίνουμε 80€ στην κοπέλα αλλά 160,180,200. Θεμιτό αλλά έτσι είναι..
Σύνθετο θέμα με πολλές παραμέτρους και χωρίς απλές εξηγήσεις και λύσεις.
Εγώ τώρα πάω Βέλγιο και οι ανεξάρτητες θέλουν 250€+ την ώρα συν το ταξί. Βέβαια στα πολύωρα παίζουν «καλές» εκπτώσεις.
Σαν πελατης προτιμω γραφειο ουτως η αλλως το ιδιο κοστος εχει για μας και ειναι και πιο οργανωμενα ,ενω οι ανεξαρτητες ειναι καφενειο ασε που κλαψουριζουν κιολας οτι δεν ειναι αρκετα αυτα που παιρνουνείχα κάποια στιγμή με μία κοπέλα μία συζήτηση για αυτό το θέμα (όνομα δεν λέω για προφανής λόγους).. μου φάνηκαν λίγα τα χρήματα που μένουν καθαρά στο χέρι τους από ένα ραντεβού .. 50-50 με το γραφείο , δωμάτιο , το ταξί μου είπε ότι το πληρώνει το γραφείο ..έκανα κάποιους υπολογισμούς . στα 150 ευρώ μπορεί να μένουν 50-55 ίσως και λιγότερα (αν προσθέσεις και τις προσωπικές τους ανάγκες) .. μπορεί να κάνω λάθος ...
πάντως φίλος μου ταξιτζής στην Γερμανία , μου είπε ότι εκεί το 1ο ραντεβού πάει όλο στο γραφείο και όλα τα άλλα στα κορίτσια .
με ανεξάρτητη δεν έχω πάει ποτέ , οπότε δεν ξέρω ..ούτε μου έχει περάσει από το μυαλό ...Σαν πελατης προτιμω γραφειο ουτως η αλλως το ιδιο κοστος εχει για μας και ειναι και πιο οργανωμενα ,ενω οι ανεξαρτητες ειναι καφενειο ασε που κλαψουριζουν κιολας οτι δεν ειναι αρκετα αυτα που παιρνουν
γιατι φθειρονται ψυχολογίκα τα καημενα τα κοριτσια