papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.967
- Πόντοι
- 27.261
και σενα η παρατηρητικοτητα σου τρυπαει καστανο.Ἡ ἐμμονή σου εἶναι ἀπίστευτη: δές ψυχίατρο!
εισαι σιγουρα καθηγητης ξαναρωταω ?
και σενα η παρατηρητικοτητα σου τρυπαει καστανο.Ἡ ἐμμονή σου εἶναι ἀπίστευτη: δές ψυχίατρο!
Δέ τὸν γλεντᾶς: τό φόρουμ γλεντᾶ μέ σένα ρέ τενεκέ! Ἤ μᾶλλον Παπαρούνα 2!
και σενα η παρατηρητικοτητα σου τρυπαει καστανο.
εισαι σιγουρα καθηγητης ξαναρωταω ?
Για σε παρακαλώ πολύ.
Ο παπαρούνας είναι ένας εδώ μέσα.
Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Ι
καλα εδω εσενα σε νομιζουν κλωνο του @bigmountain ακομα, που καμια σχεση δεν υπαρχει στα γραφομενα.Για σε παρακαλώ πολύ.
Ο παπαρούνας είναι ένας εδώ μέσα.
Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Ι
μα συγνώμη υπήρχε περίπτωση να το πει κατάφατσα έτσι σε πραγματική συνάντηση τετ-α-τετ;Ὡραῖος! Μ' ἀρέσει ἡ ἀπάντησή σου σέ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ἐπίπεδο!
Ενταξει ρε συ σιγα και να τον αρπαζεις ελαφρως δεν υπαρχει θεμα ,και να με λες τι πάει να πει ότι είμαι;
ρε συ κουνημένο εγκέφαλο έχεις;
ή θα παρεξηγηθώ από κάποιον που βρίζει μια ψηφιακή εκδοχή μου από κάποια άλλη ψηφιακή εκδοχή
καλα εδω εσενα σε νομιζουν κλωνο του @bigmountain ακομα, που καμια σχεση δεν υπαρχει στα γραφομενα.
τι να πουμε και για τα τσακαλια αυτα με την εκπληκτικη ευφυϊα που διαθετουν?
Ζώα ...
εγώ παίρνω κοπέλεςΕνταξει ρε συ σιγα και να τον αρπαζεις ελαφρως δεν υπαρχει θεμα ,
Απλα η πλειοψηφια των κοριτσιων που παιρνεις εχουν ως υπηρεσια ,Strap on - αυταρχικο αλλα ξερω το κανεις για να μπεις στο πετσι του ρολου της αντιπολιτευσης
εγώ παίρνω κοπέλες
εσύ τσου
έχεις κολλήσει στις 11 τόσους μήνες
άρα να φανταστώ κυρίως ότι τον παίζεις;
λογική μεγάλου ανθρώπου το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι;
εσύ μιλάν πολύ και γαμάν λίγοΈτσι μπράβο.
Για βάλε λίγο τάξη εδώ μέσα.
Άντε θα αρχίσουμε πάλι τις χιονοστιβάδες
Στα άλλα νέα της ημέρας την Μαρίνα δεν την βρίσκεις ούτε με τα κυάλια. Ούτε καν με βύσμα.
Είναι "οικονομική" ... γιαυτό δεν την βρίσκεις.
Μόνο €200 / ώρα.
πάω να μετρήσω τα ψιλά από τα κάλανταΕίναι "οικονομική" ... γιαυτό δεν την βρίσκεις.
Μόνο €200 / ώρα.
εσύ μιλάν πολύ και γαμάν λίγο
δεν το έχω φαντασίωση να δω έναν μεσήλικα να γαμάειΚαι που να δεις όταν γαμάν πόσο πολύ μιλάν ...
Εχεις καμια συγγενεια με τον Αϊνστάιν ?? Αν δε γραφει καποιος κριτικες αρα δε γαμαει??εγώ παίρνω κοπέλες
εσύ τσου
έχεις κολλήσει στις 11 τόσους μήνες
άρα να φανταστώ κυρίως ότι τον παίζεις;
λογική μεγάλου ανθρώπου το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι;
δεν το έχω φαντασίωση να δω έναν μεσήλικα να γαμάει
σας βαρέθηκα
πάω αλλού
τα λέμε μετά τις γιορτές