Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.768
- Πόντοι
- 446
Εσύ πήγαινε κ δωστα αδερφέ....Με πόσα είσαι ευχαριστημένος εσύ δλδ για να καταλάβουμε ...
Εσύ πήγαινε κ δωστα αδερφέ....Με πόσα είσαι ευχαριστημένος εσύ δλδ για να καταλάβουμε ...
Μα αυτό ακριβώς θα κάνωΕσύ πήγαινε κ δωστα αδερφέ....
Πολλα ξεπολα αν αξιζει δεν θα βρισκεις ουτε μισαωρο διαθεσιμοΩραίο κομμάτι... αλλά κ τα 170 πολλά!!
Και η Bella ήταν συνεσταλμένη - σοβαρή .
Λες να πέσουμε σε παγόβουνο ?
Ωραίο κομμάτι... αλλά κ τα 170 πολλά!!
καρντάση ο Ήρα πιο γρήγορα θα το πάρει από αυτές τις 2ρε πάτε καλά στο γραφείο ?
θα μας κλείσετε μέσα ??
και δεν έχω προλάβει να δω την Ολυμπιακάρα κ την Αρσεναλ να σηκώνουν Champions League....
Ξέρεις πόσες έχουν περάσει με εμφάνιση top κ έχουν αποδειχτεί κομοδίνα;;αν δοκιμαστεί το κορίτσι κ τα αξίζει τα 170 εννοείται θα έχει ουρές...Μα αυτό ακριβώς θα κάνω
Απλά μου έκανε εντύπωση ότι είπες "πολλά" τα 170 και ρώτησα : με αυτή την εμφάνιση της κοπέλας που βλέπουμε στις φωτογραφίες , πόσο θα κοστολογούσες εσύ την συνεύρεση μίας ώρας δηλαδή για να καταλάβω .
Κλείστε την ένα 12ωρο και δώστε της το μου... στο χέρι!
Εμφανισιακά είναι τούμπανο,εαν παίζει δυνατά τότε αξίζει!
Για τα 170/η καθαρό vfm
δηλαδή 9Kg μελομακάρονα η 9Lt λάδι!
Οχι που δεν θα την εκλεινανΚλεισμένη ήδη. Ίσως αποδειχθεί χρυσωρυχείο.
Μπα..δεν έχουν ανάγκη αυτές...Κλείστε την ένα 12ωρο και δώστε της το μου... στο χέρι!
Εμφανισιακά είναι τούμπανο,εαν παίζει δυνατά τότε αξίζει!
Για τα 170/η καθαρό vfm
δηλαδή 9Kg μελομακάρονα η 9Lt λάδι!
Ορμα εσυ και ας ερθει οπως θελει!!εγώ την κόβω αν έρθει σπίτι μου, να μην φοράει καθόλου βρακί ! τέτοια εντύπωση μου δίνει..
Κάτσε να πληρωθώ πρώτα κ βλέπουμε..Ορμα εσυ και ας ερθει οπως θελει!!
α κι εγώ που θα σου έστελνα το τηλέφωνο της Λόλας...Κάτσε να πληρωθώ πρώτα κ βλέπουμε..
έχω κ καρδιολόγο αύριο...περιμένω να μου δώσει ελευθέρας...
...μαγκα μου μην ξεχαστεις κ πας με το holter !!!!!Κάτσε να πληρωθώ πρώτα κ βλέπουμε..
έχω κ καρδιολόγο αύριο...περιμένω να μου δώσει ελευθέρας...
Ναι οκ πιο παλιά ακομη πιο κορμαραΚορμάρα όμως η γυρολόγος ….
Μια ζέστη μια κρύο ανάλογα σε τι μέρα την πετύχειςαπό απόδοση;
γιατί αν είναι έπιπλο γάμα τα
60 τοις εκατό οι κορμάρες είναι κομοδίνα το λιγότερο
Για την ηλικία της (οσονούπω δεύτερα άντα), είναι δεκάρι το κορμί της.Ναι οκ πιο παλιά ακομη πιο κορμαρα
Μια ζέστη μια κρύο ανάλογα σε τι μέρα την πετύχεις
Ναι έτσι είναι.Βασικα σπασικλο...Για την ηλικία της (οσονούπω δεύτερα άντα), είναι δεκάρι το κορμί της.
Διαλέγει πελάτες η συγκεκριμένη, το έχει παραδεχτεί. Αντιεπαγγελματική στάση σίγουρα.
Ώπα ρε είπα μια μαλακία εγώ κι εσύ βρήκες ευκαιρία να με πικάρεις !α κι εγώ που θα σου έστελνα το τηλέφωνο της Λόλας...
αν είναι να πάθεις κάνα καρδιακό δεν στο δίνω... απαπα...
γιατί ρε συ? είναι ωραίο αξεσουάρ.....μαγκα μου μην ξεχαστεις κ πας με το holter !!!!!