clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
και είναι τόσο βαθιές και ουσιαστικές...Χωρίς παρεξήγηση μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
και είναι τόσο βαθιές και ουσιαστικές...Χωρίς παρεξήγηση μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
Πηγε πολυ καλα το κοριτσι η Ερικα καταλαβαινω..... Μπραβο.Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας η Erika, αυτό το όμορφο και ευγενικό πλασματάκι του Glamour, σταμάτησε πλέον τα 1ώρα ραντεβού και ξεκινάει με minimum τις 2 ώρες.
Γνωρίζω δε ότι είναι κλεισμένη κάθε βράδυ και για πολλές ώρες.
Στέκομαι στην Erika γιατί πραγματικά είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι με ένα μοναδικό χαμόγελο που σε αφοπλίζει.
Υπάρχουν κάποια κορίτσια του Glamour που κάποιοι τα κλείνουν για όλο το βραδυ.
Να μην αναφερθώ σε ονόματα.
Εγώ προσωπικά έχω την ωριμότητα και δέχομαι τα κορίτσια όπως ακριβώς τους αρέσει να ντύνονται και αισθάνονται άνετα.
Έχω συναντήσει την Bella με αθλητικό λευκό παπουτσάκι και ένα απλό φορεματάκι και πήγαμε σε ένα sic εστιατόριο.
Δεν με πείραξε καθόλου.
Απεναντίας το βρήκα πολύ γλυκό εκ μέρους της το ντύσιμό της και ταίριαζε με τον γλυκό χαρακτήρα της.
Το αστείο είναι ότι γνωρίζω κάποιους που έχουν δικά τους ρούχα και ντύνουν τα κορίτσια με δικά τους φορέματα.
Υπάρχει και αυτή η λύση βέβαια για κάποιους ... που παραπονιούνται για το ντύσιμο.
Εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται αδιανόητα αστείο.
Χωρίς παρεξήγηση μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
Καλημέρα σε όλους.
Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας η Erika, αυτό το όμορφο και ευγενικό πλασματάκι του Glamour, σταμάτησε πλέον τα 1ώρα ραντεβού και ξεκινάει με minimum τις 2 ώρες.
ότι και να πάρει θα έχει κατάληξη -haΚαλή εβδομάδα πελάτες και μη του Glamour
Έχω όρεξη και θέλω ένα ωραίο ραντεβού με όμορφη κοπέλα.
Είμαι μεταξύ Sasha και Dasha.
Τι λέει / προτείνει η ομάδα;
ότι και να πάρει θα έχει κατάληξη -ha
πάρτα αλφαβητικά
Η Dasha έχει Sha η Sasha δεν έχει Daπάρτα αλφαβητικά
την κλεινουν γιατι ειναι γλυκο πλασμα ή γιατι δινει ΚΩΛΟ ??Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας η Erika, αυτό το όμορφο και ευγενικό πλασματάκι του Glamour, σταμάτησε πλέον τα 1ώρα ραντεβού και ξεκινάει με minimum τις 2 ώρες.
Στέκομαι στην Erika γιατί πραγματικά είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι με ένα μοναδικό χαμόγελο που σε αφοπλίζει.
Υπάρχουν κάποια κορίτσια του Glamour που κάποιοι τα κλείνουν για όλο το βραδυ.
Να μην αναφερθώ σε ονόματα.
Εγώ προσωπικά έχω την ωριμότητα και δέχομαι τα κορίτσια όπως ακριβώς τους αρέσει να ντύνονται και αισθάνονται άνετα.
Έχω συναντήσει την Bella με αθλητικό λευκό παπουτσάκι και ένα απλό φορεματάκι και πήγαμε σε ένα sic εστιατόριο.
Δεν με πείραξε καθόλου.
Απεναντίας το βρήκα πολύ γλυκό εκ μέρους της το ντύσιμό της και ταίριαζε με τον γλυκό χαρακτήρα της.
Το αστείο είναι ότι γνωρίζω κάποιους που έχουν δικά τους ρούχα και ντύνουν τα κορίτσια με δικά τους φορέματα.
Υπάρχει και αυτή η λύση βέβαια για κάποιους ... που παραπονιούνται για το ντύσιμο.
Εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται αδιανόητα αστείο.
Χωρίς παρεξήγηση μοιράζομαι τις σκέψεις μου.
Καλημέρα σε όλους.
τί Λωζανη, τί ΚοζανηΚαλή εβδομάδα πελάτες και μη του Glamour
Έχω όρεξη και θέλω ένα ωραίο ραντεβού με όμορφη κοπέλα.
Είμαι μεταξύ Sash και Dasha.
Τι λέει / προτείνει η ομάδα;
Τι κορμάρα έχει με βυζάρες
Μα εκει ξεκιναει το προβλημα.. οτι υπαρχουν και αυτοι που δεν τους πειραζει τιποτα.. γυναικα να ναι και να δινει αγκαλιτσες και φιλακια.. το πουλακι θα χυσει... (και αν δεν κανει αυτα, βγαζουν οφσιντε μουναρες οπως η ταμαρα.. )Δεν με πείραξε καθόλου.
Εγώ πραγματικά έχω διαβάσει αυτό το κείμενο 50 φορέςκαι είναι τόσο βαθιές και ουσιαστικές...
Ε καλά κ εσυ τώρα … θα βγουν να σου πουν ότι χρειάζεται και λίγος χαβαλές κ να περνάει η ώρα λες κ είσαι χθεσινός .Μα εκει ξεκιναει το προβλημα.. οτι υπαρχουν και αυτοι που δεν τους πειραζει τιποτα.. γυναικα να ναι και να δινει αγκαλιτσες και φιλακια.. το πουλακι θα χυσει... (και αν δεν κανει αυτα, βγαζουν οφσιντε μουναρες οπως η ταμαρα.. )
Η ερωτηση η δικια μας ειναι , που νομιζεις οτι βοηθας ενα πορνοφορουμ με αυτες τις σκεψεις ???
Ο ενας περναει μαραζια και προσπαθει να ξεπερασει πουτανα .. ο αλλος τις παει για φαγητο με adidas και δεν τον πειραζει (οχι δεν τον πειραζει, αλλα το παιζει και υπερανο οτι τα χει ξεπερασει ολα αυτα μη τρελαθω) .. ο αλλος τον τρωει απο τον κολο και δεν εχει και προβλημα στη τελικη.. Προσπαθειτε να κανετε ενα Πορνοφορουμ να ειναι "all inclusive" και λετς στοπ the body shaming ε δεν θελει και πολυ για να τρελαθεις..
Αυτοδικαιονεσαι καθε λιγο και λιγακι οτι περνας υπεροχα (λες και εμας με νοιαζει) με τη καθε μετριοτατη και μετα ειναι σα να προσπαθεις να μας πεισεις για την καθε μπελα/αδελε/ερρικα/εμμα και ολα αυτα τα παλτα , που εσενα δεν σε πειραζει και περασες καλα ...
Εισαι σε ενα φορουμ κρεατοφαγων και μιλατε για vegeterian πιατα και ενοχλειστε κιολας οταν σας βαζουν και στη θεση σας!
Οχι οτι εγω βοηθαω βεβαιως .. δεν φαινεται να εχει κανα νοημα.. αρα χαβαλε!
αντε .. Στεφανια μετρια πραγματα αλλα τρομερα ανοιγματα .. κολος για γλυψιμο σιεννα ασυζητιτιτιτι .. Αλισα και εγω μαλλον την ειδα νωρις και δεν ειχε καμια σχεση με το παλτο που περιγραφεται παντως.. τι αλλα ..
α και που σε , ψιτ , τις σκεψεις μου λεω...
μη φεύγετε όλοι μη!
θα μείνω μόνος με τους vegeterian... ρε τι έπαθα...