Θεωρουμε την κριτική του μέλος sinbarr κακόβουλη και παραπλανητικη. Δεν γνωρίζουμε τι σκοπό εξυπηρετεί ούτε και θέλουμε να μάθουμε, eπειδή δεν αναφέρεται μόνο στην κοπέλα αλλά και στο γραφείο το οποίο προσπαθεί να προβάλει σαν αναξιόπιστο. Η συγκεκριμένη κοπέλα μας έδωσε μόλις χθες αυτό το βίντεο, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δεν παρατηρούμε ίχνος περιτού βάρους πάνω της αλλά ούτε και το ύφος απεριποίητης κοπέλας. Οι κακόβουλες κριτικές προφανώς μπαίνουν για την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών που ούτε τους ξέρουμε ούτε μας απασχολούν. Καλή συνέχεια
Για δες που, μετά 15 χρόνια στο forum, έγινα και κακόβουλος…
Καλά έκανε το πρακτορείο και ανέβασε το βίντεο. Γιατί από το βίντεο βλέπουμε ότι πράγματι η κοπέλα έχει πάρει κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες του site. Βλέπουμε ακόμα το κολάν με το οποίο με υποδέχτηκε και το οποίο μπορεί να είναι κατάλληλο για κάποια χαλαρή βολτίτσα σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι κατάλληλο να υποδέχεται ένα call girl των 140 ευρώ τον πελάτη της.
Αυτό που ΔΕΝ δείχνει το βίντεο είναι το ότι στο ραντεβού μας η κοπέλα ήταν άβαφη και ότι η η συμπεριφορά της ήταν άνευρη, άοσμη, και διεκπεραιωτική, χωρίς τον ελάχιστο αισθησιασμό που απαιτούν οι περιστάσεις, κάτι που δεν άλλαξε παρά τις όποιες προσπάθειες μου.
Επιμένω στην κριτική μου και ιδίως στη βαθμολογία μου, η οποία ήταν απολύτως αντιπροσωπευτική της εμπειρίας μου. Τα δύο πεντάρια για την εμφάνιση είναι απολύτως δικαιολογημένα, διότι η εμφάνιση της κοπέλας, όπως μου παρουσιάστηκε, δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη από τον μέσο όρο των κοριτσιών της ηλικίας της. Μια επίσκεψη σε μία τυχαία καφετέρια θα σας πείσει.
Προσπάθησα να είμαι ακριβοδίκαιος, ρίχνοντας την ευθύνη τόσο στον εαυτό μου, γιατί ανοήτως δεν ακύρωσα το ραντεβού (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μου, καλώς ή κακώς, λόγω χαρακτήρα), αλλά κυρίως στο πρακτορείο το οποίο έχει την ευθύνη έναντι του υψηλού αντιτίμου που εισπράττει να εξασφαλίζει στον πελάτη:
-ότι η εμφάνιση της κοπέλας αντιστοιχεί ουσιωδώς με τις φωτογραφίες που αναρτά στην ιστοσελίδα του
-ότι η κοπέλα έχει τον επαγγελματισμό και τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε επίπεδο ανάλογο με το ποσό που χρεώνει.
Ας μου επιτρέψετε λοιπόν, αφού ακριβoπλήρωσα το ραντεβού μου, έλαβα κακές υπηρεσίες και μου γαμήθηκε η ψυχολογία, να υπερβάλω ίσως σε μία -και μόνο- λέξη μου. Άλλωστε, μπορεί να σκάσουν δυο-τρεις αποθεωτικές κριτικές και εγώ θα είμαι ο “κακόβουλος”.
Τα εύσημά μου τον συναγωνιστή
@Myk69, για την αρχοντική τοποθέτησή του (και μάλιστα μετά από σχόλιό μου στην κριτική του).
Τέλος από εμένα και πάμε γι’ άλλα.