Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
ελα μονικ στον τοπο σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΩΧ ΩΧ ΩΧ θα καλογαμησουμε
ελα μονικ στον τοπο σου
την εχω δει απο κοντα στο ξενοδοχειο, είναι πολυ εκλεπτισμενη κι ωραιο ψηλο μουνι αλλα οπως την εκοψα πρεπει να πασχει στις υπηρεσιεςΣτα προσεχώς βλέπω Adriana και κάτι φουσκώνει ανάμεσα στα πόδια μου. Να βγάλω εισητήριο να ανέβω Αθήνα?
5 ευρώ την ώρα ?? Μια χαρά σε βρίσκω...αν χρειαστω κι εγω θα σου πω !! χα χαΓια την πρώτη feragamo δεν μπορώ να κάνω κάτι για την δεύτερη είναι Αλβανίδα και μου παίρνει 35 το 7ωρο χώρια που δουλεύει μαζί της μια πιτσιρίκα που όταν έρχεται είμαι μονίμως στο παγωμένο ντούζ
Φρόνιμα εσύ...έχει κ μεσήλικες στο site...μην πάθουμε καμιά ζημιά χρονιάρες μέρες !
Έρωτας! Συμφωνείς;Φρόνιμα εσύ...έχει κ μεσήλικες στο site...μην πάθουμε καμιά ζημιά χρονιάρες μέρες !
Σου έκρυψε ο κωλος το ύψος …1.63... κοντούλι είναι το Μονικάκι και δεν του φαίνεται!
Μόνικα τι τούρλα κάνει ε;ελα μονικ στον τοπο σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φρόνιμα εσύ...έχει κ μεσήλικες στο site...μην πάθουμε καμιά ζημιά χρονιάρες μέρες !
Έρωτας! Συμφωνείς;
Και εγώ εκλεισα ,σε ποιο κανάλι θα μας δείξουν ?την εκλεισα.
θα κανω ρεπορταζ αυριο μετα την παρελαση.
ε είναι λίγο η ρουφιάνα..χα χαΈρωτας! Συμφωνείς;
και πολύ καλά θα κάνεις !! χα χατην εκλεισα.
Ρε θα παρελάσεις κιόλας ??? Εγώ το έκοψα λόγω καθετήρα κ Π .την εκλεισα.
bou.com βαζω στολη αυριο,το θελει η μερα.Και εγώ εκλεισα ,σε ποιο κανάλι θα μας δείξουν ?
εγω ρε δεν ειμαι παππουδι σαν του λογου σου.Ρε θα παρελάσεις κιόλας ??? Εγώ το έκοψα λόγω καθετήρα κ Π .
Ήρθαν milfαρες που μου αρέσουν..!
Ασφυκτικα κλεισμενες ΟΛΕΣ οι πουτανες