Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.611
- Πόντοι
- 46.423
το ειπα... ή καλά ή χάλια ...... ευτυχως ημουν στο αλλο ακρο
Σε ποιό από τα 2 άκρα δηλαδή ???
Στο αριστερό ή στο δεξί ???
το ειπα... ή καλά ή χάλια ...... ευτυχως ημουν στο αλλο ακρο
μολις διαβασα την κριτικη σουΣε ποιό από τα 2 άκρα δηλαδή ???
Στο αριστερό ή στο δεξί ???
μολις διαβασα την κριτικη σου
σε αρκετα θα διαφωνησω ... καπως
δεν εγλειψες ...... πολυ κακως, το κλειδι εκει ηταν, πιτσιρικι ειναι
εγω περασα πολυ καλα, αλλά ειπαμε μεχρι το 15' ηταν για σουτ
κλεινω με την τελευταια προταση της πριν φυγει : "You... sex maniac..... да Красота....."
δεν θα διαφωνησω, αλλα μην τις λες και πουτανες τις κοπελες(που ναι ουσιαστικα ειναι, αλλά λεμε τωρα), ωδές εχεις γραψει για διάφορες και πολλαπλες κριτικεςΦίλε μου δεν γλείφω μουνί εύκολα ... και οποιαδήποτε.
Με τη σκέψη και μόνο ότι θα γλείψω εκεί που ο άλλος γαμάει έχει τελειώσει αυτή μου η επιθυμία.
Σε καταλαβαίνω αλλά εγώ όχι δεν γλείφω πουτάνες εύκολα.
Εσυ τι έκλεισες;Έχουμε και γιορτή σήμερα...κατι ξερεις εσυ κουφαλα...ποια εκλεισες κ καλοπερασες ??
sofia7
Συνάντηση καμιά εβδομάδα πριν
Ραντεβού στον αγαπητό μου γαμιστρώνα
Η κοπέλα ήρθε πολύ σικάτα ντυμένη, με ένα τύπου ταγέρ με γόβες και μαύρο καλσόν, όμορφο μακιγιάζ και μαλλί στη τρίχα
Έτοιμη για μπουζούκια
Φρεσκαρίστηκε πολύ γρήγορα (εγώ είχα πάει κανένα 40λεπτο πιο πριν)
Έφτασε με ωραίο κοστούμι στο κρεβάτι τύπου Τζέσσικα ράμπιτ κορμακι μαυρο με καλτσοδέτα και τις γόβες της
Έχει λίγο μεγάλη περιφέρεια για τα γούστα μου κωλάρα σε άλλους δεν ξέρω
Με έπαιξε λίγο με τα νύχια και μου έκανε πεταχτά φιλάκια στο κορμί καβλωσα σχεδόν αμέσως και άρχισε τα πνευστά
Παιχνιδιάρικη γλώσσα, αλλά επικεντρώνοταν στο κεφάλι κυρίως
Την γύρισα στα 4 όπου το κορίτσι αντέχει δυνατές πουτσιές, μετα γυρίσαμε ιεραποστολικό οπου έχει ματάρες μεγάλες ολοστρόγγυλες, εκεί δεν άντεξα πέταξα την καπότα και έχυσα στις βυζάρες της
Καθίσαμε μιλήσαμε λίγο και αφού φρεσκαριστήκαμε και οι 2 άρχισε πάλι η πίπα, αλλα δυστυχώς δεν μπόρεσε ο μικρός να ξυπνήσει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της
Οπότε σφύριξε η λήξη
Συμπερασματικά, προσωπάρα και βυζάρες
για εμένα κωλάρα για άλλους δεν με νοιάζει
Πέρασα ωραία
Βάλε τίς κριτικές σου στίς κριτικές, φίλε... Ἐδῶ ὕστερα ἀπό λίγο θά χαθοῦν στίς σελίδες....
σημερα ειναι εθνικη εορτη...σεβας στους προγονους. ΑπεχωΕσυ τι έκλεισες;Έχουμε και γιορτή σήμερα...
κλειστην..ειναι καλο μουνι κ γουσταρει πουτσοΣκεφτόμουν να την κλείσω.
Ξέρουμε λεπτομέρειες;
δουλεμενη κωλοτρυπιδα βλεπω αν και πετιτ κοπελα ή κανω λαθος?Zara
με δυο λογια το κασκαντεριλικι μου βγηκε σε καλο.
το κοριτσι ηταν πολυ ενταξει στο προγραμμα του,δεν αρνηθηκε τιποτα,συμμετειχε πολυ σε ολη τη διαρκεια του αγωνα,ηταν πολυ καλοβολη και εδειχνε οτι θελει κι εκεινη να περασει καλα και ο παρτενερ της.
ετσι τιμηθηκε λοιπον και η σημερινη μερα αφου κερδισαμε και στην αναγνωριση και στη μαχη.
χρονια πολλα συναδελφοι,να ειμαστε καλα ολοι.
ακολουθει κριτικη.
την τιμησα κι εγω φιλε. μια χαρα το κοριτσι.δουλεμενη κωλοτρυπιδα βλεπω αν και πετιτ κοπελα ή κανω λαθος?
αναμενουμε κριτικη
Προσυπογράφω. Με λίγα μείον για εμενα . Οπως πάντα παράξενος …Zara
με δυο λογια το κασκαντεριλικι μου βγηκε σε καλο.
το κοριτσι ηταν πολυ ενταξει στο προγραμμα του,δεν αρνηθηκε τιποτα,συμμετειχε πολυ σε ολη τη διαρκεια του αγωνα,ηταν πολυ καλοβολη και εδειχνε οτι θελει κι εκεινη να περασει καλα και ο παρτενερ της.
ετσι τιμηθηκε λοιπον και η σημερινη μερα αφου κερδισαμε και στην αναγνωριση και στη μαχη.
χρονια πολλα συναδελφοι,να ειμαστε καλα ολοι.
ακολουθει κριτικη.
Δουλεύει με τετρακίνηση. Το γράφει και στο σαητ στο προφιλ της.δουλεμενη κωλοτρυπιδα βλεπω αν και πετιτ κοπελα ή κανω λαθος?
αναμενουμε κριτικη
θα ειναι της ηλικιας φαινεταιΠροσυπογράφω. Με λίγα μείον για εμενα . Οπως πάντα παράξενος …
τετρακινηση,πισωκουνα και ασιατομουναΔουλεύει με τετρακίνηση. Το γράφει και στο σαητ στο προφιλ της.
Αλίμονο ρε, εσύ και να αφήσεις τέτοια τρύπα έτσι;την τιμησα κι εγω φιλε.
Πρέπει να έχουμε πάρει πανω απο 50 ίδιες γκόμενες μαζί με τις μασατζουδες . Αν μου πει κάποιος έστω κ 49 θα μου φανεί περίεργοτην τιμησα κι εγω φιλε. μια χαρα το κοριτσι.
οι υπολοιπες φωτο ειναι στην κριτικη.