Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
εχει να εμφανιστει καιρο...Σταμάτησε αυτή από ότι έχω διαβάσει
Αμα σταματησε, χασαμε ισως το καλυτερο μουνι
εχει να εμφανιστει καιρο...Σταμάτησε αυτή από ότι έχω διαβάσει
Σωστό κ αυτό αλλα πρόσεξε να δεις αυτη η κοπελα σε τι για μένα έκανε τη διαφορα …Τζούλια βγάλε και μια σε αυτή τη στάση αλλά χωρίς ρού
...προτιμω να πάω να δω αν η Olivia είναι 22...Γιά τό ἄν εἶναι 32 ἤ 38 πήγαινε νά τὴ δῆς.... Δέ θά παίξουμε τζόκερ στό νῆμα...
Που θα πρωτοπας;;;...προτιμω να πάω να δω αν η Olivia είναι 22...
...φίλε καλή η δουλειά...καλός και ο χαβαλες...αλλα το γαμησι είναι πολύ σημαντικό πράγμα...δεν μπορείς να το αφήσεις εκτός προγράμματος!!...Που θα πρωτοπας;;;
Έχεις βγάλει πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα...;
Που θα πρωτοπας;;;
Έχεις βγάλει πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα...;
...μπα...Πρέπει να έχει μια dedicated εφαρμογή στο κινητό για να προλαβαίνει
Δεν υπαρχει το καλυτερο εκει που λες οτι αυτο ειναι το τελειοτερο πηδημα με το πιο τοπ κομματι ερχεται η επομενη να τα ανατρεψει ολαεχει να εμφανιστει καιρο...
Αμα σταματησε, χασαμε ισως το καλυτερο μουνι
Ειναι καλη περιπτωση κατα 90% "επαγγελματιας" αλλα εχει και μια δοση "αυθορμητισμου". Εμπειρα πραγματα σε γενικες γραμμες.Αυτή δεν εμφανιζόταν μέχρι χθες στα sites του Αριστοτέλους 5 και Λ. Αθηνών 413;
...μπα...
...άμα πετάξεις εκτός τις πλαστικές...τις ξεπλυμενες...τις αγελαστες...και αυτές που δεν μπορούν να με ερωτευτούν στα πρώτα 10 λεπτά...δεν μένουν και πολλές για πηδημα...
...ευκολακι να βγει πρόγραμμα εβδομάδας!...
...μπα...δεν τα πάω καλά με αυτά...Πάντως μια ηλεκτρονικη την κάνεις υποθέτω
Ε μετα από αυτά που μου είπες πήρα τη Στελλα!!...τσέκαρες την ηλικία της στο προφίλ της?...
...έχεις μελετήσει τις κριτικές της?!...Ε μετα από αυτά που μου είπες πήρα τη Στελλα!!
Μμμμ μου άρεσε....Το σωματείο της ήταν στα μέτρα μου...Για τη μασέλα μου......έχεις μελετήσει τις κριτικές της?!...
Target no. 1
Update during the night ... stay tuned... ?
αυτη εδω κ 10 χρονια που ασκω το αθλημα για μενα ειναι η τοπ σε εμφανιση κ με κορυφαιες υπηρεσιες..Δεν υπαρχει το καλυτερο εκει που λες οτι αυτο ειναι το τελειοτερο πηδημα με το πιο τοπ κομματι ερχεται η επομενη να τα ανατρεψει ολα
Ωραίο κορίτσι η Κατερίνα !!!
Ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Ικανοποιητικό sex χωρίς όμως έξτρα υπηρεσίες.
Είναι πανέξυπνη και καλή ντριπλαδόρος ...
Ντριπλαδορος; Τι εννοείς δάσκαλε;