Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 25.186
εχει να εμφανιστει καιρο...Σταμάτησε αυτή από ότι έχω διαβάσει
Αμα σταματησε, χασαμε ισως το καλυτερο μουνι
εχει να εμφανιστει καιρο...Σταμάτησε αυτή από ότι έχω διαβάσει
Σωστό κ αυτό αλλα πρόσεξε να δεις αυτη η κοπελα σε τι για μένα έκανε τη διαφορα …Τζούλια βγάλε και μια σε αυτή τη στάση αλλά χωρίς ρού
...προτιμω να πάω να δω αν η Olivia είναι 22...Γιά τό ἄν εἶναι 32 ἤ 38 πήγαινε νά τὴ δῆς.... Δέ θά παίξουμε τζόκερ στό νῆμα...![]()
Που θα πρωτοπας;;;...προτιμω να πάω να δω αν η Olivia είναι 22...![]()
![]()
...φίλε καλή η δουλειά...καλός και ο χαβαλες...αλλα το γαμησι είναι πολύ σημαντικό πράγμα...δεν μπορείς να το αφήσεις εκτός προγράμματος!!...Που θα πρωτοπας;;;![]()
Έχεις βγάλει πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα...;![]()
Που θα πρωτοπας;;;![]()
Έχεις βγάλει πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα...;![]()
...μπα...Πρέπει να έχει μια dedicated εφαρμογή στο κινητό για να προλαβαίνει![]()
Δεν υπαρχει το καλυτερο εκει που λες οτι αυτο ειναι το τελειοτερο πηδημα με το πιο τοπ κομματι ερχεται η επομενη να τα ανατρεψει ολαεχει να εμφανιστει καιρο...
Αμα σταματησε, χασαμε ισως το καλυτερο μουνι
Ειναι καλη περιπτωση κατα 90% "επαγγελματιας" αλλα εχει και μια δοση "αυθορμητισμου". Εμπειρα πραγματα σε γενικες γραμμες.Αυτή δεν εμφανιζόταν μέχρι χθες στα sites του Αριστοτέλους 5 και Λ. Αθηνών 413;
...μπα...
...άμα πετάξεις εκτός τις πλαστικές...τις ξεπλυμενες...τις αγελαστες...και αυτές που δεν μπορούν να με ερωτευτούν στα πρώτα 10 λεπτά...δεν μένουν και πολλές για πηδημα...
...ευκολακι να βγει πρόγραμμα εβδομάδας!...![]()
![]()
...μπα...δεν τα πάω καλά με αυτά...Πάντως μια ηλεκτρονικη την κάνεις υποθέτω
Ε μετα από αυτά που μου είπες πήρα τη Στελλα!!...τσέκαρες την ηλικία της στο προφίλ της?...
...έχεις μελετήσει τις κριτικές της?!...Ε μετα από αυτά που μου είπες πήρα τη Στελλα!!![]()
![]()
Μμμμ μου άρεσε....Το σωματείο της ήταν στα μέτρα μου...Για τη μασέλα μου......έχεις μελετήσει τις κριτικές της?!...![]()
![]()
Target no. 1
![]()
Update during the night ... stay tuned... ?
αυτη εδω κ 10 χρονια που ασκω το αθλημα για μενα ειναι η τοπ σε εμφανιση κ με κορυφαιες υπηρεσιες..Δεν υπαρχει το καλυτερο εκει που λες οτι αυτο ειναι το τελειοτερο πηδημα με το πιο τοπ κομματι ερχεται η επομενη να τα ανατρεψει ολα
Ωραίο κορίτσι η Κατερίνα !!!
Ωραίο πρόσωπο και σώμα.
Ικανοποιητικό sex χωρίς όμως έξτρα υπηρεσίες.
Είναι πανέξυπνη και καλή ντριπλαδόρος ...
![]()
Ντριπλαδορος; Τι εννοείς δάσκαλε;![]()