Τώρα μιλάς σωστά γέροντα.
Για λέγε για λέγε.
Ποιά σου τα έφαγε ...
Χαχα, δυστυχώς καμιά δε μου τα φαγε μεγάλε....
Αντιθέτως, ψάχνω να δω ποια απ'όλες αυτές τις σουρλουλουδες έχει τα κοτσια να ξεπερνούσε έστω και για λίγο τον εαυτό της και τη μεγάλη ιδέα που έχουν οι περισσότερες για τον εαυτό τους ώστε να μπορεί να αφεθεί ολοκληρωτικά σε κάποιον που πραγματικά γουστάρει να αφεθεί και να ζήσει πραγματικά έναν αγοραίο έρωτα, έστω και για λίγο.... στο μάξιμουμ !
Αυτή η ιδέα που έχουν οι περισσότερες Ρωσσιδες και Ουκρανεζες ότι έρχονται στο Ελλαντα για να μας" παίξουν" μπάλα ότι και καλά πρέπει να τίς προσκυνάμε είναι ένα καλάμι που δεν ξεκαβαλιεται εύκολα, και φταίμε κι εμείς οι ίδιοι, που εκθειαζουμε καταστάσεις ομορφιές και υπηρεσίες....
Μα τη Μπαναγια δηλαδη....
Ουκρανία, Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία ( fkk ), Ολλανδία, Ισπανία...
Μην γράψω άλλα, αλλά από τη στιγμή που συνευρεθηκα με τόσες σε τόσα κράτη, ένα είναι το χαρακτηριστικό τους και σε όλες το ίδιο.
Χαμόγελο, απ'την αρχή μέχρι τέλους..εξ αδιερετου ποσού.
Πολύ μικρό ποσοστό θυμάμαι να μην χαμογελουσε, πως να το κάνουμε δηλαδή, σου φτιάχνει τη διάθεση απ'την αρχή.....
Ευγενικοί τρόποι, διότι οι καλοί τρόποι σκλαβώνουν όπως ξέρουμε....
Εξυπηρέτηση, περιποίηση όλη την ώρα, τι βολεύει ή τί μας χαλάει καθ όλη τη διάρκεια του ραντεβού....
Αλλά και τι μας φτιάχνει περισσότερο.... και αν είναι και εφικτό.....
Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια που δεν με κοιτούσε κατάματα, για το μεγαλύτερο διάστημα του ραντεβού και δεν θυμάμαι, δε νομίζω να μου είχε συμβεί, αυτό που το βάζεις.....λες και σε περιμένει να περάσετε μαζί καλά το ίδιο.... ξέρεις τι είναι να ανοίγει η πόρτα και να σου φέρονται σαν να είσαι ο γκόμενος που περίμενε να τον δει όλη μέρα.... ακόμα και στο fkk ( Artemis ) που οι γκόμενες έρχονται άλλες με ταξί και άλλες με τη mercedes τους, φέρονται σαν να είσαι Μόνον δικός τους για όση ώρα τις απασχολήσεις. ( Κάτι ρουμανακια και κάτι ξεκωλα εκ Τσεχίας, ή δεν ξέρω γω ποιες άλλες νομίζουν ότι επειδή πέρασαν ένα φεγγάρι από Ελλαντα και νομίζουν ότι μας ξέρουν, εξαιρούνται.... λόγω σκατοχαρακτηρα ! ).
Αν θυμάμαι ένα 10 τοις εκατό να μου ζήτησαν τα λεφτά μπροστά ζήτημα είναι.... και αυτό μόνο σε μπουρδέλο.
Οι ανεξάρτητες, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε κάνουν να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, όπως και γω νομίζω και άλλοι αφήνεις πάντα και κάτι τις παραπάνω.
Αλλά και πάλι, η ευχαρίστηση προς τον πελάτη είναι η μόνη τους προτεραιότητα, και τίποτα άλλο....
Καί μεις εδώ τώρα ρίχνουμε κλήρο τι σκατοχαρακτηρα θα συναντήσουμε, με σώμα μοντέλου.
Τι φταίει και πόση ώρα ξεκλείδωμα ή ψήσιμο θέλει...
Και Αν, σημαντικό αυτό, Αν θα κάνει αυτά που αναγράφονται στις υπηρεσίες της....
Χωρίς κλαουρες, χωρίς μούτρα, και πάντα με ζεστασιά, σαν να γνωριζεστε από Πριν συναντηθείτε....
Να ξεκαθαρίσω κάτι....
Απ'τη στιγμή που φεύγει πελάτης δυσαρεστημένος, δεν τίθεται θέμα δυσαρέσκειας...
Δεν υπάρχει τέτοια λέξη.....
Για οποιαδήποτε λόγο, συζητιέται το πρόβλημα και βρίσκεται μια ενδιάμεση λύση.....
Επιστροφή ενός μέρους των χρημάτων....με χίλιες συγγνώμες, και με πολύ κατανόηση....
Εδώ, που το είδα αυτό, πουθενά....
Εδώ οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν μην τυχόν και τους στείλουν κανένα φουσκωτό έτσι κ δεν πληρώσουν ; Ακόμα και τα γραφεία την ίδια καραμέλα λένε " Δεν υπήρξε χημεία ", το ρίχνουν στο φιλότιμο μας...
Τι λέτε Ρε....
Που τα είδατε όλα αυτά....
Ποιόν δουλεύετε ρε τσογλανια....
Παρήγγειλες εσκορτ για να χαλαρώσεις και να ξεχαστεις, όχι για να κλαίς τα λεφτά σου και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι κ καλός στο κρεββάτι....
Κύριοι, για μένα δεν είναι εσκορτιλικι αυτό....
Είναι ρώσικη ρουλέτα και σπάσιμο @@@@ων. Αυτό είναι
Το εσκορτ πρέπει να σε κάνει να το ερωτευτείς και όχι να το πηδήξεις μόνο, για πήδημα έχουμε τα στούντιο και τα μπουρδέλα...
Πρέπει να σου βγάλει Αυτή γούστα όχι Εσύ μαλακα μου.
Και να τα γουστάρεις κιόλας γιατί εσύ τη γουσταρησες πρώτος...
Πρέπει κάθε συνάντηση με το ίδιο εσκορτ ναναι καλύτερη από την προηγούμενη, όχι παρηγοριά όπως θέλουν οι περισσότερες. Πρώτη φορά βλέπω να πληρώνουν την παρηγοριά.....140, από κει ξεκινάει.
Γενικώς, με πιάνει κάτι όταν βλέπω κατσουφιασμενες φάτσες....λες και με 140, κ όσες λιγότερες υπηρεσίες από τους φιλότιμους γαμικουλες Έλληνες, θα βγάζουν κάποιες τα προς το ζειν....
Θα επανέλθω κύριοι....
Καί Ναι ρε μεγάλε, καλά έκανες και το ανέφερες πρώτος απ'όλους....
Ψάχνω μια να μπορεί όμως να μου τα φάει....
Διότι απ'ότι βλέπω δω μέσα από τίς κριτικές σας, δεν υπάρχει... και αν υπήρχε, Δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει....
Ξεπετες μιας ωρας για 140, εγώ δεν ψωνίζω....