Alex_Born
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 2.390
Τώρα ? Αυτή ήταν εδώ πριν μισό αιώναρισπέκτ και μπράβο σας....μουνάρα η δεσποινίς...που τη βρίσκουμε??
Τώρα ? Αυτή ήταν εδώ πριν μισό αιώναρισπέκτ και μπράβο σας....μουνάρα η δεσποινίς...που τη βρίσκουμε??
Τώρα ? Αυτή ήταν εδώ πριν μισό αιώνα
Ετσί είναι φίλε μου ή θα δώσουν κόλο ή στόμα! Οχι παίζουμε!
Προχθές σε σκέφτηκα και δεν πήρα την Bella για πιστοποίηση αλλα την Dasha . Προσεξε γιατί σήμερα δεν θα είμαι τόσο καλός.!!!Εσύ είσαι μεγάλη μαφία ...
Σήμερα εδώ ... χθες βράδυ μεταμεσονύχτια "πιστοποίηση" σε ανεξάρτητο αματούρι ...
Θα τα μαρτυρίσω όλα στον Γκλάμουρα ... που μας το παίζεις και πιστός σύζυγος ...
Τις χώνεις όλες στη σπηλιά και γίνεται το έλα να δείς !!!
Και δεν υπάρχει και έξοδος διαφυγής.
Αυτη η φωτο ειναι πιο αντιπροσωπευτική νομιζω.. η κοπελα δεν χρειαζεται μακιγιαζ, φτιασιδωματα κλπ....έχει φυσική ομορφιά και υπέροχο χαμογελο...αστα...επεικινδυνη για αγαπουληδες σαν κ μενα !! ...χα χα !!
Προχθές σε σκέφτηκα και δεν πήρα την Bella για πιστοποίηση αλλα την Dasha . Προσεξε γιατί σήμερα δεν θα είμαι τόσο καλός.!!!
Ρε φίλε είδες απο πότε είναι το post στο οποίο απάντησες;ρισπέκτ και μπράβο σας....μουνάρα η δεσποινίς...που τη βρίσκουμε??
Καλα θα το σκεφτώ!Μηηηηηηηηηηή μου το κάνεις αυτό φιλαράκο.
Εγώ που σε αγαπάω.
Η χάρη του ρωσικού φωτοσοπ ευτυχώς δεν έφτασε ακόμα ΒραζιλίαΕίναι κοντά στις φωτογραφίες;
ηξερε οτι θα πας εσυΠάνω που χάρηκα που ήρθε η Λόλα διαπιστώνω πως ξανα έβγαλε τον κώλο από το μενού...
γιατί Λόλα γιατί?
Νάνσυ κάνεις...Αλλά ανάμεσα σε Νανσυ Λόλα τη Λόλα θα διάλεγα...Καλησπέρα στους φίλους. Alina, Nancy δεν έχει δοκιμάσει κανείς;
την Αλινα ας πούμε την έχουν απογειώσει… άλλος άνθρωπος
Καλησπέρα. Για την Αλίνα υπάρχουν κριτικές από τις οποίες τουλάχιστον μια πρόσφατη.Καλησπέρα στους φίλους. Alina, Nancy δεν έχει δοκιμάσει κανείς;
Miraculous πραγματι οι γυναίκες αλλάζουν πολύ το στυλ τους (χρωμα μαλλιών, ντυσιμο κτλ) όμως εμένα με είχε εκνευρίσει πολύ που έσφιγγε τα πόδια της για να μην μπαίνω μέσα τηςJim έχει αλλάξει look τα τελευταία δυο χρόνια. Και εγώ όταν είδα τις τελευταίες φωτογραφίες της παραξενεύτηκα πολύ σε σχέση με την εικόνα της που θυμόμουν. Τώρα που την ξαναείδα όμως διαπίστωσα πως αυτές οι φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικές της νέας της εμφάνισης.
Πολύ πιο οκ από κοντά και με λιγότερα κιλά σε περιφέρεια.Νομιζω στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόνο το κεφάλι είναι το ίδιο...
Πολύ πιο οκ από κοντά και με λιγότερα κιλά σε περιφέρεια.Νομιζω στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόνο το κεφάλι είναι το ίδιο...
Εμφανιση απόδοση cool.Δυσκολη μόνο η επικοινωνία...
Ευχαριστώ, μάλλον δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ και πάλι.Καλησπέρα. Για την Αλίνα υπάρχουν κριτικές από τις οποίες τουλάχιστον μια πρόσφατη.