Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Γεια σου ΒασίληΕίσαι πολύ μπροστά!
Γεια σου ΒασίληΕίσαι πολύ μπροστά!
Ισως μια πιστοποίηση να μάς βοηθήσει !Καλαααα παλικαριαααα…
167 που στο τέλος είναι 157!!
και 55 κιλά που στο τέλος είναι 60κιλα!!
τι μας κάνουν;;!!!;;;
Για δες μπράτσα “Stallone”…
Για δες μπουταρες «Roberto Carlos”…
Για δες πλάτες «Swartzeneger”…
ένα κοντό γιουβαρλάκι
Εγώ πάντως δεν κάνω το κασκαντερ!Ισως μια πιστοποίηση να μάς βοηθήσει !
Μάλλον δεν υπάρχουν.Και μένα αυτή με ψήνειΓνωμες που υπαρχουν για Nancy
Φτου σου μάνα μου !! Φτου φτου μην σε ματιάσω !!
Καλυτερη απο τις φωτο...πιο αντιπροσωπευτικες ειναι αυτες με το μαυρο μπλουζακι στο παραθυρο...
Αυτη η φωτο ειναι πιο αντιπροσωπευτική νομιζω.. η κοπελα δεν χρειαζεται μακιγιαζ, φτιασιδωματα κλπ....έχει φυσική ομορφιά και υπέροχο χαμογελο...αστα...επεικινδυνη για αγαπουληδες σαν κ μενα !! ...χα χα !!
την Keyla την κόβεις για καλύτερο αστέρι ; φωτογραφίες 3 και 6 στο προφιλ της στο σάιτ του γραφείου με μάγεψανΣυγκεντρωσουουουουου….
σαν κοντό γιουβαρλάκι φαίνεται
την Keyla την κόβεις για καλύτερο αστέρι ; φωτογραφίες 3 και 6 στο προφιλ της στο σάιτ του γραφείου με μάγεψαν
πάντως τη φίλη σου τη Λολα χωρίς να την έχω δει από κοντά νομίζω ότι πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της είναι η ασπρόμαυρη με το είδωλο στον καθρέφτη που είναι παραπάνω από μια χαρά ( σε σώμα και σε πρόσωπο). Αν ισχύει, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί στις υπόλοιπες φωτό την έχουν κάνει με μακρόστενο πρόσωπο με γωνίες
Έχει 3 γιουβαρλάκια το γραφείο τουλάχιστον billτην Keyla την κόβεις για καλύτερο αστέρι ; φωτογραφίες 3 και 6 στο προφιλ της στο σάιτ του γραφείου με μάγεψαν
πάντως τη φίλη σου τη Λολα χωρίς να την έχω δει από κοντά νομίζω ότι πιο αντιπροσωπευτική εικόνα της είναι η ασπρόμαυρη με το είδωλο στον καθρέφτη που είναι παραπάνω από μια χαρά ( σε σώμα και σε πρόσωπο). Αν ισχύει, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί στις υπόλοιπες φωτό την έχουν κάνει με μακρόστενο πρόσωπο με γωνίες
Κάτσε να γυρίσω από τις διακοπές κι ότι μείνει για πάρτη της... Negroni.... Margarita... Κ Λόλα σοκολάτα καραμέλα... Χα χα.. Δεν υπάρχει το μωρό.. Κουκλί ζωγραφιστό... Μακάρι να μείνει κάμποσο καιρό..... Γραφείο ακούει??....Φίλε μου αν είναι έτσι όπως την βλέπω ... σε καταλαβαίνω απόλυτα ...
Δεν μου λες, έχεις φυλάξει στην άκρη κανένα πεντοχίλιαρο για πάρτη της ???
Γιατί είναι άσχετοι.....τι να λέμε??..την Keyla την κόβεις για καλύτερο αστέρι ; φωτογραφίες 3 και 6 στο προφιλ της στο σάιτ του γραφείου με μάγεψαν
εγω παντως θα ηθελα ενα σεσιον με Κεϋλα το σκεφτομαιτην Keyla την κόβεις για καλύτερο αστέρι ; φωτογραφίες 3 και 6 στο προφιλ της στο σάιτ του γραφείου με μάγεψαν
Αυτη η φωτο ειναι πιο αντιπροσωπευτική νομιζω.. η κοπελα δεν χρειαζεται μακιγιαζ, φτιασιδωματα κλπ....έχει φυσική ομορφιά και υπέροχο χαμογελο...αστα...επεικινδυνη για αγαπουληδες σαν κ μενα !! ...χα χα !!
ρισπέκτ και μπράβο σας....μουνάρα η δεσποινίς...που τη βρίσκουμε??Επειδή μας ρωτάτε για τις φωτογραφίες και δεν εχουμε τι άλλο να απαντήσουμε
Με την άδεια της μίας κοπέλας ανεβάζουμε 2 φώτο πρωσοπικές της
Η άλλη κοπέλα δεν μας έδωσε κάτι
Δεν εχουν όλοι «μακαρονάκι» τι να γίνει;!Πάνω που χάρηκα που ήρθε η Λόλα διαπιστώνω πως ξανα έβγαλε τον κώλο από το μενού...
γιατί Λόλα γιατί?
Ετσί είναι φίλε μου ή θα δώσουν κόλο ή στόμα! Οχι παίζουμε!