Βεελζεβούλ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 362
- Πόντοι
- 301
Dilara ακούραστο μηχανάκι του sex
κριτικούλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ε ποσες να πηδηξουμε την εβδομαδα ρε φιλε?
ειμαστε και καποιας ηλικιας
χτες εβαλα 2 γκολ στη Μελιτα
την προηγουμενη παρασκευη Ατζελικα
πηγα και σε ενα στουντιο
αντε να μην σου χαλασω το χατηρι θα παρω αλλη μια αυτη την εβδομαδα
αλλα μην ζητας κι αλλη δεν μπορω
...μπα...Ενα ακομα απο τα γνωστα κοριτσια του γκλαμουρα βρηκε γαμπρο και το χανουμε το κορμι συναδερφοι! Φιλε αν μας διαβαζεις, η ωρα η καλη.
Παραδοξως δεν εχουν κατεβει ακομα οι φωτογραφιες της.
Αλήθεια τώρα από την Camila κάνα νέο δεν έχουμε..;Δεν ρωτάς τους τύπους καλύτερα ... θέλανε και παρτούζα με την καμήλα ...
αντζελικα εβαλακριτικούλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πάντα να έχεις αντιγραφοΈγραψα κριτική αλλά μου έβγαζε σφάλμα συνέχεια βαριέμαι να την ξαναγραψω
Ναι δεν αποκλειεται, θελει και δυνατο χαρακτηρα για να αποδεχτεις την αλλη σαν γυναικα σου γνωριζοντας το παρελθον της....μπα...
...γρήγορα θα ανέλθουν στην επιφάνεια τα ψυχολογικά της τύπισσας που την ώθησαν στο πουτανιλίκι...γρήγορα θα χορτάσει πούτσα και ο συνάδελφος...οπότε γρήγορα θα αναζητήσει κάποια άλλη...σπρώχνοντας την λεγάμενη να επανέλθει στο άθλημα...
...γνωστό το έργο...
και αυτή Δαρεία?Ναι δεν αποκλειεται, θελει και δυνατο χαρακτηρα για να αποδεχτεις την αλλη σαν γυναικα σου γνωριζοντας το παρελθον της.
τελος παντων μακαρι να ευτυχησουν τα παιδια.
adios Даша
Γνωριζουμε ποια ειναι ?και αυτή Δαρεία?
Νομίζω αυτή????Γνωριζουμε ποια ειναι ?
Σαν να λεμε Μαρια στην Ελλαδακαι αυτή Δαρεία?
...γάμησες Starla και στάνιαρες?...Πάντως μάγκες να πω κάτι τιμητικό για το γραφείο.
Επειδή πριν από κάποιες σελίδες έγινε μια μικρή αντιπαράθεση μεταξύ μελών και γραφείου αναφέρω το εξής.
Έμαθα ότι όταν το γραφείο κάνει λάθος στα ραντεβού το κορίτσι πληρώνεται από το γραφείο κανονικά και δεν χάνει την ώρα της.
Εξεπλάγην που το άκουσα και οφείλω να μοιραστώ μαζί σας για το πόσο υπεύθυνα αντιμετωπίζει το γραφείο τα κορίτσια της.
Επίσης γνωρίζω ότι τα κορίτσια ξεκουράζονται αρκετά και τρώνε όποτε θέλουν χωρίς πίεση.
Αυτά τα αναφέρω γιατί έγινε μια μικρή αντιπαράθεση τις προηγούμενες μέρες.
Αναφορικά με τις φωτογραφίες, ναι συμφωνώ ότι γίνεται αρκετή επεξεργασία αλλά πιστεύω ότι το γραφείο προσπαθεί για selfies.
Από τα λίγα που γνωρίζω πιστεύω ότι υπάρχει και ξένος agent που πλασάρει τις φωτογραφίες που θέλει.
Από κινητό την εγραψαΠάντα να έχεις αντιγραφο
Και;κοντά στις φωτογραφίες;Σήμερα πηρα Μελιτα
αλογο πανω απο το 1.75
μικρουτσικο φυσικο βυζι
μεγάλος κώλος
Όπως σε έχω κόψει, σου έρχεται καινούργια υποψήφια για να αγαπήσεις. Στα προσεχώς η Κριστίνα....ετοιμάζω popcorn να διαβάσω κριτικές σου.Η δικιά μου η αγαπητικιά είναι άλλη και δεν έχω γράψει ποτέ μου τίποτα για αυτή
Για να μην σου πω, ότι ειδικά εάν έχουν παιδιά, έρχονται και με τα πόδια εάν τους πεις έλα ελλάδα να σε έχω βασίλισα.Ναι δεν αμφιβάλω. Οσες δεν ειναι με παιδια κτλ, αν τους πεις ελα ελλαδα να σε εχω βασιλισα ερχονται χωρις δευτερη σκεψη
Σήριαλ κανονικό. Με την λεγάμενη να επιστρέφει στον κανονικό άρχοντα της καρδιάς της, που δεν είναι άλλος από κάποιον οδηγό/φουσκωτό του γραφείου. Παλιό το έργο....μπα...
...γρήγορα θα ανέλθουν στην επιφάνεια τα ψυχολογικά της τύπισσας που την ώθησαν στο πουτανιλίκι...γρήγορα θα χορτάσει πούτσα και ο συνάδελφος...οπότε γρήγορα θα αναζητήσει κάποια άλλη...σπρώχνοντας την λεγάμενη να επανέλθει στο άθλημα...
...γνωστό το έργο...
...γάμησες Starla και στάνιαρες?...