HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.938
- Πόντοι
- 32.548
ειναι derby?Εγώ κάνω διατάσεις και προετοιμασία για το match της Παρασκευής!
ειναι derby?Εγώ κάνω διατάσεις και προετοιμασία για το match της Παρασκευής!
Πέρα από την πλάκα και εγώ έχω μια από δαύτες που αν της πω έλα παντρειά θα έρθει με το πρώτο αεροπλάνο!Ναι ναι κοιτανε τον ψυχικο κοσμο και τπν χαρακτηρα, ποτε την ταεπη
Δεν ξέρω ακόμα τον αντίπαλο! Αλλά το ηθικό ακμαιότατονειναι derby?
Τελικα επειδη ολοι εχουμε απο μια να τις κρατησουμε εδω να γινουμε ολοι μια οικογενειαΠέρα από την πλάκα και εγώ έχω μια από δαύτες που αν της πω έλα παντρειά θα έρθει με το πρώτο αεροπλάνο!
Ναι δεν αμφιβάλω. Οσες δεν ειναι με παιδια κτλ, αν τους πεις ελα ελλαδα να σε εχω βασιλισα ερχονται χωρις δευτερη σκεψηΠέρα από την πλάκα και εγώ έχω μια από δαύτες που αν της πω έλα παντρειά θα έρθει με το πρώτο αεροπλάνο!
Για ισοπαλια τουλαχιστον σε εχω στανταρακιΔεν ξέρω ακόμα τον αντίπαλο! Αλλά το ηθικό ακμαιότατον
Κοινόβιο !Τελικα επειδη ολοι εχουμε απο μια να τις κρατησουμε εδω να γινουμε ολοι μια οικογενεια
yesΚοινόβιο !
Μερικες φανταζομαι παιζουν σε πολλαπλα ταμπλοΤελικα επειδη ολοι εχουμε απο μια να τις κρατησουμε εδω να γινουμε ολοι μια οικογενεια
Τα πάντα θα κριθούν στο τι είναι διαθέσιμο!Για ισοπαλια τουλαχιστον σε εχω στανταρακι
Αν δεν την σπιτώσεις, φυσικά, και όπου κάτσει.Μερικες φανταζομαι παιζουν σε πολλαπλα ταμπλο
Θα γλυτωσουμε και χρηματαΚοινόβιο !
Βεβαια υπαρχουν εξοδα ενοικια σπιτιων ενδυση υποδηση φαγητο αφρολουτρα τυχων διαζυγια με τις νυν δεκο ...ασε καλυτερα με 140 συν εξτρα και μετα στον πουτσο μαςΘα γλυτωσουμε και χρηματα
Ναι το αισθηματικο δεν τις νοιαζει τοσο πολυ. The highest bidder!Αν δεν την σπιτώσεις, φυσικά, και όπου κάτσει.
Για sofi εχω κριτικη ,καλή,για penny???Για Penny η Sofi υπαρχει καμια αποψη
Φαινονται κοριτσια μεγαλων δυνατοτητων
Οχι ακριβώς! Αν σε κόψει μαλάκα δεν νομίζω οτι θα θέλει. Μην ξεχνάς ότι οι καλές έχουν αγοράσει σπίτια, αυτοκίνητα πίσω στη χώρα τους.Ναι το αισθηματικο δεν τις νοιαζει τοσο πολυ. The highest bidder!
Μy 2 centsΟχι ακριβώς! Αν σε κόψει μαλάκα δεν νομίζω οτι θα θέλει. Μην ξεχνάς ότι οι καλές έχουν αγοράσει σπίτια, αυτοκίνητα πίσω στη χώρα τους.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις χρήμα πάνω από το μέσο όρο.
Penny την βλέπω προ μιλφ.Σε κάποιες φωτό μου αρέσει.οχι σε ολεςΓια sofi εχω κριτικη ,καλή,για penny???