geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
σημερα σημεραπριν το σαββατοκυριακο αμα μπορεις γιατι μετα θα ξερω.
καθημερινες δε μπορω να κανω ραντεβου.
εχω κουμπωθει με vir
σημερα σημεραπριν το σαββατοκυριακο αμα μπορεις γιατι μετα θα ξερω.
καθημερινες δε μπορω να κανω ραντεβου.
ασε ρε τυπεελπίζω να μην είσαι εσύ ο λοβερ μπόι και το γράφεις για ξεκαρφωμα
να συνηγορήσω κι εγώ στις δύο τελευταίες κριτικές για την Μάργκο...
simply nothing to write home about, οι συνάδελφοι γιώργος και ανδρόνικος περιγράφουν ακριβώς την εμπειρία μου...
ένα λεπτό πιπίνι με λουκ 17χρονου, και αν εξαιρέσεις την κάπως καλή πίπα, με συμπεριφορά 17χρονου στο κρεββάτι...
ρίχνω που και που κανα βογγητό... καμιά λάγνα ματιά... τουρλώνω λίγο το κωλαράκι και θα βγεί το μεροκάματο...
κώλο δε, ορκίζεται πως δεν έχει δώσει ποτέ σε τουρ, οπότε μάλλον ο εραστής σου και ο μελιβοσκός την έχουν ''απαρατήρητη...'' και της το πήραν το κωλί χωρίς να το πάρει χαμπάρι... Αστειεύομαι φυσικά μπορεί κάλλιστα να λέει ψέμματα.
Μια συνάντηση λοιπόν που δεν βρήκα στο δωμάτιο την πολυδιαφημιζόμενη ΘΕΑ του σεξ στις προηγούμενες κριτικές των 8.5-9.0... κι έψαξα πολύ... μα πάρα πολύ...
Με το ζόρι 7.00 και μόνο για τα νιάτα της...
θα μπεί και κριτική βεβαίως βεβαίως...
Βασικα πριν πεσουν οι 3 απανωτες κριτικες ημουν σιγουρος οτι θα γινει κατι τετοιο... γιατι πολυ απλα δε γινεται αμα δουλευει ολη μερα να εχει καλη αποδοση και μαλιστα επι εβδομαδες. Τις καλες ή τις παιρνεις πρωτες μερες ή δε τις παιρνεις καθολου αμα ειναι να τις παρεις "καμενες" και χωρις ορεξη/δοτικοτητα. Εδω ενα κακο ραντεβου κανουν και εχουν πτωση αποδοσης στον επομενο, ποσο μαλλον να εχουν βαλει 10+ μερες δουλειας απο πισω.
πολύ πιθανόν, όντως...
αυτό βέβαια είναι που ξεχωρίζει ένα πραγματικά καλό κομμάτι από ένα απλό κοριτσάκι που πάει για την μπάζα...
π.χ. με την Σοφία Λάικ έχω κανει 5 ραντεβου και έχει πάντα την ίδια απόδοση το τσουλάκι...
Σήμερα το μεσημέρι πήρα την Μαρίκα και είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω κριτική την ίδια μέρα... Καλό το ραντεβού, δεν ξετρελάθηκα αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου... Δυο λεπτομέριες δεν μου άρεσαν...επειδη εισαστε παλιοπαιδα
εκανα το καομποϊ
πηρα Μαρικά
φταιω τωρα εγω να μην γραψω τιποτα;
επομενος στοχος Ολγα
Αμα ηταν full booked 2 βδομαδες ισως και να μην την ειχε
Δεν ξέρω γιατί αλλά τελευταία ζητάνε συνέχεια ταυτότητα. Εγώ την Μαρικά τις βάζω πάνω από το μέτριο σίγουρα. Έχει μια φρεσκάδα και διάθεση αρκετή θα έλεγα 7.5Σήμερα το μεσημέρι πήρα την Μαρίκα και είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω κριτική την ίδια μέρα... Καλό το ραντεβού, δεν ξετρελάθηκα αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου... Δυο λεπτομέριες δεν μου άρεσαν...
1... μου ζήτησαν ταυτότητα.
2... δεν κάνει τελείωμα στο στόμα.
Και που να φας φόλα στη πρώτη δεύτερη μέρα του τουρ της. Το οξύμωρο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ότι κάτι μουλάρια με το καιρό γίνονται άλογα. Το φυσιολογικό είναι το αντίθετο μια μηχανή να κάψει λάδια από τη πολύ χρήση.σίγουρα... και εδώ παίζουν ρόλο οι τρείς τέσσερεις ενθουσιώδεις και αποθεωτικές κριτικές που απογειώνουν την ζήτηση μιας κοπέλας... και την καίνε...
εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η συγκεκριμένη έστω και ξεκούραστη κάνει παπάδες...
η κριτική που της βάζει σε όλα 10ρια τώρα είναι σοβαρή? δηλαδή σε άλλα θωρηκτά που σε καταπίνουν στο διάβα τους τι θα βάλουμε?
ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι έρχεται κ πανηγυριζα οπως κ είπα ότι άφησα ένα δωμάτιο βομβαρδισμένο μετά το ραντεβού μαζί της στο οποίο τα δούλεψε τα χρήματα της .σίγουρα... και εδώ παίζουν ρόλο οι τρείς τέσσερεις ενθουσιώδεις και αποθεωτικές κριτικές που απογειώνουν την ζήτηση μιας κοπέλας... και την καίνε...
εγώ πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η συγκεκριμένη έστω και ξεκούραστη κάνει παπάδες...
η κριτική που της βάζει σε όλα 10ρια τώρα είναι σοβαρή? δηλαδή σε άλλα θωρηκτά που σε καταπίνουν στο διάβα τους τι θα βάλουμε?
Με ρωτησαν γιατί δεν ψηφησαμε στο site εκει με τις 620 <<κακάσχημες >> της Μόσχας για τον ωραιότερο κωλο κ βυζια της εβδομάδας κ τους απάντησα ότι η αυτοψία θα πάμε για επιτόπιο έλεγχο .
Τι να κάνω που θέλω να ανέβω Μόσχα μαζί σου και κρατάω φράγκα για την grande κρεπάλη, αλλιώς θα πήγαινα μια Ιταλία να τρυγήσω το Στελλάκι, η Masha, η Mila, η Μαρία η όπως αλλιώς
Απο την στιγμη που ζητανε ταυτοτητα απλα αποχωρεις.Σήμερα το μεσημέρι πήρα την Μαρίκα και είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω κριτική την ίδια μέρα... Καλό το ραντεβού, δεν ξετρελάθηκα αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου... Δυο λεπτομέριες δεν μου άρεσαν...
1... μου ζήτησαν ταυτότητα.
2... δεν κάνει τελείωμα στο στόμα.
Απο την στιγμη που ζητανε ταυτοτητα απλα αποχωρεις
Απο την στιγμη λοιπον που δεν υπαρχει προβλημα και σε αφηνουν να περασεις,υπάλληλος του χοτέλ που είναι τα κορίτσια την προηγούμενη εβδομάδα: Μπορώ να δω μια ταυτότητα?
απάντηση: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ... και προχώρησα στο δωμάτιο...
χωρις να θελω να το παιξω γνωστης. απλα βαζω λιγο την λογικη μουΑπο την στιγμη λοιπον που δεν υπαρχει προβλημα και σε αφηνουν να περασεις,
δεν υπαρχει λογο καν να την ζητανε.
Αν ακυρωθουν 3-4 ραντεβου γι αυτον τον λογο και γινουν οι απαιτουμενες συστασεις τοτε θα το σκεφτει καλα την επομενη φορα που θα ζητησει ταυτοτητα ο νεαρος.
Καλο βραδυ φιλε μου